Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa, Ardea, Ania, bardzo wam dziękuję i biję sie w pierś w kwestii białej kuchni - zarąbista będzie, że Wam majtki spadną! :)

Na kominku jest połozony beton architektoniczny firmy Luxmal.

Ania, między szafkami jest Noce By My Way, bo zostały mi 4 opakowania z łazienki - to się nazywa przedsiębiorczość, nie? :rotfl:

Ardea, fajnie, że do mnie zaglądasz, bardzo się cieszę, muszę prześledzić Twoje przestrzenie ;)

Karolina, zaglądnij tutaj:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27036725

Ewa, eeeech Ty.... :hug:

Ivy, ale Ty chcesz zdjęcia za jakis czas już wykończonej barierki z uchwytem, czy to co teraz mam?

jeśli będziesz miała chwilkę to chętnie zobacze teraz...jak montowane oraz przekroje z bliższa itp. Chce wiedziec co mam zamawiać :rolleyes:

Oczywiście chętnie jak już będzie wykończona też zobaczę :rolleyes::rolleyes:

Bacardi, ...Jakbyś jeszcze chodził na imprezy firmowe i napił się z koleżanką pracowo-forumową, to już w ogóle byłbyś fajny :p

Obiecuję, że na następnej się pojawię, oczywiście o ile wytrzymamy jeszcze w tej samej firmie ;)

A tak poza tym, to przepiękny kominek :) Choć jako opcję chętnie zobaczyłbym tez wersję z kratkami w stalowo/grafitowym kolorze zbliżonym do obrzutki, aby kratki tak nie przykuwały wzroku, tylko panorama samego kominka. Poza tym cała reszta świetnie wygląda, nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć :]

Zmęczenie materiału powiadasz? Ja mam nadzieję, że na tym etapie to będzie mnie już trzymać adrenalina zbliżającego się końca.. A póki co, jak wczoraj zobaczyłem bajzel na początku prac tynkarzy, to dopiero złapałem doła :]

Bacardi glowa do gory -zawsze moze byc gorzej :p Moich paprokow od tynkowania to raczej nikt nie pobije.Chlopaki dzialali z takim rozmachem ze z przodu domu gdzie mieli maszyne mialam juz prawie boisko betonowe a sama maszyne zabetonowali sobie do polowy kol (tak trafiali mieszajac cement z wapnem) i ostatni dzien spedzili z kilofami w palach zeby ja wyciagnac z tego pobojowiska.W efekcie na scianch mam tynki betonowe a nie cementowo-wapienne i moj chrzestny do dzis sie ze mnie smieje ze pozwolilam zrobic sobie z domu bunkier i jeszcze za to przykladnie zaplacilam :lol2:

No coz nie kazdy nadaje sie na inwestora-twardziela :rolleyes:

Moorelko tutaj link do rzeczonego bloga http://www.ola-inspiracje.blogspot.ie/2013/05/co-zrobic-z-czyli-pokoj-dzienny-na.html a to wnetrze ktore bardzo mi sie obecnie podoba 14.jpg13268-przedpokoj_mieszkanie_centrum.jpg13251-zolta_szafka_tapeta_litery_mieszkanie_centrum_kuchnia.jpg

Kurde, spaliła mi się karta graficzna, 350 zł w plecy :(

Bacardi, w sumie nie zastanawiałam się nad szarymi kratkami wczesniej, teraz jak myślę, to może faktycznie lepiej by pasowały, Ty mi juz tu lepiej nie przychodź ;)

Kaka, historia o tynkarzach rewelacja!! :rotfl: wiem, że Tobie pewnie nie było do smiechu, ale już sobie wyobrażam scenę, jak w tej bajce Sąsiedzi ;)

Inspiracja fajna, dla mnie żółty i limonka będą bankowo w domu w postaci dodatków, nawet chciałam pomalować jedną ścianę w kuchni na żółto, ale jakoś się nie odważyłam.

Wojgoc, dzięki, niestety nie mam namiaru na drewno, właśnie mi o tym przypomniałeś :( Znajomi, którzy są w podobnej sytuacji kupili za radą swoich kominkowych brykiet drzewny, ponoć do dobre rozwiązanie do momentu, aż wysezonujesz drewno.

Tatarakowa, jak pomyślę, jak Ty miałaś logistycznie wszystko poplanowane, to dalej uważam, że jestem w lesie ;) PS. Mam Twojego stolarza :)

Rere, nie widzę linka do Twoje wątku, coś się źle wyświetla ;)

Edytowane przez Moorela

hej!

Widże ze Ty już na ostatniej prostej!

Kafle "drewnaine" w łazience rewelacja!

ampki - kulki na pewno kupię i swoim Szkodnikom :)

Ja waczę z wyborem balustrad, porczy do schodów...

A z kuchniarza zadowolona jestes?

Dasz namiar na prov?

I napisz jak cenowo wyszedł na tle innych itd.