Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moorela wszytsko idealne i swietnie dobrane, brawo!!!

mam pyt natury technicznej- stoje przed wyborem lodowki, myslalam o takiej pod zabudowę , ale w porównaniu z wolnostąjącymi słabo wypadają( oczywiscie nie pisze tu o lodowkach do zabudowy za 5tys). takze dlaczego wybraliscie wolnostojącą??tez bede miała podobna zabudowe i jednak zabudowana lodowka to by byla fajna ciagłość, ale jak u WAS patrze to nawet wolnostojąca dobrze wygląda

pozdrawiam i czekam na wiecej zdjęć :)

Kaka, witaj w klubie drewnopodobnych wanien ;) Swego czasu nie miałam jakoś poparcia w kwestii obłożenia wanny płytkami drewnopodobnymi, ale uwierz mi, że to była jedna z najlepszych budowlanych decyzji - absolutnie! :)

Channel, tam nie ma jeszcze uchwytów :) mam kupione ale jeszcze nie zamontowane taki malutkie.

Marnajola, wybraliśmy lodówkę wolnostojącą bo jest tańsza :)

Hej, hej! :bye:

Przyszłam na nadrabianie :)

Trochę wstyd się przyznać, bo to zdradza jak dawno byłam, ale od ostatniej wizyty dom bardzo się udomowił :)

Ogromnie podobają mi się wszystkie Twoje podłogi, najbardziej oczywiście ta w strefie dziennej. Lepiej mnie nie zapraszaj, bo mogłabym Ci ją zacząć zrywać, eh! ;)

Płytki podłogowe w łazience genialnie grają z bielą ścian. Podobne odczucia mam wobec kuchni.

A! No i cotton ballsy! Od jakiegoś czasu to i mój must have, bosko się prezentują zapalone :rolleyes:

Moorelko, współczuję pracy, przeprowadzki w ten upał. U nas w dzień żar się leje z nieba ( w mieszkaniu miałam 30!!!! stopni), a w nocy burze niszczą moje surfinie na tarasie :-(

Jak czytałam Twój wpis doszłam do wnioasku że miałam duuuużo szczęścia - mnie spakował i wyprowadził w ciągu JEDNEGO dnia mój syn i córka. Syn był po maturze i od świtu do nocy autem przewoził rzeczy, córka pakowała ( a ja pracowałam) , a wieczorem bagazówka przewiozła nam meble. To kiedy nastąpi ta "wiekopomna" chwila pierwszej nocy????

Dziewczynki na pewno będą bardzo zadowolone ze swoich pokoików - najważniejsze że mama i tata będą blisko (a do jest tam gdzie oni). Trochę Ci zazdroszczę urzadzania pokoików takim malym panienkom (moja cały czas się buntuje - no jak ma się 16 lat...)

Lampa bardzo fajna.

Morelko ale u Ciebie idzie robota...nie było mnie parę dni a tu kuchnia ,przepiękna biało drewniana łązienka i schody ,miło się ogląda,tyle nowych zdjęć w dodatku tak pięknych.Piękne masz kolory drewna,podłogę kiedyś już chwaliłam ,a jak nie to teraz chwalę.

Co do drzwi ,wybrane?

Asilo też kiedyś chciałam mieć,ale jednak wybrałam z frezem.Spirea ma białe drzwi Polskone płytowe to sobie u niej zobacz.

Co do górnych,to ja mam identycznie jak Ty ,że nie ma okna i jak zamó∑iłam pełne to bałam się ciemności,ale u mnie i tak wszystkie drzwi pootwierane,nawet nie mam tam lamp zamontowanych.No i włąsnie może taką z Ikei kupię ,jak Ty kupiłas.

Ślicznie masz w domu!!!

przykro mi z powodu wanny.

Syberia, witam serdecznie i dziękuję za dobre słowa. Nie znam tych stawie, zaraz wyszukam.

Koła, pisałam już ale Ci napiszę jeszcze raz, kominek obkladalismy systemem Luxmal, co to znaczy laik? Masz na myśli siebie lub męża? Raczej odradzam, namawiałam naszego kolegę, który na codzień kładzie gladzie więc wydawałoby sie że jest zaznajomiony z pacą ale się nie podjął, robił nam to facet, który sie zajmuje tynkami dekoracyjnymi.

No wlasnie bo myslalam ze przegapilam ten wazny moment i mnie przy tym nie bylo :D

Moorelko jutro z rana pomachma nad Twoim domkiem ;) a jak tylko znajde chwilke napisze Ci jaka podjelam decyzje z plytkami :yes:

Trzymam kciuki za sprawna przeprowadzke i doskonale rozumiem te ilosci kartonow bo ja co jakis czas "czyszcze " dom i ciagle malo co ubywa :p