Sharlotka 17.06.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ja też sobie wypraszam, co za okropne inwektywy w kierunku białych kuchni!!!! Ale będzie super, zobaczysz!!! I to już za 2 tygodnie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.06.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ej, a co to za piękne drewniane płytki???? Łazienka CUDNIE wygląda!!!!!!Zmiłuj się i nie każ mi przeszukiwać całych komentarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.06.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ewa, Ardea, Ania, bardzo wam dziękuję i biję sie w pierś w kwestii białej kuchni - zarąbista będzie, że Wam majtki spadną! Na kominku jest połozony beton architektoniczny firmy Luxmal. Ania, między szafkami jest Noce By My Way, bo zostały mi 4 opakowania z łazienki - to się nazywa przedsiębiorczość, nie? Ardea, fajnie, że do mnie zaglądasz, bardzo się cieszę, muszę prześledzić Twoje przestrzenie Karolina, zaglądnij tutaj: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27036725 Ewa, eeeech Ty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Moorelko nie masz za co dziekowac-ciesze sie ze sie przydalo i spodobalo Wysłalam Ci keidsy maila w sprawie Vat-wiesz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.06.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Kaka, już Ci odpisuję, coś tam wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ivy, ale Ty chcesz zdjęcia za jakis czas już wykończonej barierki z uchwytem, czy to co teraz mam? jeśli będziesz miała chwilkę to chętnie zobacze teraz...jak montowane oraz przekroje z bliższa itp. Chce wiedziec co mam zamawiać Oczywiście chętnie jak już będzie wykończona też zobaczę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.06.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ivy, to zdjecia teraz powrzucam a jak będę na budowie to pomierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ivy, to zdjecia teraz powrzucam a jak będę na budowie to pomierzę. bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 U mnie to możesz liczyć, co najwyżej na priva z fotorelacją (ale to dopiero po przeprowadzce) Lato idzie, upały się szykują, co tam majtki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.06.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 bardzo dziękuję Ivy, no nie wrzuce bo mi sie komputer wlasnie spalił Kurde Mól. Jadę na telefonie, Ewa będzie miała używanie z autokorekty... Zrobię świeże zdjęcia w tym tygodniu i wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.06.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ardea, dlaczego sprzedajesz wannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.06.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ivy, no nie wrzuce bo mi sie komputer wlasnie spalił Kurde Mól. Jadę na telefonie, Ewa będzie miała używanie z autokorekty... Zrobię świeże zdjęcia w tym tygodniu i wrzuce. uuuppsssss co sie stało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ardea, dlaczego sprzedajesz wannę? Nie pasowała mi do łazienki, mąż wybrał inną, ale ta koło nadal mi się podoba:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.06.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Bacardi, ...Jakbyś jeszcze chodził na imprezy firmowe i napił się z koleżanką pracowo-forumową, to już w ogóle byłbyś fajny Obiecuję, że na następnej się pojawię, oczywiście o ile wytrzymamy jeszcze w tej samej firmie A tak poza tym, to przepiękny kominek Choć jako opcję chętnie zobaczyłbym tez wersję z kratkami w stalowo/grafitowym kolorze zbliżonym do obrzutki, aby kratki tak nie przykuwały wzroku, tylko panorama samego kominka. Poza tym cała reszta świetnie wygląda, nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć :] Zmęczenie materiału powiadasz? Ja mam nadzieję, że na tym etapie to będzie mnie już trzymać adrenalina zbliżającego się końca.. A póki co, jak wczoraj zobaczyłem bajzel na początku prac tynkarzy, to dopiero złapałem doła :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Bacardi glowa do gory -zawsze moze byc gorzej Moich paprokow od tynkowania to raczej nikt nie pobije.Chlopaki dzialali z takim rozmachem ze z przodu domu gdzie mieli maszyne mialam juz prawie boisko betonowe a sama maszyne zabetonowali sobie do polowy kol (tak trafiali mieszajac cement z wapnem) i ostatni dzien spedzili z kilofami w palach zeby ja wyciagnac z tego pobojowiska.W efekcie na scianch mam tynki betonowe a nie cementowo-wapienne i moj chrzestny do dzis sie ze mnie smieje ze pozwolilam zrobic sobie z domu bunkier i jeszcze za to przykladnie zaplacilam No coz nie kazdy nadaje sie na inwestora-twardziela Moorelko tutaj link do rzeczonego bloga http://www.ola-inspiracje.blogspot.ie/2013/05/co-zrobic-z-czyli-pokoj-dzienny-na.html a to wnetrze ktore bardzo mi sie obecnie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.06.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 kominek prezentuje się ślicznie:yes:. gdzie masz zamiar zaopatrywać się w drewno kominkowe? masz sprawdzonego dostawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.06.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Zielona - będę mało oryginalna, ale kominek bdb i pocieszę Cię, że jak na "nieogarniającą" to kupę rzeczy masz poukładanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Moorelka, kominek wyszedł piękny!!! Ja też lubię białe kuchnie. Będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.06.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Kurde, spaliła mi się karta graficzna, 350 zł w plecy Bacardi, w sumie nie zastanawiałam się nad szarymi kratkami wczesniej, teraz jak myślę, to może faktycznie lepiej by pasowały, Ty mi juz tu lepiej nie przychodź Kaka, historia o tynkarzach rewelacja!! wiem, że Tobie pewnie nie było do smiechu, ale już sobie wyobrażam scenę, jak w tej bajce Sąsiedzi Inspiracja fajna, dla mnie żółty i limonka będą bankowo w domu w postaci dodatków, nawet chciałam pomalować jedną ścianę w kuchni na żółto, ale jakoś się nie odważyłam. Wojgoc, dzięki, niestety nie mam namiaru na drewno, właśnie mi o tym przypomniałeś Znajomi, którzy są w podobnej sytuacji kupili za radą swoich kominkowych brykiet drzewny, ponoć do dobre rozwiązanie do momentu, aż wysezonujesz drewno. Tatarakowa, jak pomyślę, jak Ty miałaś logistycznie wszystko poplanowane, to dalej uważam, że jestem w lesie PS. Mam Twojego stolarza Rere, nie widzę linka do Twoje wątku, coś się źle wyświetla Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 20.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 hej! Widże ze Ty już na ostatniej prostej! Kafle "drewnaine" w łazience rewelacja! ampki - kulki na pewno kupię i swoim Szkodnikom Ja waczę z wyborem balustrad, porczy do schodów... A z kuchniarza zadowolona jestes? Dasz namiar na prov? I napisz jak cenowo wyszedł na tle innych itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts