Magda 34 24.07.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) Dzień dobry. Dobry wieczór:) A czemu tu jeszcze nie ma kuchni:rolleyes: Edytowane 24 Lipca 2013 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 28.07.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Myślałam, że kuchnia już zamontowana....no nic, poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.07.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 jutro będą "moje" :cool:schody, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.07.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Moorelko pora wracac do rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.07.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Dziewczyny jestem jestem, wróciłam w nocy z Helu a tu piekło jakieś, u nas na termometrze było dziś 43 stopnie Miałam jechać jeszcze dziś na budowę na gorąco bo tam kuchnia stoi i czeka, ale koszmar był na dworze i zostałam. Channel8, witam Cię bardzo serdecznie u mnie, cieszę się, że w końcu się spotkałyśmy na forum Podziwiam Cię, że chciało Ci się czytać mój dziennik, mnie by chyba już się nie chciało Kasia, dobre to co piszesz, że się nie brudzi gres mów mi jeszcze! Na kominku kupiłam system tynk beton architektoniczny z formy Luxmal (na allesie są). Mnie też się na maksa nie chciało już tego robić, pewnie gdybym miała gładź na kominku po prostu bym pomalowała, ale od początku powidziałam, żeby nic nie klaść bo tu docelowo będzie tynk i potem chcąc a raczej nie chcąc musiałam coś z tym zrobić Magda, no kuchnia właśnie jest ino nie ma kiedy jechać jej obejrzeć nie? Rodzicom się podoba, jest parę rzeczy do skończenia bo majstry nie chcieli sami decydować, ale w sumie dobrze. Jutro coś powrzucam. Ivy, wg planu jutro montują Twoje schody, Pan mówił, że jak nie zadzwoni to znaczy że wszystko ok i przyjeżdżają. Mam nadzieję, że się dobrze zrozumieliśmy kiedy kto miał dzwonić chyba na razie poproszę żeby nie robił opaski mopowej, a potem zobaczymy jak to będzie - c'nie? Kaka, no wracam chociaż z ciężką głową Czy wysyłka wiesz czego aktualna? Podeślij mi na priva adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 28.07.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 OOOO jesteś no to się cieszę. U nas także dziś pow. 40 stopni - masakra jakas! Ale Ty niedealeko ode mnie jesteś Dobrze że teściowie mają działkę ogrodową i basenik - przezyliśmy! A Twój dziennik - fajnie się czytało, tylko trochę czasu mi zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.07.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hej!U nas tez skwar niemiłosierny. Mi się te drzwi z Porty nie podobają, ja nie lubie przeszkleń, znaczy u moich rodzicow sa i super pasuja do calosci ale do nowoczesnych wnętrz takich jak nasze nie widze takich drzwi.Pierwsze bardziej już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.07.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Ivy, wg planu jutro montują Twoje schody, Pan mówił, że jak nie zadzwoni to znaczy że wszystko ok i przyjeżdżają. Mam nadzieję, że się dobrze zrozumieliśmy kiedy kto miał dzwonić chyba na razie poproszę żeby nie robił opaski mopowej, a potem zobaczymy jak to będzie - c'nie? Czekam bardzo na "moje" schody...swoje już zamowiłam tzn czekam na Twoje zdjęcia żeby pokazać dokladnie "TE" bo z barierkami juz tak zrobilam Pan powiedział, że jak się uda wnieść w całości to beda z jednego elementu a jak nie to bedzie musiał skręcać na miejscu. Ja mam "zamkniętą" klatke opaskę bym dorobiła pózniej.... Jak urlopik, wypoczęliście ? My w ten weekendowy skwar mieliśmy gości i pokazywaliśmy im miasto Mam trzy różne stopnie opalenia na rękach...w zależności w jakiej bluzce byłam drzwi- na dol bardzo fajne.... te na góre- średnio mi sie podobają. Ale sama nie wiem co doradzić....szybki mogą byc tylko chyba w innym wydaniu Edytowane 29 Lipca 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 29.07.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Moorela, a drzwi z Classena? Bo ceny też mają przystępne w miarę. Ja wczoraj zaliczyłam maraton po Casto, i Obi i włąsnie m.in. drzwi ogladałam. ech, szukam paneli do salono-kuchni i potrzebuje chyba porady archiekta Bo sama nie ogarnę kolorów na linii okna-panele-drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.07.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Mi się bardzo podobają te gładkie, super minimalistyczne. Dałabym je wszędzie - będzie spójnie i harmonijnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.07.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dziewczyny, nie ma takiej opcji, żeby drzwi na górze były bez przeszkleń, dolne drzwi będą pełne i tu jest akcept, ale na górze muszą być przeszklenia, tylko jakie?? Ivy, schody nie przyjechały, będą za 3 dni dopiero, porażka jakaś, akurat w środę kończę urlop a stolarz przyjedzie w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 29.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dziewczyny, nie ma takiej opcji, żeby drzwi na górze były bez przeszkleń, dolne drzwi będą pełne i tu jest akcept, ale na górze muszą być przeszklenia, tylko jakie?? Ivy, schody nie przyjechały, będą za 3 dni dopiero, porażka jakaś, akurat w środę kończę urlop a stolarz przyjedzie w czwartek Moorello a zdradzisz czemu musza być przeszklenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.07.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ponieważ mój małżonek tak chce, a już ttyle razy poszedł mi na ustępstwa, że przy tej kwestii odpuszczę. A poza tym ja też tak chyba chcę, żeby było jasno w korytarzu i żebym mogła podglądać swoje córki jak już dorosną czy śpią czy jeszcze "światło palą" Tak serio to jak się zamknie pełnymi drzwiami korytarz to będzie jak w trumience, on jest wąski, długi, światło z dołu nie dochodzi bo klatka schodowa murowana, itd. - klaustrofobicznie się zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.07.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Marzenko, no to skoro już koniecznie musza być te przeszklenia to może tego typu? Albo takie pionowe węższe szybki? http://static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/2314269.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.07.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No właśnie takie mi się nie podobają Nie lubię takich ogromnych przeszkleń ale maruder, co? Pani Magdo, Pani pierwszej to powiem, kuchnie jest przednia!! (właśnie dziergam zdjęcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.07.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No właśnie takie mi się nie podobają Nie lubię takich ogromnych przeszkleń ale maruder, co? Pani Magdo, Pani pierwszej to powiem, kuchnie jest przednia!! (właśnie dziergam zdjęcia) Ale fajnie To warto dzisiaj czekać? No maruder okropny:D Ale, że co? W ogóle odpadaja te z pionowymi szybkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.07.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Tak, te pionowe podziały odpadają, jakoś kojarzy mi się to z salonem fryzjerskim, poza tym Marta pewnie rozwaliłaby to w miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 29.07.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 A może coś w stylu polskone sempre w2 lub w3? Dość prosta forma (choć mogłaby być jeszcze prostsza bez tych ramek...), powinny zabić klaustrofobię i wpuścić trochę światła, ale za razem są jeszcze w miarę dyskretne kolor oczywiście do dobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.07.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No właśnie też ewentualnie o czyms takim myślałam. Jeszcze trójpodział, który ma czuszka, ale w zasadzie teraz mam takie w mieszkaniu (ino ze frezkiem ) i już chciałabym zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.07.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Bacardi, mam interes, czy mój P. może do Ciebie zadzwonić po poradę zawodową? Bo coś chce kombinować z naszą siecią internetową i prosił, żebym go zapowiedziała PS. chcesz miskę klozetową budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts