Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wakacje

tesel

Recommended Posts

jak już się większa ilość ludków zdecyduje to załączę cennik hotelowy i podam koszt wynajęcia domku z ogniskiem. całość jest w "kupie"(od hoteliku do domku i zalewu 100m a las jeszcze bliżej:yes::yes::yes:) więc nie będzie stresu że trzeba gdzieś autem z promilami na karku uderzać a i lokalizacja miejsca taka że trudno nie trafić

PS

Jeśli chcielibyśmy jakieś oficjalne spotkanie jednak zrobić to i sala się konferencyjna znaleźć powinna

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

trochę o kosztach

trochę wiadomości na temat lokum i przyjemności

hotel:

pokoje 1,2,3 osobowe w cenie 120zł/pokój

pokoj 4 osobowy 140zł/pokój uwaga łóżka piętrowe

pokój 6 osobowy 210zł (dla dużej rodzinki lub 2 zaprzyjaźnionych 3 osobowych - jest to 2 pokojowy "apartamencik"

apartament 180zł (pokój gościnny + sypialnia 2 osobowa)

koszt domku z ogniskiem to około 150zł , domek pomieści około 60-70 osób koszt obejmuje wynajęcie domku oraz przygotowanie ogniska i opału.

posiłki zgłaszamy przy rezerwacji pokoi

usłyszałem sugestię w związku z mistrzostwami europy aby się ogarnąć i wstępnie rezerwować wcześniej gdyż im później tym większy kłopot z miejscami.

każdy pokój z łazienką, jedzonko zgłaszasz przy rezerwacji, nie powiem Ci teraz ile bo nie pamiętam ale sprawdzę.

wiem że gdybyśmy się wcześnie w miarę ogarnęli i wiedzieli ile osób i dokładnie od kiedy do kiedy to można załatwić grupowe jedzonko- w formie szwedzkiwgo stołu- dla gości indywidualnych są podobno porcjowane, tyle wiem na tą chwilę. tam trwa remont i jest podnoszony standard. podobno ma być jakaś sala rekreacyjna z bilardem i dla żuków jakiś "figloraj" czy inne miejsce zabaw wewnątrz poza tym, które już jest na dworze.

pytajcie ja zbiorę wszystko w kupę i odpowiem w jednym poście żeby razem były wszystkie wieści

no ja bardzo na to liczę że będzie spore grono

po niedzieli mam tydzień urlopu i wybieram się do właścicielki hotelu pogadać o jakichś upustach dla nas

powiem że będzie grupa ludzi i spróbuję coś ugrać.

wiem że trzeba się będzie ogarnąć z rezerwacjami bo euro w perspektywie

dowiem się wszystkiego i po niedzieli zdam relację

• 2 weeks później...
no ja bardzo na to liczę że będzie spore grono

po niedzieli mam tydzień urlopu i wybieram się do właścicielki hotelu pogadać o jakichś upustach dla nas

powiem że będzie grupa ludzi i spróbuję coś ugrać.

wiem że trzeba się będzie ogarnąć z rezerwacjami bo euro w perspektywie

dowiem się wszystkiego i po niedzieli zdam relację

Hej - dało się coś utargować ?

Czy będziecie z dziećmi [ja mam "na stanie" 9 miesięczną przyszłą forumowiczkę, którą musiałbym zabrać pisząc się na imprezę bo nie odpuści mi takiej okazji ;-)] ?

nie byłem u szefowej - musicie mi wybaczyć planuję dopiero w poniedziałek - różne sprawy mnie prowadziły w innym niż hotel kierunku

coś postaram się wymyśleć ale jeśli już teraz tak jest to nie wiem jakby miało wygladać rezerwowanie ewentualne. w poniedziałek działam i dam znać