aksamitka 12.06.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 a do nas wczoraj przyjechała więźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.06.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cześć Garuś A tak a propos - od kiedy liczycie (wszystkie bociany) start budowy? Od rozpoczęcia jakichkolwiek widocznych prac na działce czy jeszcze od innego momentu? licze od pierwszej wykopanej łyzki, czyli od dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.06.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 tundra witaj, witaj ja również świeżynka na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kronos85 12.06.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 a do nas wczoraj przyjechała więźba Po ile u was m3 więźby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 12.06.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 u nas 950 razem z transportem a my chyba po sąsiedzku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 12.06.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 u nas 950 razem z transportem A impregnowana zanurzeniowo czy ciśnieniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qana 12.06.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 wreszcie dzisiaj otrzymaliśmy telefon : mamy do odebrania POZWOLENIE NA BUDOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 12.06.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 super - gratulacje!! i do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qana 12.06.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 super - gratulacje!! i do dzieła! Dziękuję!!! Nim się PnB uprawomocni mamy czas na przyłączenie się do wody. Ciągle też (naiwnie) wierzymy, że będziemy mieć do tego czasu prąd (jak nie, będziemy pożyczać od sąsiada...). Rany... ale jestem podekscytowana :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 12.06.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 mamy już okna kolejny krok do przodu ps. nie mam pojęcia dlaczego nie mogę dodać zdjęcia swojego domu do sygnatury... mam zdjęcie w formacie jpg o wymiarach 100x72 px, 9,75 KB. wchodze w profil, edytuj sygnaturę i próbuję poprzez adres URL i dodanie z dysku kompa. Nie wiem gdzie robię błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.06.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Po ile u was m3 więźby ? 850 netto impregnowana, z transportem ( fakt niedaleko jakieś 7km) A impregnowana zanurzeniowo czy ciśnieniowo zanurzeniowo ( podobno) mamy już okna kolejny krok do przodu ps. nie mam pojęcia dlaczego nie mogę dodać zdjęcia swojego domu do sygnatury... mam zdjęcie w formacie jpg o wymiarach 100x72 px, 9,75 KB. wchodze w profil, edytuj sygnaturę i próbuję poprzez adres URL i dodanie z dysku kompa. Nie wiem gdzie robię błąd. gratulacje, widzialam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieta 12.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam wszystkich, my jesteśmy na etapie oczekiwania na PnB. Okazało się jeszcze ostatnio że musimy podnieść dom o 1,5 m do góry, żeby przez okno widziec coś więcej niż pagórek powstały przy równaniu terenu. Mam nadzieję, że nasza pani architekt będzie mogła wprowadzić tylko aktualizację, bo jak nie to czas oczekiwania na PnB wydłuży się o czas oczekiwania takl jakbyśmy go od nowa złożyli. A tylko na to czekamy, żeby rozpocząć fundamenty. A propos poprzedniej dyskusji my też mamy zamiar zainstalować pompę ciepła tylko gruntową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 12.06.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 mam pytanieczy jesli chciałabym np taką szafkę narożną z obrotowymi dwoma pułkami (na garnki)http://nawymiar.com.pl/text/images/tresci/osn/8.jpg to czy moge nad nią zrobić np taka kuchenkę?http://bi.gazeta.pl/im/5/10337/z10337865X,Ciekawe-rozwiazanie-naroznej-plyty-gazowej.jpg czy są jakieś reguły, zasady, ograniczenia? być może pod taką kuchnią (pewnie indukcyjną, ale bierzemy też gazowa pod uwagę) trzeba zrobić coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieta 12.06.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Arturo72 ze mną nie podyskutujesz bo kompletnie się na tym nie znam to mąż się tym zajmuje i interesuje wiem tylko że ta pompa kosztować bedzie jakieś 50 tys z wszystkimi istalacjami, odwiertami itd czyli całość ogrzewania. To jest cena orientacyjna ponieważ różne firmy mają różne oferty, ale narazie jeszcze nam do tego bardzo daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieta 12.06.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Danonki takie półki obrotowe możesz bez problemu zamontować pod płytą gazową/indukcyjną. Męża brat ma w mieszkaniu właśnie tak zrobione i działą potrzeba tylko ok 10 cm miejsca żeby się zmieścił przewód a tyle bez problemu tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dziękuję!!! Nim się PnB uprawomocni mamy czas na przyłączenie się do wody. Ciągle też (naiwnie) wierzymy, że będziemy mieć do tego czasu prąd (jak nie, będziemy pożyczać od sąsiada...). Rany... ale jestem podekscytowana :D:D przed Tobą cała masa emocji swoją drogą jak jeden papier może poprawić humor powodzenia ja dziś cały dzień szczerzyłam zęby bo zaczęli kopać na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 12.06.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Arturo72 ze mną nie podyskutujesz bo kompletnie się na tym nie znam to mąż się tym zajmuje i interesuje wiem tylko że ta pompa kosztować bedzie jakieś 50 tys z wszystkimi istalacjami, odwiertami itd czyli całość ogrzewania. To jest cena orientacyjna ponieważ różne firmy mają różne oferty, ale narazie jeszcze nam do tego bardzo daleko kasieta ... Arturo cię zje za ten wpis ))) zresztą ja też 50 tys za pompę? Jaki duży budujecie dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulka76 12.06.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A witam wszystkich Chwilkę mnie nie było, bo się działo trochę przeszkadzał deszcz,ale w końcu się udało:wiggle: teraz krótki oddech i szalowanie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 12.06.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Danonki takie półki obrotowe możesz bez problemu zamontować pod płytą gazową/indukcyjną. Męża brat ma w mieszkaniu właśnie tak zrobione i działą potrzeba tylko ok 10 cm miejsca żeby się zmieścił przewód a tyle bez problemu tam jest. dziękuję ślicznie za odpowiedź mocno rozważamy umieszczenie płyty grzewczej w narożniku i podoba nam się obrotowa szafka z której nie chcemy rezygnować. jeszcze raz dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika122 12.06.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dlaczego Arturo72 uważasz ze gruntowna pompa ciepła to wyżucanie kasy w błoto? my też chcemy taka pompe złożyc i duzo osób nam ją poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts