zukers 16.01.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Czy moglibyście polecić mi jakieś rozwiązanie? Montuje szafę która zasłoni mi wyłączniki na ścianie, i myślałem żeby tą cała instalację przedłużyć na kostce kabelkami i podprowadzić na boczną ścianę szafy. Tylko nie wiem czy montować w tej szafie normalne puszki? (maja być tam 2 wyłączniki jeden zwykły drugi schodowy) bardzo proszę o jakieś porady ewentualnie podanie produktów które mógłbym zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.01.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Jeśli druga strona puszki Ci w szafie nie będzie przeszkadzać, to czemu nie? Polecam puszki do gipskartonów, będzie od razu z głowy problem jej mocowania do mebla. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.01.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Wykonanie instalacji elektrycznej w meblach jest normowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 16.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 dokładnie kolega Jarek ma racje najprostszym rozwiązaniem będzie puszka pod karton-gips podwójna odrazu ją zamocujesz bo ma takie fajne łapki do montażu.Możesz ją zawsze w szafie jakoś obudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts