timon120777 13.02.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jutro o 11ej mam spotkanie w temacie naszej próby integracjijest szansa na dobra cenę ale więcej będę wiedział po dobrze by było abyście się określili kto będzie i w ile osób(przynajmniej na 90%) żebym mógł podać orientacyjną liczbe uczestników- poproszę albo na priv albo w wątku pisaćpomyślcie równiez nad ostatecznym terminem czy to ma być od czwartku czy od piatku i do kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 pomyślcie równiez nad ostatecznym terminem czy to ma być od czwartku czy od piatku i do kiedy Od czwartku do soboty 2 osoby + jedna malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 14.02.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 w temacie hotelu: po moim dzisiejszym spotkaniu ustaliłem co następuje: jeśli grupa będzie liczyła 25 osób lub więcej otrzymujemy następujące warunki finansowe połaczone z posiłkami: koszt doby pobytu osoby dorosłej z pełnym wyżywieniem wynosi 100zł w skład wchodzi wyrko, śniadanie i kolacja w formie bufetu oraz obiad tutaj niestety liczyć musimy na zdolności kulinarne szefa kuchni gdyz w tym lokalu nie ma co się chce tylko co che szef- myślę że da się to przeżyć. koszt pobytu dzieci powyżej 12 lat również w cenie 100zł- tutaj Pani zaproponowała formę dania odrobiny wiecej prywatności dla rodziców i możliwośc przydzielenia dzieciakom oddzielnych pokoi- cena bez zmian koszt pobytu dzieci od 3 do 12 lat wynosi 60zł za dobe czyli tylko opłata za wyro - papu w cenie koszt pobytu dzieci do lat 3 jełi przytulą ich rodzice lub np mają swoje łóżeczko turystyczne jest równy kosztowi jaki są w stanie ponieść rodzice by dziecko przytulić przykład koszt dobowego pobytu 2osób dorosłych + 2 dzieci w wieku lat 7,11 wynosi 320zł z wyżywieniem ta cena którą usłyszal podajrze TESEL(jełi dobrze pamiętam -180zł) jest dla kibicow na EURO. dla nas jest promocja trzeba się jednak ogarniać gdyż musimy się zadeklarować do końca lutego a rezerwacje zrobic do połowy marca- przy rezerwacji wpłata 40% kosztów pobytu przelewem. Jak już będziecie zdecydowani podam hasło otwierające "bramkę promocyjną" dobrze by było zeby chociaż z 10 chłopa plus rodziny - licze na przyjemną atmosferę jak pisałem jest tez możliwość wynajecia chatki w lesie z paleniskiem przygotowanej do biesiadowania. w cenie jest domek + opał na całą noc. myślałem o tym by tam się właśnie integrować mam nadzieję że zapał nie opadł:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 14.02.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 To ładnie, ja się zdeklaruję na koniec miesiąca, czy dam radę z małżonką czy samodzielnie.Podobnie jak Suspenser od czwartku do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 14.02.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Przykro mi chłopaki ,ale chyba nie będziemy mogli przyjechać.Małżonka będzie w tym czasie w niemczech.Tak niespodziewanie wyszło.Co prawda, namawia mnie ,żebym pojechał sam,ale wiecie jak to jest.Potam będzie ;TY MNIE JUŻ NIE KOCHASZ:( JAK MOGŁEŚ SAM JECHĆ... .Obiecała ,że zrobi wszystko co możliwe,żeby jechać,ale nie obiecuje.Naprawdę,gybym nie przyjechał ,będę niepocieszony i wybaczcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 14.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 wpisujcie sięja zrobię jakiś arkusik sobie kto z kim i na iletesela może jednak???? pomyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 14.02.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Przykro mi chłopaki ,ale chyba nie będziemy mogli przyjechać.Małżonka będzie w tym czasie w niemczech.Tak niespodziewanie wyszło.Co prawda, namawia mnie ,żebym pojechał sam,ale wiecie jak to jest.Potam będzie ;TY MNIE JUŻ NIE KOCHASZ:( JAK MOGŁEŚ SAM JECHĆ... .Obiecała ,że zrobi wszystko co możliwe,żeby jechać,ale nie obiecuje.Naprawdę,gybym nie przyjechał ,będę niepocieszony i wybaczcie proszę. tesel wymięka, tesel wymięka a już miałem się zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 14.02.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 tesel drzewo do lasu ciągniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 14.02.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jarecki pogadaj może z Włodkiem_pid ??? też niech wpadnie będie raźniej a i rozmoawia się inaczej na zywo Karoka -będziesz??? zaczynam się obawiać ze ....z tego wyjdzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 14.02.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 tesel wymięka, tesel wymięka a już miałem się zebrać. "dziadu"jeden wcale nie wymiękam.Zmienniczka Żonki nawaliła.Jak znajdzie zastępstwo to przyjedziemy.Możesz stopem jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 14.02.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 tesel drzewo do lasu ciągniesz ? AGA-nie chce jechać .Jarek pisał ,że może być sam to może mnie przytuli:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 14.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 AGA-nie chce jechać .Jarek pisał ,że może być sam to może mnie przytuli:hug:. A co ty orientacje zmieniasz hehe. Miałeś mnie zabrać po drodze objeżdżając Polskę dookoła. No, nie chciałbym zapierdzielać taki kawał i żeby cię nie było. Jeszcze muszę to przetrawić. Może uda mi się żonkę namówić ale będzie ciężko a z drugiej strony to nie wiem czy to dobry pomysł. Tylu napaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 14.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Myślę że trzeba czas do czasu na wątkach gdzie przesiadujemy przypominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ta cena którą usłyszal podajrze TESEL(jełi dobrze pamiętam -180zł) jest dla kibicow na EURO. dla nas jest promocja Hehe to moja żonka taką cenę usłyszała, a kibicką nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Zmienniczka Żonki nawaliła.Jak znajdzie zastępstwo to przyjedziemy.Możesz stopem jechać. Cooo zmienniczka żonki też nie chce jechać - może kiepski prezent na Walentynki dałeś Popraw się - masz jeszcze niecałe 3 godziny No chyba, że zastępstwo będzie zacne Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać tak to fajnie dwuznacznie Ci wyszło. Edytowane 14 Lutego 2012 przez SUSPENSER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 14.02.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A co ty orientacje zmieniasz hehe. Miałeś mnie zabrać po drodze objeżdżając Polskę dookoła. No, nie chciałbym zapierdzielać taki kawał i żeby cię nie było. Jeszcze muszę to przetrawić. Może uda mi się żonkę namówić ale będzie ciężko a z drugiej strony to nie wiem czy to dobry pomysł. Tylu napaleńców Chyba masz jakieś zniszki na PKS. Mieliśmy latem jechać do syna i synowej, którzy mieszkają w Mińsku Mazowieckim.Pomyśleliśmy,żeby wziąć urlop i załatwić obie imprezy za jednym razem.Z Rawy mieliśmy jechać do dzieci,a tu kicha.Cała nadzieja ,że żona coś wykombinuje. Powiem tak. Może się zdarzyć,że żona załatwi coś w ostatniej chwili,a nie będzie już miejsca dla nas,to namówię ją w tym samym terminie na Mińsk i wpadnę do Was chociaż na jeden dzień.Oczywiście z kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 14.02.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A co ty orientacje zmieniasz hehe. Wiesz.Tyle miesięcy bez kobiety,to już się pogubiłem. Boję się,że może mi być obojętnie. Znam Jarka tylko przez telefon.Głos ma miły to chyba cały jest taki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 14.02.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Cooo zmienniczka żonki też nie chce jechać - może kiepski prezent na Walentynki dałeś Popraw się - masz jeszcze niecałe 3 godziny :DQUOTE] No chyba, że zastępstwo będzie zacne Sąsiadki są bardzo miłe,ale wtedy jak trzeba którejś komin przeczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2011 26.02.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 AGA-nie chce jechać . Oj tam, oj tam, zaraz nie chce. Może chce tylko się wstydzi. A poza tym skoro Ty nie jedziesz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 26.02.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 wstydzi nie wstydzi ważniejsze czy chceczas płynie a musimy się do końca miesiąca określić i zdecydować czy się organizujemy czy odpuszczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts