Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wakacje

tesel

Recommended Posts

Jutro o 11ej mam spotkanie w temacie naszej próby integracji

jest szansa na dobra cenę ale więcej będę wiedział po

dobrze by było abyście się określili kto będzie i w ile osób(przynajmniej na 90%) żebym mógł podać orientacyjną liczbe uczestników- poproszę albo na priv albo w wątku pisać

pomyślcie równiez nad ostatecznym terminem czy to ma być od czwartku czy od piatku i do kiedy

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w temacie hotelu:

po moim dzisiejszym spotkaniu ustaliłem co następuje:

jeśli grupa będzie liczyła 25 osób lub więcej otrzymujemy następujące warunki finansowe połaczone z posiłkami:

koszt doby pobytu osoby dorosłej z pełnym wyżywieniem wynosi 100zł

w skład wchodzi wyrko, śniadanie i kolacja w formie bufetu oraz obiad tutaj niestety liczyć musimy na zdolności kulinarne szefa kuchni gdyz w tym lokalu nie ma co się chce tylko co che szef- myślę że da się to przeżyć.

koszt pobytu dzieci powyżej 12 lat również w cenie 100zł- tutaj Pani zaproponowała formę dania odrobiny wiecej prywatności dla rodziców i możliwośc przydzielenia dzieciakom oddzielnych pokoi- cena bez zmian

koszt pobytu dzieci od 3 do 12 lat wynosi 60zł za dobe czyli tylko opłata za wyro - papu w cenie

koszt pobytu dzieci do lat 3 jełi przytulą ich rodzice lub np mają swoje łóżeczko turystyczne jest równy kosztowi jaki są w stanie ponieść rodzice by dziecko przytulić

przykład

koszt dobowego pobytu 2osób dorosłych + 2 dzieci w wieku lat 7,11 wynosi 320zł z wyżywieniem

ta cena którą usłyszal podajrze TESEL(jełi dobrze pamiętam -180zł) jest dla kibicow na EURO. dla nas jest promocja

trzeba się jednak ogarniać gdyż musimy się zadeklarować do końca lutego a rezerwacje zrobic do połowy marca- przy rezerwacji wpłata 40% kosztów pobytu przelewem.

Jak już będziecie zdecydowani podam hasło otwierające "bramkę promocyjną"

dobrze by było zeby chociaż z 10 chłopa plus rodziny - licze na przyjemną atmosferę

jak pisałem jest tez możliwość wynajecia chatki w lesie z paleniskiem przygotowanej do biesiadowania. w cenie jest domek + opał na całą noc.

myślałem o tym by tam się właśnie integrować

mam nadzieję że zapał nie opadł:yes::yes::yes:

Przykro mi chłopaki ,ale chyba nie będziemy mogli przyjechać.Małżonka będzie w tym czasie w niemczech.Tak niespodziewanie wyszło.Co prawda, namawia mnie ,żebym pojechał sam,ale wiecie jak to jest.Potam będzie ;TY MNIE JUŻ NIE KOCHASZ:( JAK MOGŁEŚ SAM JECHĆ... .Obiecała ,że zrobi wszystko co możliwe,żeby jechać,ale nie obiecuje.Naprawdę,gybym nie przyjechał ,będę niepocieszony i wybaczcie proszę.

Przykro mi chłopaki ,ale chyba nie będziemy mogli przyjechać.Małżonka będzie w tym czasie w niemczech.Tak niespodziewanie wyszło.Co prawda, namawia mnie ,żebym pojechał sam,ale wiecie jak to jest.Potam będzie ;TY MNIE JUŻ NIE KOCHASZ:( JAK MOGŁEŚ SAM JECHĆ... .Obiecała ,że zrobi wszystko co możliwe,żeby jechać,ale nie obiecuje.Naprawdę,gybym nie przyjechał ,będę niepocieszony i wybaczcie proszę.

tesel wymięka, tesel wymięka a już miałem się zebrać.

AGA-nie chce jechać:( .Jarek pisał ,że może być sam to może mnie przytuli:hug:.

A co ty orientacje zmieniasz hehe.

Miałeś mnie zabrać po drodze objeżdżając Polskę dookoła.

No, nie chciałbym zapierdzielać taki kawał i żeby cię nie było.

Jeszcze muszę to przetrawić.

Może uda mi się żonkę namówić ale będzie ciężko a z drugiej strony to nie wiem czy to dobry pomysł.

Tylu napaleńców :)

Zmienniczka Żonki nawaliła.Jak znajdzie zastępstwo to przyjedziemy.Możesz stopem jechać.

Cooo zmienniczka żonki też nie chce jechać - może kiepski prezent na Walentynki dałeś ;)

Popraw się - masz jeszcze niecałe 3 godziny :D

No chyba, że zastępstwo będzie zacne :lol2:

Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać tak to fajnie dwuznacznie Ci wyszło.

Edytowane przez SUSPENSER

A co ty orientacje zmieniasz hehe.

Miałeś mnie zabrać po drodze objeżdżając Polskę dookoła.

No, nie chciałbym zapierdzielać taki kawał i żeby cię nie było.

Jeszcze muszę to przetrawić.

Może uda mi się żonkę namówić ale będzie ciężko a z drugiej strony to nie wiem czy to dobry pomysł.

Tylu napaleńców :)

Chyba masz jakieś zniszki na PKS.

Mieliśmy latem jechać do syna i synowej, którzy mieszkają w Mińsku Mazowieckim.Pomyśleliśmy,żeby wziąć urlop i załatwić obie imprezy za jednym razem.Z Rawy mieliśmy jechać do dzieci,a tu kicha.Cała nadzieja ,że żona coś wykombinuje.

Powiem tak.

Może się zdarzyć,że żona załatwi coś w ostatniej chwili,a nie będzie już miejsca dla nas,to namówię ją w tym samym terminie na Mińsk i wpadnę do Was chociaż na jeden dzień.Oczywiście z kierowcą:D

• 2 weeks później...