Blechert 21.05.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 marta&robert - Ludzie dużo obiecują a takich którzy cenią słowo jest mało. Mam stałe ceny, których nie negocjuję. Po prostu swoje robię. Każdy inwestor ma takiego wykonawcę jakiemu wierzy. Jak ktoś wierzy w najtańszych, bierze najtańszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 21.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mamy dzisiaj już połowę piętra wymurowanego jutro reszta ścian + nadproża i kominy a w środę działówki Na działce zrobiło się jakoś pustawo, wszystko zostało przeniesione na strop, schowało się za ścianami. Życzę powodzenia i spokojnej budowy Wszystkim Bociankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 21.05.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Czy ktos doradzi gdzie kupic blaszak? Chodzi mi o linka do aukcji allegro badz namiar na firme. Boje sie kupowac w ciemno. PERFECT - BLACH (Górale spod Limanowej, montują w całej Polsce - polecam ) TEL. 514 444 285 lub 600 650 687 http://img140.imageshack.us/img140/1797/garazblaszany.jpg Ja mam taki 5x5 (garaż z bramą uchylną 3x5 + 2x5 wiata na drzewo ) w kolorze, cana z montażem 3.700 Edytowane 21 Maja 2012 przez Sylwia&Piotr link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena i Rafał 21.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 pochwalę się naszym domkiem co prawda zdjęcia nie najnowsze ale sprzed tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanek4 21.05.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Czy ktos doradzi gdzie kupic blaszak? Chodzi mi o linka do aukcji allegro badz namiar na firme. Boje sie kupowac w ciemno. Ja mam z firmy Kondex Trzebiński Szymon ze Skarżyska Kamiennej, również rozwożą po całej Polsce, garaż 3,5x5m 1758pln, 3x5m bodajże 1250pln, mają rózna wymiary, cena z montażem, do odbierającego należy tylko przygotowanie podłoża, np. płyta betonowa lub tylko bloczki betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qana 21.05.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witajcie po przerwie! Zniknęłam z wątku, bo czytanie o Waszych rozpoczynających się budowach było dołujące.. Otóż to, ciężko tu zaglądać - u Was praca wre, a ja ciągle na etapie PnB. ALE dzisiaj byliśmy w tej sprawie w urzędzie (uzupełnienia do wniosku) i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zbudowana po tej wizycie. Panie były szalenie miłe i pomocne, pełne zrozumienia (i to nie była ukryta kamera ) i obiecały wydać decyzję przed czasem! Czyli jest duża szansa, że do końca czerwca nawet się uprawomocni :D tylko żeby do tego czasu zdobyć prąd na budowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 21.05.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 dusiaka dzięki za wyczerpującą instrukcję! Czyli jesteśmy sąsiadkami? To gdzie się budujecie? Czyżby też Rąbień?? qana my pozwolenie na budowę dostaliśmy prawie rok temu.... co z tego, skoro ciągle nie było dobrego momentu by zacząć. Głowa do góry. Dacie radę i życzę, by Wam to zajęło mniej czasu niż nam. Ja już się nie mogę doczekać przeprowadzki. Byłam dziś na działce - ptaki śpiewają, dzieci (sąsiadów) się śmieją, bażant spaceruje przed płotem... Jestem gotowa wprowadzić się tam nawet gdyby mi przyszło na początku się kąpać w misce. Bardzo chcę już mieć SWÓJ dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 22.05.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 marta&robert- jesteśmy sasiadkami w sensie okolic Łodzi. My się budujemy pod Andrespolem.Co z Twoim podpisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 22.05.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Sylwia&Piotr, Zadzwonilem i zamowilem - cena 1550 + 100zl kotwienie za blaszak 3x5m. Do 2 tygodni dostarcza, trzymam kciuki Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 22.05.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 a ja się pochwalę, że w końcu po 6 miesiącach walki z papierami dostaliśmy PnB:wave:geodeta zamówiony do wytyczenia, więc za 2 tygodnie w końcu zacznie się coś dziać i unas na działce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.05.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja licze na wykopy pod fundamenty w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.05.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 u nas powoli też coś się rozkręca. przywieźli nam zbrojenia do ław fundamentowych i bloczki na fundament. musimy jeszcze poprawić wykopy, zanim wylejemy. kilka dni padało i trochę porozmywało, błoto się zrobiło. a jak to zrobi mój małżonek, to jeszcze tylko folia i można lać beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 22.05.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Sąsiadko- może mnie się uda Tobie pomóc: W edycji swojej sygnaturki wpisz najpierw: [ potem url= teraz wklej link do dziennika, a za linkiem zamknij nawias ] Teraz napisz co chcesz, żeby się wyświetlało, np. Dziennik marty& roberta Teraz tylko na koniec [/url] wielkie dzięki za instrukcję, naprawdę pomogło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 22.05.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 oj ale coś nie wyszło, jak klikam na link to wyświetla mi się nie prawidłowy adres url, może coś zaradzicie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 22.05.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No to fruuuuu i mamy ściany zewnętrzne wymurowane Jutro działówki a za tydzień przygotowania do stropu ( nareszcie ). Nie chcę zapeszać ale ekipa się spisuje, kierownik budowy zadowolony i my też :) Zamówiliśmy dzisiaj już cegły do wykończenia kominów ponad dachem, na więźbę wciąż oczekujemy. Jak ten czas leci, w sierpniu będzie SSO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 22.05.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 oj ale coś nie wyszło, jak klikam na link to wyświetla mi się nie prawidłowy adres url, może coś zaradzicie na to marzenka i mariusz g - spróbuj tak: skopiuj całość, na początku dodaj [, na końcu ] url=http://forum.muratordom.pl/blog.php?164384-dziennik-budowy-marzenki-i-mariusza]dziennik marzenki& mariusza[/url finalnie powinno wyglądać tak: dziennik marzenki& mariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 22.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No to fruuuuu i mamy ściany zewnętrzne wymurowane Jutro działówki a za tydzień przygotowania do stropu ( nareszcie ). Nie chcę zapeszać ale ekipa się spisuje, kierownik budowy zadowolony i my też :) Zamówiliśmy dzisiaj już cegły do wykończenia kominów ponad dachem, na więźbę wciąż oczekujemy. Jak ten czas leci, w sierpniu będzie SSO!!! u nas wylany wieniec i teraz też czekamy na więźbę oraz dachówkę na koniec sierpnia chcielibyśmy mieć SSZ pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qana 22.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 marta&robert trzymam kciuki! jednak widzę, że determinacji Tobie nie brakuje. my podchodzimy do tego bardziej "na luzie", jednak im bliżej budowy, tym bardziej jesteśmy napaleni. i ogromnie cieszy mnie bardzo fakt, że mój mąż, który nie chciał w ogóle słyszeć o budowie 3 lata temu, teraz liczy nie tylko na SSO w tym roku, ale ma nadzieję, że zamkniemy SSZ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.05.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 u nas stan 0 odebrany, od wczoraj machnalem polowe pierwszej warstwy bloczkow, jutro to skoncze chyba i pozniej juz na klej nareszcie cos zaczyna byc widac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 23.05.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Na SSZ nie liczymy w tym roku, od początku budowy zakładaliśmy, że w tym roku nie zamykamy domu. Ale to wspaniałe uczucie jak dom tak rośnie w oczach. Mam nadzieję, ze jak dzisiaj pojadę po pracy na budowę to już będą ścianki działowe na piętrze W czoraj, żeśmy znowu trochę działkę uporządkowali i wygląda PIĘKNIE - dom robi wrażenie Powodzenia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts