Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marzenko skoro nie chcesz bardzo duzych przeszklen to moze takie? (Interdoor )Interdoor -margaryt.jpg tylko pisalas ze raczej nie pionowe przeszklenia :-(( A z pełnych gładkich to zobacz sobie Pol-Skone model DECO Klub AA drywi Pol+skone model DECO.jpg Ja wzielam na gore (cała jedna sztuke :lol2:-na razie :yes: ) Pol-Skone Simple bo mezowi nie podobały sie cale gładkie a simple maja tylko delikatne poprzeczne paseczki.

W wiadomej sprawie w najblizszym czasie napisze privka :hug:

Marzenko, kuchnia wypas. Widzę, że wprowadziłaś kilka zmian.Bardzo mi się podoba ten ciemny kolor na ścianie przy słupku. No i dolne szafki sa białe:D Bardzo dobry pomysł, biorac pod uwagę, że ściane pomiędzy szafkami zrobiłaś w kolorze drewna. :yes: Przysłonięcie tego barku od strony salonu to też dobra decyzja. :D Dla mnie ekstra

Edit: Jeśli chodzi o wannę, to wpisz w google "renowacja wanny akrylowej wrocław", bo z tego, co widzę jest możliwość jej naprawienia

Edytowane przez Magda 34

Magda, to Twoje dziecko, mam nadzieję, że nie zrobiłam z niego przebranej kukły ;)

Jak się wprowadzimy zapraszam na kawę przy barku :) Ale ciasto to chyba Ty przyniesiesz... ;)

Dziekuję,bardzo bym chciała przyjechać, bo na żywo kuchnia pewnie jeszcze lepiej się prezentuje:) A ciasto to ma się rozumieć jest po mojej stronie;)

Bacardi, mam interes, czy mój P. może do Ciebie zadzwonić po poradę zawodową? Bo coś chce kombinować z naszą siecią internetową i prosił, żebym go zapowiedziała ;)

Zawodowo to wbrew pozorom nie do końca moja profesja, ale coś się tam znam więc o ile będę w stanie to chętnie pomogę.

I dzwońcie na prywatny, bo do czwartku jestem poza firmą :]

Bardzo fajna kuchnia, już robi wrażenie. Jedynie może trochę szkoda, że nie udało się zlicować parapetu z blatem.

A sprawa z wanną utwierdza mnie w przekonaniu aby jednak zacząć szukać czegoś z emaliowanych... :|

Podobno da się to regenerować, małe rysy można zapolerować. Większe należałoby najpierw nadlać (tylko musi się zgadzać kolor) i zapolerować

a z klozetem do kiedy muszę dać odpowiedź? :] na razie trzymamy ciągle jeszcze famisa i sam się zastanawiam...

Marzenko Spirea ma ten model DECO to moze bedzie sie orientowac czym sie roznia od plytowych lub zpytaj na watku o drzwiach wewnetrznych .

Wyskrobalam priv :hug:

Zobaczylam tez Twoja kuchnie :jawdrop:i wneke mozaikowa w lazience (kolejne :jawdrop::jawdrop:) Mialas swietny pomysl z ta szafko-mozaika.Zapisuje w inspiracjach :) Kuchnia tez bardzo mi sie podoba i mam jedynie uwage co do lodowki-osobiscie wolalabym aby drzwi otwieraly sie w drugim kierunku. Wygodniej wyciagac i wkladac produkty bezposrednio na blat.

Barek bardzo dobrze sie wkomponowal i bedzie na pewno przydatny :)

O kurde ! Ale kuchnia! Ta sekwencja szafek na gorze strasznie mi się podoba - kiedyś wklejałam u Ciebie identyczna inspiracje, super to wyszlo.

Kolory tez extra dobrane, kolor okna bardzo mi się podoba z całoscia. Jest świeżo i lekko.

A wc! Na bajerze pełnym.

Ile Twoje księżniczki maja lat?

Ja tez nie mam szerokiego holu a jednak drzwi pelne ale u mnie sa ledy przy podłodze i sa z czujnikiem - jak ktoś się pojawi w holu to się wlaczą i nie będzie jak w grobowcu. Poza tym mam doświetlenie w postaci okna od dolu do prawie sufitu, kolega na etapie "rysowania" domu zwrocil nam na to uwagę, ze schody musza być doświetlone.

Piękną masz kuchnię! A wiesz że moja chyba nawet ciut większa? Na szerokosc podobnie ale jest dłuższa...nabiegamy się :-)

a co dałaś nad blatem?bo ostatnio nie byłaś zdecydowana-to gres ten co masz w łazience? fajnie wygląda. i ładnie gra z oknami.

co do drzwi to mi akurat te wąskie poprzeczne przeszklenia się nie podobały nigdy. stąd wybór drzwi typu tradycyjnego-z trzema podziałami. co prawda teraz też mam podobne z frezkiem ale gust mi się nie zmienił przez te lata i wybór idzie w tą samą stronę.

schody - czekam grzecznie, chcoiaz nie mniej niz ty ich wyczekuję :cool:

Kuchnia - wyszła super, bardzo fajnia ta "drewniana" ściana, bardzo pasuje i był to strzał w 10. Kuchnia super ...i już jest. Zobaczysz ze za chwilę bedzie Ci szafek brakowało :cool: a ty masz jakąś spiżarnie czy coś ?? bo jakoś nie zarejstrowałam ....

Łazienka- jest rewelacyjnie w kibelkowym zakątku , straszni emi sie takie rozwiązanie podoba...boszzz czemu nie mam gdzie tak zrobić :bash::bash:

teraz pytanie techniczne - jakiej głębokości masz szafki ( moze foto z otwartą :-)) oraz do jakiej wysokości mozaika. Będe wdzięczna za kolor farby na scianie bo fajnie pasuje do mozaiki......

drzwi może cos takiego -Interdoor

http://www.interdoor.pl/img/205/165/225/_drzwi_main/allande_2_di_moda_aluminio.jpg

http://www.interdoor.pl/img/214/247/118/_drzwi_main/bolzano_4_di_moda_wenge_malluma.jpg

Lubię twoj domek, jest taki jak bym chciała żeby był moj....wiem mało indywidualne podejscie do swojego ale co zrobię, byłas pierwsza :hug:

Moorelko-nie było mnie u Ciebie WIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dom wyszedł CUDOWNIE:yes::yes::yes::yes:Oczywiscie również jestem oczarowana kuchnią,ale powiem ze najbardziej "zszokowała" mnie barierka przy schodach-jest to pierwsza barierka metalowa jak mi się podoba:D

GRATULUJE WAM SERDECZNIE -WYKONALISCIE KAWAL DOBREJ ROBOTY I :DMACIE FANTASTYCZNA POMAGAJACA RODZINE A TO WIELKI SKARB:yes:

a z klozetem do kiedy muszę dać odpowiedź? :] na razie trzymamy ciągle jeszcze famisa i sam się zastanawiam...

Bacardi, przlicz sobie ile jeszcze Famis Cię skasuje, nie szkoda Ci tej kasy? Takiego WC-ta sam sobie podłączysz i będziesz miał spokój. Firaneczka w otwór drzwiowy i gotowe ;) Mogę Ci do roboty przywieźć ;)

Marzenko Spirea ma ten model DECO to moze bedzie sie orientowac czym sie roznia od plytowych lub zpytaj na watku o drzwiach wewnetrznych .

Wyskrobalam priv :hug:

Zobaczylam tez Twoja kuchnie :jawdrop:i wneke mozaikowa w lazience (kolejne :jawdrop::jawdrop:) Mialas swietny pomysl z ta szafko-mozaika.Zapisuje w inspiracjach :) Kuchnia tez bardzo mi sie podoba i mam jedynie uwage co do lodowki-osobiscie wolalabym aby drzwi otwieraly sie w drugim kierunku. Wygodniej wyciagac i wkladac produkty bezposrednio na blat.

Barek bardzo dobrze sie wkomponowal i bedzie na pewno przydatny :)

Kakusku, dzięki za dobre słowa, wydaje mi się, że Spirea ma jednak płytowe a nie DECO. Zapytam, choć mi głupio bo ja często nękam ;) Ja mam w zasadzie blat po jednej i drugie stronie lodówki i bedzie się wyciągać na ten pseudobarek. Dalismy otweiranie na tę stronę, bo jakoś tak sobie wyobrażałam, że szkodniki będą wbiegać z pokoju, otwierać sobie po picie czy kiełbasę i wracać na ogródek to im tak będzie wygodniej ;)

PS. Jutro puszczam Ci wysyłkę :)

O kurde ! Ale kuchnia! Ta sekwencja szafek na gorze strasznie mi się podoba - kiedyś wklejałam u Ciebie identyczna inspiracje, super to wyszlo.

Kolory tez extra dobrane, kolor okna bardzo mi się podoba z całoscia. Jest świeżo i lekko.

A wc! Na bajerze pełnym.

Ile Twoje księżniczki maja lat?

Ja tez nie mam szerokiego holu a jednak drzwi pelne ale u mnie sa ledy przy podłodze i sa z czujnikiem - jak ktoś się pojawi w holu to się wlaczą i nie będzie jak w grobowcu. Poza tym mam doświetlenie w postaci okna od dolu do prawie sufitu, kolega na etapie "rysowania" domu zwrocil nam na to uwagę, ze schody musza być doświetlone.

MY tez mieliśmy okno na klatce schodowej połaciowe, ale zlikwidowaliśmy na etapie budowania bo stweirdziliśmy, że będzie problem z myciem, itd. Nie wiem czy to dobra decyzja...

Dziewczyny mają 4,5 roku i 1 rok i 3 m-ce. Mam dolne oświetlenie ledowe włączane na noc w korytarzu i wc, ale mi chodzi raczej o oświetlenie w ciągu dnia. Wiem, że to może jakaś fanaberia, ale jakieś fanberie trzeba mieć, nie? ;)