kupiecjudex 15.08.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Wydaje się że to dobra cena. Za projekt też płaciłem podobnie. wod kan robę bez projektu ... wg.. moich potrzeb i wskazówek hydraulik wykonuje co trzeba. Łącznie z odkurzaczem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 15.08.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 no a gmina czy miasto wtedy ci odbierze?? my mamy gminne wodociagi i kanal więc mówią ze muszę mieć projekt. tata mój jest hydraulikiem i mi wykona wszystko ale rzekomo projekt muszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 15.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 dodatkowo mam pytanko cena domu w sso dom 14x11 m 25 tyś. to duzo czy mało?? za 25 tys to materiału nie kupisz. chyba że mówisz o robociźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 15.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 noooo robocizna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanek4 15.08.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 WItam, wiem, że zmieniam wesoły wątek ale od tygodni zatsanawiam sie na tynkiem zewnetrznym i już od tego myślenia para uszami wychodzi. Poradzcie mi jaki nalepszy tynk wybrać, bo coraz bardziej namawiają mnie na tynk mineralny, bo tani. Co Wy na to? A a propo tych zakopywanych groszakach i innych sprawach to w sumie pierwsze slysze. Mnie jedynie zostaje zalać jakiegos grosza w schodach przed wejściem albo w tarasie bo wszystko inne dawno temu było robione No mi to jeszcze wylewka została:( dobrze że to przeczytałem chociaż w wylewce będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanek4 15.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 hej hej kochani;) u nas już trochę zmian a mianowicie czekamy na pozwolenie, projekt indywidualny wraz z załatwieniem pozwolenia 4500 zł. powiedzcie mi ile płaciliście za projekt przyłączy wodno-kanal.??? czy 1000 zł za proejkt wodno-kanal to dobra cena?? dodatkowo mam pytanko cena domu w sso dom 14x11 m 25 tyś. to duzo czy mało?? cena nie obejmuje dachu tylko kondygnacje9 w projekcie brak piwnicy) My pąciliśmy 700 za proekt przyłącza wody i kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 15.08.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Projekt wod-kan 400 zł, 25 tys za sso przy tych wymiarach - dobra cena (o ile wchodzą w to fundamenty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.08.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja za 155 metrów z dachem deskowanym i pokrytym papą zapłacilem 36 tyś. - oceń sam jak to ma sie do Twojego SSO hej hej kochani;) u nas już trochę zmian a mianowicie czekamy na pozwolenie, projekt indywidualny wraz z załatwieniem pozwolenia 4500 zł. powiedzcie mi ile płaciliście za projekt przyłączy wodno-kanal.??? czy 1000 zł za proejkt wodno-kanal to dobra cena?? dodatkowo mam pytanko cena domu w sso dom 14x11 m 25 tyś. to duzo czy mało?? cena nie obejmuje dachu tylko kondygnacje9 w projekcie brak piwnicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 16.08.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 to trochę się pochwalę stan z początku lipca SSO teraz czekamy na okna http://i47.tinypic.com/kd8kt3.jpg :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulka76 16.08.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A to i ja się pochwalę blacha już jest - jeszcze tylko kosmetyka i SSO zakończony:wiggle: mąż przykręca blachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 16.08.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Chyba celowo to robisz? Mąż spadnie a tobie domek zostanie - po prostu nie masz serca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 16.08.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja za 155 metrów z dachem deskowanym i pokrytym papą zapłacilem 36 tyś. - oceń sam jak to ma sie do Twojego SSO my za 120m2 z pełnym deskowaniem i papą (dom bez piwnicy) 33,5tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 17.08.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 hej hej kochani;) dodatkowo mam pytanko cena domu w sso dom 14x11 m 25 tyś. to duzo czy mało?? cena nie obejmuje dachu tylko kondygnacje9 w projekcie brak piwnicy) My mamy umowę na 45 tys zł za prostą piętrową kostkę 11x13m pod dwuspadowym dachem ze ściankami działowymi, kominami, wylewanymi schodami, kominami, deskowaniem i opapowaniem, niepodpiwniczony. Będziemy jednak dopłacali za wieniec nad ścianą fundamentową /jest wysoka na 160cm/ oraz dodatkowy komin /taki na paliwo stałe w razie aneksu do umowy gazowej podpisanej przez mistrza niegosPOdarności/, dodatkowy przewód wentylacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 17.08.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 to my mamy jak na zdjęciu, kostkę 8x8 + garaż 3x8 (24m2), dwuspadowy dach, 4 kominy, lany strop i schody, murowany duży taras 3x8mysle ze nie zaplacilismy duzo (inny wykonawca chcial 50tys za nasz domek, ale pelnil role posrednika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulka76 17.08.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Oj tam ! Oj tam ! od razu spadnie... Jest bardzo dumny z tego że mógł poprzykręcać blachę i że nie będzie już lało w mury:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 17.08.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 czy ktoś się może orientujea mianowicie poszukujegniazdko podtynkowe HERMETYCZNE podwójne z uziemieniemnie wiem czy nawet jest coś takiego.potrzebne mi takie do łazienki i obawiam się, że będę musiała dać takie bez tej 'klapki' :/ nie mogę mieć pojedynczego w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.08.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 czy ktoś się może orientuje a mianowicie poszukuje gniazdko podtynkowe HERMETYCZNE podwójne z uziemieniem wpisz w google gniazdo bryzgoszczelne podwójne - wyskoczy całkiem spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 18.08.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 no ok, ale te podwójne są natynkowe a ja chce PODTYNKOWE czyli schowane w ścianie, aby ładnie to w łazience wyglądało coś czuję że skończy się zwykłym gniazdkiem z uziemieniem bez klapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.08.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Czegoś nie rozumiem - to nie może być np 2x pojedyncze wstawione w podwójną ramkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ds88 18.08.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam mam pytanie odnośnie ułożenia ruł kanalizacyjnych w fundamentach. dawaliście tylko główne czy od razu rozdzielaliście do wc umywalki itp. bo nie mamy nic w projekcie o tym napisane i nie wiemy jak sie za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts