maggs1 19.05.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Wielkie dzięki, tak zrobie. Rzeczywiście do pralki dali wszystko co potrzebne. Jedynie muszę kupić zaworek 1/2'' - 3/4''. Zaryzykowałem zakup przez internet i póki co nie żałuje bo zaoszczędziłem 150zł plus darmowy transport za który gdzie indziej chcieli 70zł. Mam na myśli duże sklepy z AGD na mieście. 200zł to spora oszczędność jak na budowę A wracając do tematu, co tam działacie obecnie ? Ja jestem na etapie zakupu lamp i żyrandoli. Przyjemnie się to zakłada bo jest od razu efekt i cieszy człowieka. Zakupy internetowe to spora oszczędność, tylko niedługo nie będzie możliwości zobaczenia sprzętu na żywo fotka korytarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 21.05.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 super korytarz u nas robimy wszystkiego po trochu oglądamy lamy, sprzątamy, kończymy ocieplenie i czekamy na meble ostateczny termin oddania budynku do użytkowania czerwiec 2014 tak mamy zawarte w umowie z bankiem więc kompletujemy dokumenty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 28.05.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Rozglądam się właśnie na sprzętem AGD. Z tego co szukam na necie to widze że Amika ma promocję jak się kupi w zestawie. http://www.oleole.pl/cms/amica_inteligentny_styl_w_zestawie.bhtml?link=rotatorMacie może jakieś upatrzone już AGD w dobrej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 30.05.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 My kupiliśmy Samsunga piekarnik i mikrofalę a lodówkę i płytę z Whirlpool czy w korzystnej cenie nie wiem bo to pojęcie względne.Od czterech dni mieszkamy sprzęt sprawuje się bardzo dobrze ale po tak krótkim czasie zawsze jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 30.05.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ponawiam pytanie:) Ktos z Was ma juz pralnie skonczona? Pytam, bo moze ktos gdzies widzial stalowa komore pralnicza, ale taka chropowata. Wiecie o co mi chodzi? Nie wiem, jak sie to sie nazywa, struktura lnu:confused: Zlewy kuchenne mozna takie kupic, ale do pralni nigdzie nie widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 31.05.2014 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) Może z tych coś wybierzesz http://forum.muratordom.pl/showthread.php?67022-zlew-do-pralni http://gospo.eu/pl/14-nierdzewny Powodzenia Ponawiam pytanie:) Edytowane 31 Maja 2014 przez GraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 31.05.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) Mi sie udało kupić zmywarkę za 670zł, co prawda z jakiegoś Hotpointa ale zawsze coś... my za często nie używamy zmywarki, a stolarz mówi że już potrzebna bo nie będzie miał do czego frontu przykręcić jak meble będzie składał. Na indukcji za to nie będę oszczędzał. Ja dziś rozgarniałem 15 ton szlaki. I jakoś tego nie widać a łap nie czuje. http://images61.fotosik.pl/1030/129ecddfe33ec4f5gen.jpg Po za tym mam już oczka w kuchni, takie 3W po 15zł. http://images61.fotosik.pl/1030/76bdf3c9d1562ca2gen.jpg EDIT: wszyscy chyba już mieszkają na gotowo bo nikt sie nie udziela Edytowane 8 Czerwca 2014 przez julo23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.06.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Hi hi ja jestem dosłownie w lesie. Nie piszę bo to żenujące powtarzać ze mi się na głowę leje po 2 latach inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 08.06.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Do rekordów długości budowy to Ci dużo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 09.06.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Może z tych coś wybierzesz http://forum.muratordom.pl/showthread.php?67022-zlew-do-pralni http://gospo.eu/pl/14-nierdzewny Powodzenia Dzieki, ale nie o takie mi chodzi:no: Wymyslilam sobie zlew z taka chropowata powloka, zeby latwiej bylo go potem utrzymac w czystosci, ale te powloki to moze tylko w kuchennych:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 09.06.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Do rekordów długości budowy to Ci dużo brakuje Mozesz nam to powtarzac co pol roku;) Hi hi ja jestem dosłownie w lesie. Nie piszę bo to żenujące powtarzać ze mi się na głowę leje po 2 latach inwestycji. autorus, wiem, ze to marne pocieszenie dla Ciebie, ale nie jestes sam, u mnie tez do konca daleko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 15.06.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam. Gratuluję / jak zwykle/ wykończeniowcom. Ja dotrzymuję kroku autorusowi. Nie zostawię go samego na polu walki. W tym roku zrobiliśmy podłogówkę, wylewki i zaczęliśmy przygotowywać dom do elewacji. Póki co zrobiliśmy daszek nad wejściem do piwnicy. Elewacją zajmuje się fighter1983. Materiał już u niego zakupiliśmy czyli ocieplenie i komplet Caparola do tynków. Polecam bardzeńko jeśli ktokolwiek się zastanawia nad elewacją. Oczywiście fightera, bo elewację będę zachwalać w sierpniu. Końcem lipca zaczynamy. A tak wygląda ostatnie dzieło naszego majstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 15.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 hihi To ja staram się dogonić Ciebie Jakbyś chciała sobie podreperować humor to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 15.06.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Dziękuję za zaproszenie. Ja sobie podreperowuję humor dziergając historyczną narzutę do nowego domku, kupuję pościel i takie tam pierdoły. Czyli atakuję ten dom od ogona. Zawsze to bliżej niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 15.06.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Ja fotel kupiłem ciekawe czy do trwa bo dzieciakom sie spodobał.. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 15.06.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ja kupilam obraz do salonu..... w zeszlym roku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 25.06.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No i od poniedziałku chłopaki od Piotrka ostro zasuwają z tynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 25.06.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A ja kilka lat temu przywiozłam alabastrowego słonia i inkrustowaną dmuchawę do kominka, którego nie zaprojektowałam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 11.07.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) My już mieszkamy od 2 tygodni ale jest jeszcze sporo do zrobienia lub poprawienia. Jakby ktoś mi tak dał 100tys. to by moje problemy od reki znikneły tylko się nie śmiać ze zdjęć bo jeszcze sporo do ogarnięcia jest. A schody z tą poręczą jakby ktoś pytał to jest taki ostatni krzyk mody i tak ma być. Zresztą mało kto tak ma. Moja robota a stolarz przyjdzie za rok bo takie ma terminy... Edytowane 11 Lipca 2014 przez julo23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.07.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 :wave: Tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts