Moorela 07.07.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Czuszka, wysłałam na priv. Ivy, z barierką jest tak: słupki pionowe mają przekrój prostokąta o wymiarach 2,5 x 4 cm, początkowe, końcowe i na zakrętach słupki pionowe mają przekrój kwadrata o wymiarach 4 x 4 cm, tralki mają przekrój kwadrata o wymiarach 1 x 1 cm. Poręcz to płaskownik o szerokości 4 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ivy, z barierką jest tak bardzo Ci dziękuję, idealne informacje mam jeszcze pytanie czy możesz mi napisać ile będą Cie kosztowały schody i ile ich masz. Mam wycenę i nie mam jak jej porównać a chyba bym się zdecydowała jeśli cena nie odbiega od standardu...bo będą bardzo podobne jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 08.07.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 MOORELA pieknie!! ja z pyt. czy agd braliście takie jak pokazywałaś? czy udało WAm sie taniej kupic??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.07.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Moorela..tak myśle i chyba bym nie robiła cokolików...ładnie jest bez Jako, że jesteście krok duży przed nami to mam pytanie oopaskę i odwodnienie ...jaka jest szeroka oraz czy pod kamyczki jakąś agrowłokninę wsadzliście żeby chwasty nie wyrastały ?? fajnie już u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.07.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 to gdzie w tym roku na wakacje jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 09.07.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Marnajola, kupiliśmy to co planowaliśmy, tak jak pisałam już wcześniej w zasadzie każdą rzecz w innym sklepie i bez rabatów. Wojgoc, w tym roku bez szaleństw, na hel na dechę Ivy, opadła ma chyba 40 cm, na rury był sypany żwir, piasek i tak jak mówisz agrowloknina, ale musialab P.dokładniej przepytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.07.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Wojgoc, w tym roku bez szaleństw, na hel na dechę ostatnio czytałem na gazeta.pl, że do Chorwacji jadą biedni a nad Bałtyk bogaci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 10.07.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Hej Moorela Mogłabyś napisać gdzie kupowałaś płytki , które masz w kuchni ? Wiem , że nazwę podawałaś , ale teraz mi wypadło z głowy . Możęsz też napisać w jakiej są cenie ? będę wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 10.07.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 zapomniałam napisać , że chodzi o podłogowe Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.07.2013 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Wojgoc, nie rób jaj w skarbonce echo, gdyby nie dziewczyny, pewnie zostalibysmy w domu. Onoa, to Desvres Lunes Titan, był po ok 110 zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 11.07.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Moorela też skorzystam z Twojego wzoru barierek. po pierwsze są zgrabne i ładne a po drugie-już nie mam siły szukać inspiracji i wymyślać. schody musimy zamówić w tym tygodniu zeby była jakakolwiek szansa na montaż przed przeprowadzką. Twój stolarz ma terminy na wrzesień/październik więc skorzystam jednak z innego namiaru ale dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.07.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 ależ piekna kuchnia! mam podobne odczucia w swojej kuchni-jest TYLE miejsca! teraz w bloku 4 szafki na krzyż a tam taka przestrzeń już się nie mogę doczekać. pisałas jaki blat wybrałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.07.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Kuchnia zapowiada się super:) Ja juz się nie mogę doczekać u siebie ...teraz mam 50 cm blatu roboczego a w nowej będę miała z 500 cm :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.07.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Czuszka, Ivy, czyli czujecie klimat Blat laminowany Kronopol Dolores - jak ta slonica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.07.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Marzenko, Jestem... doczytałam, dogapiłam i zachwycam się Waszą przepiękną podłogą. Napisz mi proszę na priva ile kosztuje jej metr. My też rozglądamy się za podłogą, ale to co mi się podoba kosztuje niemożliwe pieniądze . Schody prezentują się dostojnie, choć na razie leżą jak pijane . Uśmiałam się czytając o kuchni . Ile metrów ma Twoja nowa kuchnia? Nie martw się, szybko przywykniesz do jej wygody i przestrzeni. Ja martwię się, że u mnie będzie za ciasno. Mamy tylko 9,5 na kuchnię, ale to i tak ponad dwa razy więcej niż mam teraz. Bardzo fajny kolor drzwi. A pytałaś montażystów co z "wygryzieniem"? Może się poczują I na deser zostawiłam sobie pochwałę dla Twych dzielnych rączek. Mebelki w kolorze blue zapowiadają się ciekawie . Takie będą docelowo, czy coś jeszcze na nich planujesz? W którym z kolorowych pokoi staną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 13.07.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Moorela, jak czasami nie wiem co wymyślić, jak zdecydować to pierwsza moja myśl to "zajrzę jak Moorela zrobiła" I tak ogladam Twój dziennik, zdjecia i się zastanawiam - kolory na kuchnię kominek itd to sama wszytsko wymysliąś? Bo mnie chyba zaczya przerastać myslenie jak spasowac kolor okien, paneli podłogowych i drzwi do pokoi.. Plus spasowanie paneli do schodów... No własnie - jakie drzwi wewnętrzne robisz? A, napisz jaki masz model umywalek nablatowych - podobają mi się, a Linea ma sensowne ceny wiec wezmę takie same by daleko nie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 13.07.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 A Hel fajny, pewnie dziewczynkom w fokarium się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.07.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Ewa, cenę wysyłam.na proc, wychodzi ciut drożej niż tarkett czy boen, ale jest naprawdę piękna. Kuchnia ma 12 metrów, obecna nasza ma 5,6 m2 Meble będą tylko pomalowane, co już i tak jest szczytem mojej działalnosci renowatorskiej. Planuje tylko takie kolorowe akcenty u dziewczyn, po jednej szafce u każdej, reszta mebli białych, turkus idzie do małej, do starszej poleci malina Mila, to bardzo miłe co piszesz, dzięki wielkie, nie miałam żadnego projektanta, przeglądam po prostu prawie codziennie portale wnetrzarskie i jakoś samo się układa w głowie co i jak, poza tym niewiele osób tu zagląda, ale te co zaglądają zawsze mnie wspierają gdy trzeba julianna, Kaka, Ivy, Czuszka, rere, magda34, wcześniej Spirea, Tatarak, Salik i wojgoc - to bardzo duża pomoc!! Umywalki mam 482 i 502 chyba, są ok, drugi raz kupilabym te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 16.07.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Moorelko - wpadałam z rewizytą i przyznam się że przeczytałam CAŁY dziennik Masz bardzo fajne, lekkie pióro i bardzo dobrze czyta się Twoje relacje. Mam nadzieję że z dachem to już koniec problemów.... Domek prezentuje się fantastycznie!!!!! Cegiełka na ścianie wygląda super, ten grafit bardzo ożywia domek. Czekam na zdjęcia gotowych pomieszczeń Podziwiam Cię, że z dwójką dzieci, ciążą, pracą zawodową - ogarniasz budowę i znajdujesz jeszcze chwilę aby z nami dzielić się swoimi przeżyciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 20.07.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Wojgoc, nie rób jaj w skarbonce echo, gdyby nie dziewczyny, pewnie zostalibysmy w domu. Onoa, to Desvres Lunes Titan, był po ok 110 zł za metr. Z perspektywy użytkowania te płytki mają jeszcze wielką zaletę. Nie widać na nich brudu Moorela, podłoga, kominek super. Tak z ciekawości, co dałaś na kominek? Myślałam na początku o podobnym wykończeniu, ale brakło mi czasu na bieganie za materiałem i fachowcem. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts