autorus 02.04.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja dopiero kończę dach płaski http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/89.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 02.04.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 auturos super miejsce na zielony dach z miejscem do wypoczynku magss1 ładna ta Wasza łazienka, my kończymy własnie powoli pokoje , łazienki jeszcze przed nami:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 02.04.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 auturos super miejsce na zielony dach z miejscem do wypoczynku magss1 ładna ta Wasza łazienka, my kończymy własnie powoli pokoje , łazienki jeszcze przed nami:wiggle: Dzięki aksuda Autorus rzeczywiście masz na tym dachu kawał miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.04.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Zobaczycie, jak sie uda to w tym roku jeszcze będzie tam zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 02.04.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 to jak tylko zrobi się zielono na dachu to wpadamy na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.04.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 05.04.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ktos z Was ma juz pralnie skonczona? Pytam, bo moze ktos gdzies widzial stalowa komore pralnicza, ale taka chropowata. Wiecie o co mi chodzi? Nie wiem, jak sie to sie nazywa, struktura lnu:confused: Zlewy kuchenne mozna takie kupic, ale do pralni nigdzie nie widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 10.04.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 cisza spokój wszyscy mocno zapracowani U nas cały czas powoli do przodu. Pierwsze meble już przyjechały na razie czekają w magazynie. A w naszej jabłoneczce zaczęliśmy wykańczać dolną łazienkę. http://i61.tinypic.com/11rw6dx.jpg w przerwach miedzy pracami delektujemy się kawą i odprężamy się przy dobrym filmie:lol2: http://i60.tinypic.com/30sev0n.jpg http://i58.tinypic.com/359a784.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 U mnie gaz beda kopac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 10.04.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 cisza spokój wszyscy mocno zapracowani U nas cały czas powoli do przodu. Pierwsze meble już przyjechały na razie czekają w magazynie. A w naszej jabłoneczce zaczęliśmy wykańczać dolną łazienkę. http://i61.tinypic.com/11rw6dx.jpg w przerwach miedzy pracami delektujemy się kawą i odprężamy się przy dobrym filmie:lol2: http://i60.tinypic.com/30sev0n.jpg http://i58.tinypic.com/359a784.jpg Bardzo fajna ta Wasza łazienka. Kino też macie niezłe, ale nad fotelami musicie się zastanowić . Jeśli dobrze widzę to planujecie prysznic z deszczownicą, mam pytanie jaką planujecie dodatkową słuchawkę mocowanie jednopunktowe czy ruchoma góra -dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 10.04.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 magss1 dodatkowa słuchawka będzie jedno punktowa a co do łazienki to mam nadzieję ,że nie przesadzimy z kolorami co do kina to się z Rafałem śmiejemy, że jak będą przychodzić znajomi do naszych dziewczynek on kasuje za bilet ja za:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 12.04.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 magss1 dodatkowa słuchawka będzie jedno punktowa a co do łazienki to mam nadzieję ,że nie przesadzimy z kolorami co do kina to się z Rafałem śmiejemy, że jak będą przychodzić znajomi do naszych dziewczynek on kasuje za bilet ja za:popcorn: Dzięki za podpowiedź co do słuchawki. Wasza łazienka (ze zdjęcia) wygląda super i kolorki fajnie pasują, ale nie wiem co dalej planujecie No to do autorusa na zielony taras, a do Ciebie do kina Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 14.04.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 my już listwy zakładamy w naszym domku (Arbiton Indo- polecam serdecznie bo bardzo dobrze wyglądają- z dali jak drewno) ściany pomalowaliśmy na dulux antyczny marmur gres Strom lapatto krem (w kuchni i wiatrołapie- szary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 14.04.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 nasze schody, balustrada już się robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 15.04.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 gratulacje postępów u nas jutro montują schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 19.04.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Wesołego Alleluja http://www.cosgan.de/images/midi/ostern/ostern(99).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 01.05.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 czy miał ktoś z Was podobny problem z dachówką?? pojawiły się jasne pasy na Koramic Allegra 9 Czarna Angoba Szlachetna załamka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 10.05.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Ja powalczyłem trochę i zrobiłem sobie taką prowizoryczną barierkę. Bo stolarz u nas ma terminy na styczeń 2015r. A chcielibyśmy sie za miesiąc wprowadzić. Musimy się jakoś przemęczyć bez schodów. Przy okazji chciałem zapytać, czy kupując pralkę potrzeba dokupować jakieś węże itp do podłączenia ? Nie licząc zaworku do ściany. No i czy ktoś zakłada jakąś taką skrzynkę zbiorczą do instalacji TV SAT ? Mam na poddaszu skoncentrowane wszystkie kable w garderobie i chce tam zrobić taką centralkę - rozdzielnie. Za ścianą mają być anteny. Tylko nie wiem gdzie mozna taką skrzynkę kupić. Na aledrogo są takie skrzyneczki ale są puste w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 11.05.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Ja powalczyłem trochę i zrobiłem sobie taką prowizoryczną barierkę. Bo stolarz u nas ma terminy na styczeń 2015r. A chcielibyśmy sie za miesiąc wprowadzić. Musimy się jakoś przemęczyć bez schodów. [ATTACH=CONFIG]259241[/ATTACH] Przy okazji chciałem zapytać, czy kupując pralkę potrzeba dokupować jakieś węże itp do podłączenia ? Nie licząc zaworku do ściany. No i czy ktoś zakłada jakąś taką skrzynkę zbiorczą do instalacji TV SAT ? Mam na poddaszu skoncentrowane wszystkie kable w garderobie i chce tam zrobić taką centralkę - rozdzielnie. Za ścianą mają być anteny. Tylko nie wiem gdzie można taką skrzynkę kupić. Na aledrogo są takie skrzyneczki ale są puste w środku. Witam, gratuluję postępów, do pralki jest dodawany komplet przyłączeniowy (tylko przed użyciem odkręć zabezpieczenia:) Jeśli chodzi o anteny to kup sobie pustą skrzynkę i do niej włóż co potrzeba -rozdzielacze, sumatory, zasilacze itp. zależy wszystko od instalacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 18.05.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Wielkie dzięki, tak zrobie. Rzeczywiście do pralki dali wszystko co potrzebne. Jedynie muszę kupić zaworek 1/2'' - 3/4''. Zaryzykowałem zakup przez internet i póki co nie żałuje bo zaoszczędziłem 150zł plus darmowy transport za który gdzie indziej chcieli 70zł. Mam na myśli duże sklepy z AGD na mieście. 200zł to spora oszczędność jak na budowę A wracając do tematu, co tam działacie obecnie ? Ja jestem na etapie zakupu lamp i żyrandoli. Przyjemnie się to zakłada bo jest od razu efekt i cieszy człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts