wojgoc 03.07.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dąb szczotkowany, lakier bezbarwny matowy, v-fuga cos więcej mozesz napisać o tej podlodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 03.07.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Pytasz czy przeprowadzka na sierpień realna? No jasne! Ja mam zamiar we wrześniu się do siebie wprowadzać a jestem daleko za Tobą w tyle! Jeżeli chodiz o studnię to jakbyś potrzebowała wiertaczy to mogę dac Ci namiar koleżeński Ja pierwsze co zrobiłąm na swojej działce to studnia No ale to zboczenie zawodowe... W sumie np. tynkarze to całe tynki na wodzie ze studni pociągneli. Podciag super wyszedł. Tobie ktoś doradzał w kwestii kolorów? jakiś architekt itp? Bo ja jestem jakos ostatanio przygnieciona faktem, że okna mam jakby drewniane i nijak mi w głowie nie chca się zgrać z panelami, z granitem blatu, bielą kuchni itd. No nie ogarniam Coraz częsciej myślę że bede skazana gdzies tam na drewno a chciałam jakoś tak szaro-biało raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 04.07.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 fajnie wszystko wyszło. no super po prostu! salon masz na biało malowany? a drzwi jakie mają być?wiem ze nie wiesz ale koncepcja jest w białe czy w okleinie? u nas na dole chyba na razie tez nie będzie drzwi bo po pierwsze do końca nie jesteśmy zdecydowani a po drugie chyba juz kasy nie starczy. Mysle ze spokojnie wprowadzicie się w sierpniu. my jestesmy w tyle o schody i malowanie dołu a też musimy sie przeprowadzić. no i jeszcze nie mamy nawet zaczetej dolnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.07.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wojgoc, to jest deska warstwowa że Spigla w Dlugolece, jest też odpowiednik w zwykłej desce. Mila, Wasze tempo jest niezłe, ile minęło od wbicia łopaty? Czuszka, kibicuje Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.07.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Salon jest pomalowany na zwykły biały, drzwi szukamy białych ale najlepiej że strukura drewna, pewnie skonczy sie na stolarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.07.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wojgoc, to jest deska warstwowa że Spigla w Dlugolece, jest też odpowiednik w zwykłej desce. gdzie Ty znalazłaś tę firmę???? można prosić info o cenie na maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.07.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Morello piękna podłoga,to teraz z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 04.07.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 gdzie Ty znalazłaś tę firmę???? można prosić info o cenie na maila:) byli na tarbudzie. ceny takie sobie ale pewnie Morelka wynegocjowała rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.07.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Basia, dzięki Wojtek, oni faktycznie byli na Tarbudzie, ale ja ich wypatrzylam wcześniej bo są naprzeciwko budynku naszej gminy. Są producentem deski, taki trochę staroświecki styl, Pan w zeszycie zamówienia pisze, ale bardzo pomocny i fachowy, przygotował mi próbki desek przed zakupem, poza tym postanowiliśmy wesprzeć rodzimy interes. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wyslalam Ci maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 05.07.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Mila, Wasze tempo jest niezłe, ile minęło od wbicia łopaty? ) No zaczelismy chyba w połowie października także w sumie 9 mies. za nami. Teraz wchodzą ociepleniowcy co zrobią elewację i równolegle druga ekipa od wewnątrz ocieplenie dachu, sufity. W sierppniu wchodzi wykończeniowiec - pomaluje, połozy panele i juz. Nie mam czasu tylko kuchni zamówić, powyceniac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.07.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Moorelko, gratulacje, już prawie finish!!!!!! Kominek świetny, piękna podłoga - i Ty pytasz, czy sierpień jest wykonalny????? Przecież możecie się choćby za tydzień przeprowadzić! Jakich konkretnie pstryczków NIE polecasz??? Które to te szajsowate??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2013 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Moorelko gdzieś chyba nie doczytałam ale jakie masz mieć schody ? Właśnie jestem na etapie wycen i szukam, szukam...a Twoje barierki sa już dla mnie inspiracja i takie chyba będą wiec może same schody tez ściągnę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 No zaczelismy chyba w połowie października także w sumie 9 mies. za nami. Teraz wchodzą ociepleniowcy co zrobią elewację i równolegle druga ekipa od wewnątrz ocieplenie dachu, sufity. W sierppniu wchodzi wykończeniowiec - pomaluje, połozy panele i juz. Nie mam czasu tylko kuchni zamówić, powyceniac.. Mila, to Wy jakiś ekspres robicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Moorelko, gratulacje, już prawie finish!!!!!! Kominek świetny, piękna podłoga - i Ty pytasz, czy sierpień jest wykonalny????? Przecież możecie się choćby za tydzień przeprowadzić! Jakich konkretnie pstryczków NIE polecasz??? Które to te szajsowate??? Ania, z atydzień to my się na pewno nie wprowadzimy, bo przecież schodów nie mamy Pstryczki nie będę tak jawnie pisać i antyreklamy robić, w dzienniku pisałam gdzieś tam co kupujemy, ale porażka na całej linii, oprócz wyglądu nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Moorelko gdzieś chyba nie doczytałam ale jakie masz mieć schody ? Właśnie jestem na etapie wycen i szukam, szukam...a Twoje barierki sa już dla mnie inspiracja i takie chyba będą wiec może same schody tez ściągnę :rolleyes: Ivy, schody staram się robić takie jak podłogę, czyli dąb naturalny szczotkowany, lakierowany na półmat. Ivy, coś mi chodzi po głowie, że z czymś Ci zalegam, coś miałam wysłać i nie wysłałam Pamięta co to miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 schody jak wszystko piękne pamietam ze pytałam o namiar na stolarza ale jakoś się temat rozszedł po kosciach. okolice Kątów to nie koniec świata a nawet nasza strona świata więc chętnie skorzystam z namiaru-podam na priv? napisz jeszcze jak chcesz wykańczać schody po bokach? listwy wykończeniowe będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Właśnie się zastanawiam Zamówiłam te listwy, więc na pewo przyjadą ale nie wiem, czy montować? Co myślisz Czuszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ivy, schody staram się robić takie jak podłogę, czyli dąb naturalny szczotkowany, lakierowany na półmat. Ivy, coś mi chodzi po głowie, że z czymś Ci zalegam, coś miałam wysłać i nie wysłałam Pamięta co to miało być? widzę , że schody jak na zamówienie piękne fotki pytałam kiedyś o barierki ...wymiary i dodatkowe fotki ze zbliżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 O tak, się dziś zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.07.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Właśnie się zastanawiam Zamówiłam te listwy, więc na pewo przyjadą ale nie wiem, czy montować? Co myślisz Czuszka? u siebie ich nie chcę, aczkolwiek mąż bardzo napiera aby je robić-zeby się ściana nie brudziła. ale wydaje mi się ze jego obawy są przesadzone. schody bez listew ma szwagier i wygląda to bardzo fajnie, nie widzialam brudu. Dzis byliśmy u znajomych którzy ponad rok mieszkają, też nie mają listew i ściana czysta. ps. a namiar na stolarza dasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts