Tomasz Antkowiak 24.05.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 jakby to wytłumaczyć facetowi... Kolor słabszej herbaty? czyli jasno brazowy (zeby sie zaraz nie okazalo ze chodzilo o herbate np zielona, tudzien z dzikiej rozy, albo jakis inny cytrynowy napar ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atlanta 24.05.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Czarna parzona 1 minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 24.05.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jesteście cudowni Nie pamiętam, kiedy się tak uśmiałam. Tak, to jest taka słaba czarna herbatka. Jaśniejszy od poularnego złotego dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.05.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 mam metlik w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.05.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 czyli jednominutowa Saga bo chyba nie Lipton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 wariatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 24.05.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Lipton za mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.05.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 chyba ze zrobisz dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atlanta 24.05.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Musi być tańsza Saga, będzie słabszy wywar i rozmawiamy oczywiście o takiej w torebkach, nie sypkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 24.05.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Czyli mi wychodzi, że to coś takiego jak dobra whisky. Mniam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanek4 24.05.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dla mnie winchester to też strzelba Dobrze że wyjaśnienie nie było w stylu: sino-koperkowy-róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.05.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Czyli mi wychodzi, że to coś takiego jak dobra whisky. Mniam ..... no i powiedz, czy nie mogly od razu powiedziec ze w kolorze whisky? 99% meskiej populacji by zalapala...to nie kolor winchester... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 25.05.2012 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Kilka pytanek;) 1. Czy 4500 zł za projekt indywidualny wraz z załatwieniem dokumentów PnB to dużo czy mało???? 2. Projektant proponuje nam zabudowę tarasu na 3,8 m "wyciągnięty okap który kończyć się ma na wysokości powyżej 30 cm od okna- czy uważacie, że będzie to zadaszenie, zaciemniać salon??? jak bardzo macie wysunięty dach w waszych projektach???? 3. w przypadku kredytu na budowę to cały dom musi być wykończony na tip top?? czy trzeba od razu robić elewację, kolor, powstawiać wszystkie urządzenia sanitarne, wanny, prysznice? Czy trzeba wszędzie położyć podłogi oraz wykończyć wszystkie łazienki kaflami????? Czy wymagane jest tez ogrodzenie, podjazdy itd?? Ad.1 Ja także zapłaciłem około 5000 PLN za wszystkie papiery potrzebne do uzyskania PnB ( swoją drogą jak czytam ile ludzie czekają na pozwolenie na budowę to aż nie dowierzam, u mnie wszystko trwało około 1 miesiąca ) Ad.2 Ja sam mam tak wyciągnięty dach i uważam że jeszcze można byłoby go wydłużyć ( od strony zachodniej ) i nie jest ciemno Ad.3 Zależy od banku ale większość wymaga wszystkiego ( moja Nordea wymagała ale co do wykonania końcowej elewacji to nie zgłaszali problemów, tzw. małej architektury także jeszcze nie mam oraz ogrodu i też nie było problemów, co do reszty czyli łazienki, kafli, itd MUSIAŁY być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena i Rafał 25.05.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 no moi kochani ale jest kolor Jasia Wędrowniczka i kolor Jacka Danielsa - dla kobiety to dwa różne chociaż smak wolę tego drugiego z colą, lodem i cytrynką ... hmmmm ..... rozmarzyłam się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 25.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No proszę, jacy wszyscy zorientowani w kolorach trunków A to ponoć budowlańcy piją, a nie inwestorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena i Rafał 25.05.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 no wiadomo, że "wszyscy" inwestorzy to burżuje więc trunki smakują a nie piją więc mają więcej czasu na ocenianie koloru tego co piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 witam wszystkich, można dołączyć? Lada dzień zaczynamy kopanie i wszelkie porady w jakim kolorze herbatkę (a raczej whisky) wypic z tej okazji się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 O ludzie... tak czytam, kto ile już zrobił i zaczynam się zastanawiać, czy my jesteśmy optymistami, czy oderwanymi od rzeczywistości laikami budowlanymi Planujemy do jesieni mieć SSZ, a jeszcze nie zaczęliśmy (no, już za parę dni, mam nadzieję ) to jestesmy w podobnej sytuacji, również zaczynamy lada dzień a SSZ ma być w październiku (tak przynajmniej twierdzi ekipa), musi sie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.05.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 no moi kochani ale jest kolor Jasia Wędrowniczka i kolor Jacka Danielsa - dla kobiety to dwa różne chociaż smak wolę tego drugiego z colą, lodem i cytrynką ... hmmmm ..... rozmarzyłam się :)O mamunu, co za profanacja okrutna, brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena i Rafał 25.05.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 profanacja czy nie ale jak się człowiek buduje to drogie trunki sobie trzeba dozować (czytaj: rozcieńczać ) wtedy na dłużej starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts