Sharlotka 31.05.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Wiem - ale dlatego sprzęt będzie po prawej stronie ściany - celowo wkład postawiliśmy z lewej strony, będzie ogrodzony od tv i sprzętu grubym kominem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 31.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Moorelko, rzeczywiście bardzo fajnie wyglądają świeżo położone panele. Napisz proszę kto jest producentem i jaki to kolor. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.05.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Moorela, robi się fajnie i tak domowo . Górna łazienka już ładnie wygląda. Ps. W wannie na dłuższą metę może być niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 31.05.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Cześć Morlena panele to Belterio Dolce Dąb Burlington. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 01.06.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Z podłogą w domu to już zupełnie inna bajka, co nie? można spokojnie siedzieć, u nas dzieci zawiozły trochę swoich zabawek i jak musimy coś zrobić to przynajmniej chwilę jest spokój. Co do sprzętu agd to u nas podobnie wyszło-na całość zamówienia nie było jakiś zauważalnych rabatów w stosunku do wyceny poszczegółnych sprzetów. Jesteśmy własnie w przededniu zamawiania ale chyba dla wygody wszystko u jednego sprzedawcy. Stolarz od kuchni chce mieć na 10-tego czerwca sprzet bo zaczyna montować meble. Już chyba pisałam ze my wzięliśmy wszystko w bieli - ale półmat. Fornir z białym też fajnie wygląda. Na mdf dobrze wyglądający chyba trzeba trafić. zalezy jakie drewno udaje, są lepsze i gorsze okleiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Hej Morelka:) Gdzieś chyba z sobą gadałyśmy, ale nie pamiętam, abym się u Ciebie witała, wiec się witam:D Masz bardzo fajnie ze wszystkim i nowoczesna bryła domku i ładne wnętrza. Balterio są świetnym wyborem, wiem co mówię, bo kiedyś oglądałam dziesiątki firm i setki wzorów paneli, od tych po 200zł do tych po 50:p W sprawie drewnopodobnego mdfu też mogę się wypowiedzieć mam całą fornirowaną kuchnię, ale w pralni mam mdf Kronopola - Symfonia, ma żłobienia, naturalny układ słojów i naprawdę nie wygląda plastikowo:yes: w tej kolekcji są różne odcienie jesionów, zobacz, nawet po dotknięciu nie jest tandetny. A zapomniałam, fornir modyfikowany ma ciągły rysunek słojów, wiesz o co chodzi, kontynuację usłojenia przez wiele metrów i jest trochę droższy od naturalnego. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.06.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Marzenko, Dużo się u Ciebie dzieje, więc lekturę dziennika musiałam podzielić na 2 dni, ale nadrobiłam . Łazienka na górze już prezentuje się super. Jak dla mnie oczywiście fuga zbliżona do koloru płytek, choć ciemna (grafitowa) też mogłaby ciekawie wyglądać. Nie było mnie przy dyskusji o okapie. Mnie ta tuba podoba się bardzo, ale Wy chyba już wybraliście podszafkowy . Panele mam od 14 lat i bardzo je sobie chwalę, a to były jedne z pierwszych, które o technologii click nie słyszały Twoje wyglądają bardzo ładnie Mają ciepły odcień i ładne usłojenie. Piękne próbki materiałów wybrałaś. Już się nie mogę doczekać tych uszaków (widzę, że odwiedzamy podobne strony na Alleg.) Daj znać jak rekonesans mdf kuchennych . Wiem, że dobrze wybierzesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 01.06.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Hej! Lazienka - super, bardzo ladnie wyglada drewno+biel - takie zestawienie bede miec i ja Tylko w malym wc i to jest biala cegla + deski a nie plytki drewnopodobne. mam nadzieje ze u nas wyjdzie rownie pieknie jak u Ciebie. Co do fugi to...nie wiem Panele jasne super. My tez mamy jasna podloge w calym domu tylko ze nie panele. No i mi sie bardzo podoba. Raz ze dab taki tradycyjny juz mi sie przejadl a dwa ze w calym domu jest jasno, swiezo. A teraz pytanie - masz roczna coreczke?? To jak moj synek! A starsza corka ile ma lat? Jak to ogarniasz? Dwojka dzieci, praca zawodowa i budowa???? Ja powiem Ci kiepsko jakos sie ostatnio mam. Praca mnie absorbuje chyba najmniej teraz ale budowa psychicznie mnie wykancza. Ciagle cos nie tak. No i moj synek ktory zaczyna chodzic a ja mam jak wiesz brzuszek tez juz calkiem calkiem... Marze zeby sie do nowego domu przeniesc ale u nas konca nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.06.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Rere, dzięki czy jeszcze bardzo daleko do celu? Bo projekt to już chyba jest, prawda? Czuszka, a jakie bierzesz fronty - gładkie? I jaki blat do tego? U nas czarny albo czary (ja wolałabym czarny). Ardea, cieszę się, że wpadłaś, bo my faktycznie rozmawiałyśmy chyba u Ewy w wątku Bardzo Ci dziękuję za Twojego posta, bo nowej serii Kronopola nie znałam a faktycznie wygląda (w internecie) intrygująco - muszę pilnie sprawdzić temat, bo to by było chyba to, jeśli mielibyśmy brać drewnopodobny mdf. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję! Ewa, szczerze mówiąc to liczyłam na "wybierz ...." a nie "wierzę, że dobrze wybierzesz" Widzę, że zaskoczyłaś z dziennikiem Ty mi tu nie wagaruj, bo ja na wykończeniu a Ciebie nie ma Beata, śledzę Twoje perypetie na Twoim wątku i faktycznie troche masz teraz biedaku na głowie. Nie daj się. Mam roczniaka, ale druga ma już 4,5 roku, więc jest w miarę spokojnie. Jeżeli chodzi o połączenie dzieci+praca zawodowa+budowa to szczerze mówiąc nie daję rady i gdyby nie moja mama, która bardzo dużo mi pomaga przede wszystkim przy dziewczynach, ale też z gotowaniem, to pewnie bym przepadła z kretesem. Poza tym spuściłam trochę z tonu i robię tak, na ile jest to wszystko możliwe, parę spraw popuściłam na budowie - trudno, więcej nie jestem w stanie zrobić, nie ma się co zadręczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.06.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Morelko zobacz sobie tutaj forniry naturalne. Modyfikowany różni się tym z tego co pamiętam, że jego wzór jest klejony z kawałków drewna a naturalny jest cięty w jednej całości ( z jednego kawałka). Ja zamawiałam kilka lat temu fornirowaną hebanem płytę MDF właśnie w tej firmie CDE w Izdebniku. Byli wtedy najtańsi - ale sami sobie go lakierowaliśmy Osobiście chyba wolałabym całą białą kuchnię niż dół w imitacji drewna. Ze sprzętem robiliśmy podobnie - mimo sporego zakupu nikt rabatów przez neta nie daje. Trzeba było każde urządzenie gdzie indziej kupować, ale i tak wyszło taniej niż w sklepach stacjonarnych;) Edytowane 2 Czerwca 2013 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 02.06.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 fronty będą białe gładkie. Co do blatu to ciagle na 100% nie zdecydowałam, też będzie szary lub ciemno szary. Jesli prawie czarny to nie gładki. Kuchnię mamy mieć montowana już za jakieś 2-3 tygodnie ale jedziemy 15-tego czerwca na wakacje i wybór blatu zostawiam na lipiec. Niestety tez czasowo nie wyrabiam, praca+budowa+dwójka małych = daje w kosć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dziewczyny a te czarne blaty to z granitu chcecie? Jesli nie to moze to wam sie spodoba : Kronopol Dolores Pfleiderer Volcano Unico (zdjecie z domku Remika2) i cos z lupusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jesli chodzi o beton to tu sa takie : http://www.belmeb.pl/idm,9,kat,225,c,4,imitujace-beton.html albo taki jak ma szocik jasny beton z eggera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jeszcze znalazlam w "zasobach" blat Consuela firmy Kronopol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 I na koniec bo lece na filmik specjalnie dla Ciebie biala kuchnia z fornirem debowym ( zdjecie zapozyczone od avispa) Moorelko lazienka z "drewnem" piekniutka itaka przyjemna.Podlogi na gorze wyszly swietnie i poprosze o wiecej zdjec batrdziej z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 I na koniec bo lece na filmik specjalnie dla Ciebie biala kuchnia z fornirem debowym ( zdjecie zapozyczone od avispa)[ATTACH=CONFIG]193254[/ATTACH] gdzie można zobaczyć więcej tej kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ewa, szczerze mówiąc to liczyłam na "wybierz ...." a nie "wierzę, że dobrze wybierzesz" Widzę, że zaskoczyłaś z dziennikiem Ty mi tu nie wagaruj, bo ja na wykończeniu a Ciebie nie ma Marzenko, jestem, jestem, ale jednym okiem . No i jak Twój rekonesans? Miałaś zdać relację . Bardzo podoba mi się ta ostatnia kuchnia wrzucona przez Małgosię. Swojego czasu zachwyciła mnie ta kuchnia http://www.zabudowa-kuchni.pl/img/realizacje/b/2009_11/180.jpg Źródło Ale potem przepadłam z całych białych i już nie gromadziłam innych inspiracji. W kuchniach tego typu bardzo ważna jest podłoga. Przypomnij proszę co będzie u Ciebie? Szary gres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ta ostatnia od kakuska bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.06.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 o, ja mam ten blat Dolores z Kronopola - świetnie się zachowuje w praktyce, bo nie widać na nim każdego roztocza dzięki temu że nie jest jednolity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.06.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Piękny ten blat Dolores!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts