timon120777 20.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 jak już się większa ilość ludków zdecyduje to załączę cennik hotelowy i podam koszt wynajęcia domku z ogniskiem. całość jest w "kupie"(od hoteliku do domku i zalewu 100m a las jeszcze bliżej:yes::yes:) więc nie będzie stresu że trzeba gdzieś autem z promilami na karku uderzać a i lokalizacja miejsca taka że trudno nie trafić PS Jeśli chcielibyśmy jakieś oficjalne spotkanie jednak zrobić to i sala się konferencyjna znaleźć powinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 20.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 tesel widzę że Ty słomiany wdowiec jesteś Nic dziwnego że Agę na te rzeczy tak namawiasz: "Te "wiadome rzeczy" też mogą być fajne":lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 21.01.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 tesel widzę że Ty słomiany wdowiec jesteś Nic dziwnego że Agę na te rzeczy tak namawiasz: "Te "wiadome rzeczy" też mogą być fajne":lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Ja mam zamiar jechać ze swoim Słoneczkiem i "te rzeczy" interesują mnie tylko z Nią.Ale nigdy nie mów nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 21.01.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Heh, zadzwoń żeby wzięła nadgodziny Może swoją wyślę. Jak do Rawy,to będzie mile widziana.Zaopiekujemy się Nią .Jak do Niemiec, to żona prowadzi legalną firmę i może załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 23.01.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 trochę o kosztach trochę wiadomości na temat lokum i przyjemnościhotel:pokoje 1,2,3 osobowe w cenie 120zł/pokójpokoj 4 osobowy 140zł/pokój uwaga łóżka piętrowepokój 6 osobowy 210zł (dla dużej rodzinki lub 2 zaprzyjaźnionych 3 osobowych - jest to 2 pokojowy "apartamencik"apartament 180zł (pokój gościnny + sypialnia 2 osobowa)koszt domku z ogniskiem to około 150zł , domek pomieści około 60-70 osób koszt obejmuje wynajęcie domku oraz przygotowanie ogniska i opału.posiłki zgłaszamy przy rezerwacji pokoiusłyszałem sugestię w związku z mistrzostwami europy aby się ogarnąć i wstępnie rezerwować wcześniej gdyż im później tym większy kłopot z miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 24.01.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Rozumię,że to są pokoje z łazienkami.Czy trzeba wpłacić jakąś zaliczkę?Co z wyżywieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 24.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 każdy pokój z łazienką, jedzonko zgłaszasz przy rezerwacji, nie powiem Ci teraz ile bo nie pamiętam ale sprawdzę.wiem że gdybyśmy się wcześnie w miarę ogarnęli i wiedzieli ile osób i dokładnie od kiedy do kiedy to można załatwić grupowe jedzonko- w formie szwedzkiwgo stołu- dla gości indywidualnych są podobno porcjowane, tyle wiem na tą chwilę. tam trwa remont i jest podnoszony standard. podobno ma być jakaś sala rekreacyjna z bilardem i dla żuków jakiś "figloraj" czy inne miejsce zabaw wewnątrz poza tym, które już jest na dworze. pytajcie ja zbiorę wszystko w kupę i odpowiem w jednym poście żeby razem były wszystkie wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 25.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 dla zainteresowanychhttp://www.hoteltatar.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 30.01.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ok.na 100% jedziemy. Timon,poproszę dwuosobowy pokój.karoka wiem,że będziesz się ze mnie śmiał,ale niech tam.Żonka powiedziała,że jak mamy jechać,to musi być na bogato.Dlatego postanowiła zostać o dwa miesiące dłużej.Biedny miś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 30.01.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 teselja myśle że rezerwacje to jednak każdy we właśnym zakresienie chcę żeby się potem okazało że zarezerwowałem pokój z jednym podwójnym łóżkiem a lubicie spać piętrowo.dlatego tez również jest ten link żeby każdy mógł zajrzeć i potem dzwonić i rezerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 30.01.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ok. Timon.Dam radę.Myślę,że nie będemy sami i inni dołączą do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 30.01.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 no ja bardzo na to liczę że będzie spore gronopo niedzieli mam tydzień urlopu i wybieram się do właścicielki hotelu pogadać o jakichś upustach dla naspowiem że będzie grupa ludzi i spróbuję coś ugrać. wiem że trzeba się będzie ogarnąć z rezerwacjami bo euro w perspektywie dowiem się wszystkiego i po niedzieli zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgo 08.02.2012 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A co tu "kombinujecie" w temacie jakiegoś spotkania weekendowego w wakacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 08.02.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 czytaj i myśl czy przyjechać weekend z Bożym Ciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 09.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Tak, myśleć i propagować między osobami, z którymi trzyma się lepszy kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 09.02.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Tak, myśleć i propagować między osobami, z którymi trzyma się lepszy kontakt Myślę ,że jorgo mógłby namówić markowsskiego. Edytowane 9 Lutego 2012 przez tesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 09.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 no ja bardzo na to liczę że będzie spore grono po niedzieli mam tydzień urlopu i wybieram się do właścicielki hotelu pogadać o jakichś upustach dla nas powiem że będzie grupa ludzi i spróbuję coś ugrać. wiem że trzeba się będzie ogarnąć z rezerwacjami bo euro w perspektywie dowiem się wszystkiego i po niedzieli zdam relację Hej - dało się coś utargować ? Czy będziecie z dziećmi [ja mam "na stanie" 9 miesięczną przyszłą forumowiczkę, którą musiałbym zabrać pisząc się na imprezę bo nie odpuści mi takiej okazji ] ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 10.02.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Czuję się gospodarzem tego wątku,więc zapraszam.Będzie nam bardzo miło poznać MŁODĄ DAMĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 10.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dzwoniłem tam i z okazji Euro w tym terminie pokoje są droższe o 50% tzn. po 180 zł/2 osobowy a śniadania dwukrotnie droższe tj po 25 zł/osobę - trochę lipa. Może uda się Wam wynegocjować lepsze ceny dla grupy i podać na priv hasło do rezerwacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 10.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 nie byłem u szefowej - musicie mi wybaczyć planuję dopiero w poniedziałek - różne sprawy mnie prowadziły w innym niż hotel kierunkucoś postaram się wymyśleć ale jeśli już teraz tak jest to nie wiem jakby miało wygladać rezerwowanie ewentualne. w poniedziałek działam i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts