Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No przeciez musze ogladnac Appasionate :lol2: Wiesz tak mi namieszals ta swoja gorna lazienka ze zaczynam dumac czy nie pozamieniac kolorow i na dole dac szarosci a na gorze drewno :D Kurde porobilam projekty a teraz wszystko chce zmieniac-wszystko przez Ciebie ;)

Wybralas drzwi?

Kaka, a masz do pokazania te projekty? BeataWeronika ma małą łazienkę w drewnie a górną szara, a u mnie faktycznie odwrotnie.

Gumisia pokaz butelkę co to za cudo.

Channel, schody skończone, jutro będę na budowie to porobię zdjęcia :)

Sharlotka, nie mieszkamy jeszcze, chcemy się przeprowadzić do końca sierpnia. Pakowanie trwa. A w trakcie pakowania jeszcze segregacja i wywalanie niepotrzebnych rzeczy bo nie cierpię zbieractwa :) Strasznie duzo już wywaliłam rzeczy i oddałam do schroniska.

Syberia, było naprawdę super!! :yes:

Gumisiowa, to Ty mamusię w rączkę całuj za tę butelkę ;)

Czuszka, przecież ja mam już dawno pomalowaną barierkę :eek: nie pamiętam koloru, chyba była gdzieś w dzienniku.

nie mieszkamy jeszcze, chcemy się przeprowadzić do końca sierpnia. Pakowanie trwa. A w trakcie pakowania jeszcze segregacja i wywalanie niepotrzebnych rzeczy bo nie cierpię zbieractwa :) Strasznie duzo już wywaliłam rzeczy i oddałam do schroniska.

o, ja też bardzo liczę na te wywalanie przy okazji pakowania..

mam plan zaczać się pakować z poczatkiem wrzesnia, przynajmniej ksiazki bo sporo tego jest..

I by tak po kartonie wywozić, zrzucic w jednym pokoju.

Co do łóżka to my chyba też nie tyle co od materaca co chyba od styropianów zaczniemy :D

Bo muszę znaleść łóżko 2 m x 2,2 m

by pomiscić tych małych ludzi co to nad ranem przypełzają gdzieś w nogi i nie tylko w nogi

[teraz przy szer. 160 cm to jakaś partyzantka jest a nie spanie :D ]