Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny jestem jestem, wróciłam w nocy z Helu a tu piekło jakieś, u nas na termometrze było dziś 43 stopnie :wtf:

Miałam jechać jeszcze dziś na budowę na gorąco bo tam kuchnia stoi i czeka, ale koszmar był na dworze i zostałam.

Channel8, witam Cię bardzo serdecznie u mnie, cieszę się, że w końcu się spotkałyśmy na forum :) Podziwiam Cię, że chciało Ci się czytać mój dziennik, mnie by chyba już się nie chciało ;)

Kasia, dobre to co piszesz, że się nie brudzi gres ;) mów mi jeszcze!

Na kominku kupiłam system tynk beton architektoniczny z formy Luxmal (na allesie są).

Mnie też się na maksa nie chciało już tego robić, pewnie gdybym miała gładź na kominku po prostu bym pomalowała, ale od początku powidziałam, żeby nic nie klaść bo tu docelowo będzie tynk i potem chcąc a raczej nie chcąc musiałam coś z tym zrobić ;)

Magda, no kuchnia właśnie jest ino nie ma kiedy jechać jej obejrzeć nie? :) Rodzicom się podoba, jest parę rzeczy do skończenia bo majstry nie chcieli sami decydować, ale w sumie dobrze. Jutro coś powrzucam.

Ivy, wg planu jutro montują Twoje schody, Pan mówił, że jak nie zadzwoni to znaczy że wszystko ok i przyjeżdżają. Mam nadzieję, że się dobrze zrozumieliśmy kiedy kto miał dzwonić ;) chyba na razie poproszę żeby nie robił opaski mopowej, a potem zobaczymy jak to będzie - c'nie? :)

Kaka, no wracam chociaż z ciężką głową ;) Czy wysyłka wiesz czego aktualna? Podeślij mi na priva adres :)

Ivy, wg planu jutro montują Twoje schody, Pan mówił, że jak nie zadzwoni to znaczy że wszystko ok i przyjeżdżają. Mam nadzieję, że się dobrze zrozumieliśmy kiedy kto miał dzwonić ;) chyba na razie poproszę żeby nie robił opaski mopowej, a potem zobaczymy jak to będzie - c'nie? :)

Czekam bardzo na "moje" schody...swoje już zamowiłam :rolleyes: tzn czekam na Twoje zdjęcia żeby pokazać dokladnie "TE" bo z barierkami juz tak zrobilam :rolleyes: Pan powiedział, że jak się uda wnieść w całości to beda z jednego elementu a jak nie to bedzie musiał skręcać na miejscu. Ja mam "zamkniętą" klatke ;)

opaskę bym dorobiła pózniej....

Jak urlopik, wypoczęliście ? My w ten weekendowy skwar mieliśmy gości i pokazywaliśmy im miasto ;) Mam trzy różne stopnie opalenia na rękach...w zależności w jakiej bluzce byłam :p

drzwi- na dol bardzo fajne.... te na góre- średnio mi sie podobają. Ale sama nie wiem co doradzić....szybki mogą byc tylko chyba w innym wydaniu

Edytowane przez ivy17

Dziewczyny, nie ma takiej opcji, żeby drzwi na górze były bez przeszkleń, dolne drzwi będą pełne i tu jest akcept, ale na górze muszą być przeszklenia, tylko jakie?? :o

Ivy, schody nie przyjechały, będą za 3 dni dopiero, porażka jakaś, akurat w środę kończę urlop a stolarz przyjedzie w czwartek :mad:

Dziewczyny, nie ma takiej opcji, żeby drzwi na górze były bez przeszkleń, dolne drzwi będą pełne i tu jest akcept, ale na górze muszą być przeszklenia, tylko jakie?? :o

Ivy, schody nie przyjechały, będą za 3 dni dopiero, porażka jakaś, akurat w środę kończę urlop a stolarz przyjedzie w czwartek :mad:

Moorello a zdradzisz czemu musza być przeszklenia?

Ponieważ mój małżonek tak chce, a już ttyle razy poszedł mi na ustępstwa, że przy tej kwestii odpuszczę. A poza tym ja też tak chyba chcę, żeby było jasno w korytarzu i żebym mogła podglądać swoje córki jak już dorosną czy śpią czy jeszcze "światło palą" :) Tak serio to jak się zamknie pełnymi drzwiami korytarz to będzie jak w trumience, on jest wąski, długi, światło z dołu nie dochodzi bo klatka schodowa murowana, itd. - klaustrofobicznie się zrobi...

No właśnie takie mi się nie podobają :) Nie lubię takich ogromnych przeszkleń :) ale maruder, co?

Pani Magdo, Pani pierwszej to powiem, kuchnie jest przednia!!

(właśnie dziergam zdjęcia)

Ale fajnie :) To warto dzisiaj czekać? ;)

No maruder okropny:D Ale, że co? W ogóle odpadaja te z pionowymi szybkami?