kakusek 09.08.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 No przeciez musze ogladnac Appasionate Wiesz tak mi namieszals ta swoja gorna lazienka ze zaczynam dumac czy nie pozamieniac kolorow i na dole dac szarosci a na gorze drewno Kurde porobilam projekty a teraz wszystko chce zmieniac-wszystko przez Ciebie Wybralas drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.08.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Moorelko-dziekuje za odpowoedz w sprawie tkanin;) No wlasnie wiem ze oni nie sprzedają do PL -jama mam pewna ukochana butelke na oliwe o której marze od dawna a ona tylko w US jest i z cholerę mi do PL ni chcą jej przyslac:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.08.2013 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Moorelko-dziekuje za odpowoedz w sprawie tkanin;) No wlasnie wiem ze oni nie sprzedają do PL -jama mam pewna ukochana butelke na oliwe o której marze od dawna a ona tylko w US jest i z cholerę mi do PL ni chcą jej przyslac:cry::cry: jak ta butelka :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.08.2013 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 No przeciez musze ogladnac Appasionate Wiesz tak mi namieszals ta swoja gorna lazienka ze zaczynam dumac czy nie pozamieniac kolorow i na dole dac szarosci a na gorze drewno Kurde porobilam projekty a teraz wszystko chce zmieniac-wszystko przez Ciebie Wybralas drzwi? Kaka, a masz do pokazania te projekty? BeataWeronika ma małą łazienkę w drewnie a górną szara, a u mnie faktycznie odwrotnie. Gumisia pokaz butelkę co to za cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.08.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 :cry:-o taka piękna:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 10.08.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Gumisiowa faktycznie butelka piękna. Moorelko a co tam u Waszych schodów słychać "som" już skończone??? Aaaaa, a jakich drzwi poszukujesz? Może było, ale nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.08.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 No jak nie masz, jak masz - ja jestem z KRK:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.08.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Taaak? Ja myślałam, że jesteś Sharlotka z Warszawy straszzzzzznie lubię Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.08.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja też No kiedy przeprowadzka? A może JUŻ mieszkacie? Z kartonami się uporałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 13.08.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Koncertu Florence szczerze zazdroszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.08.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Moorelka-melduje, że butelka została zakupiona:wave:Okazało się ze teściowa ma tam kolezanke(jak widać tesciowa tez może na cos się przydac;))i butla kuiona-bedzie stala na moim blacie w ....kwietniu;) Jeszcze raz -dom macie piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.08.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Moorela, pamiętasz może na jaki Ral będzie malowana u Ciebie barierka na schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Channel, schody skończone, jutro będę na budowie to porobię zdjęcia Sharlotka, nie mieszkamy jeszcze, chcemy się przeprowadzić do końca sierpnia. Pakowanie trwa. A w trakcie pakowania jeszcze segregacja i wywalanie niepotrzebnych rzeczy bo nie cierpię zbieractwa Strasznie duzo już wywaliłam rzeczy i oddałam do schroniska. Syberia, było naprawdę super!! Gumisiowa, to Ty mamusię w rączkę całuj za tę butelkę Czuszka, przecież ja mam już dawno pomalowaną barierkę nie pamiętam koloru, chyba była gdzieś w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 13.08.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 nie mieszkamy jeszcze, chcemy się przeprowadzić do końca sierpnia. Pakowanie trwa. A w trakcie pakowania jeszcze segregacja i wywalanie niepotrzebnych rzeczy bo nie cierpię zbieractwa Strasznie duzo już wywaliłam rzeczy i oddałam do schroniska. o, ja też bardzo liczę na te wywalanie przy okazji pakowania.. mam plan zaczać się pakować z poczatkiem wrzesnia, przynajmniej ksiazki bo sporo tego jest.. I by tak po kartonie wywozić, zrzucic w jednym pokoju. Co do łóżka to my chyba też nie tyle co od materaca co chyba od styropianów zaczniemy Bo muszę znaleść łóżko 2 m x 2,2 m by pomiscić tych małych ludzi co to nad ranem przypełzają gdzieś w nogi i nie tylko w nogi [teraz przy szer. 160 cm to jakaś partyzantka jest a nie spanie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 14.08.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 pomalowaną masz? to idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.08.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Moorela,pięknie, bardzo spójnie i przestrzennie u Was!!!!!Podoba mi się okrutnie.I fasadówki są świetne!!!!Pewnie ledwo żyjesz, ale to ostatnia prosta już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.08.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Kurcze ShRlotka tak mnie plecy napierniczaja że stekam jak stara babcia. Wczoraj o 23.00 siedlismy z rodzicami i nas momentalnie siły opuscily dzięki za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.08.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Kakusek!! Bardzo Ci dziękuję za przesyłkę postanowiłam, że przypne do kluczy do nowego domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.08.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Odżyjesz po przeprowadzce:) - teraz rozumiem, że czujesz się jak po szychcie w kopalni, czy kamieniołomie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.08.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 O to to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts