Tomasz Antkowiak 16.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 kocury, sie powtorze:) gdzie macie dziennik lenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 16.06.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 bitter gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 17.06.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Dzięki dzięki za gratulacje ale poczekajmy z nimi do wprowadzenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.06.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 bitter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.06.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Bitter gratuluję SSZ! Brawo! Fajnie patrzeć jak domki rosną.Moja ekipa coś się nie może pozbierać po długim weekendzie, do wczoraj miał być dach, a tu nic z tego. Powiem więcej ledwie go zaczęli kryć dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 17.06.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Tomaszu! napisałam na gg, ale odbierz też priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceel 17.06.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 :rotfl:NASZA EKIPA NADCHODZI ZE WSCHODU!!! 25-go czerwca maja zacząć! Mąż dziś składa barak, prąd ustalony z sąsiadem, woda na działce. JUPIII!!!! ...25.06. nasza siódma rocznica ślubu prąd do budowy od sąsiada? może się skończyć niezłą karą dla obydwu stron ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 17.06.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Są też agregaty prądotwórcze, ale nie ma jak pomoc sąsiedzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 17.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 bitter GRATULACJE !!! piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 17.06.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 bitter gratuluję u nas wczoraj przeszła nawałnica:( , na szczęście nasze szczyty stoją chociaż drzewa połamane, więźba w budowie a nasz SSO może uda się zakończyć najpóźniej za dwa tygodnie miło patrzeć jak nasze domki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 17.06.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 bitter Tak aksamitko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.06.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Tak aksamitko? no brawo brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 17.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 moge polecić świtna ekipę budowlaną, która stawia mi domekdomy stawiaja ponad 30 lat, sa precyzyjni, zaufani i naprawdę szybko stawiają, a do tego sa NIEDRODZY i to bardzo niedrodzy, także jesli ktoś jest zainteresowany to piszcie to wyslę numer kontaktowy. wysyłam jedno zdjecie z naszych postepów: http://img515.imageshack.us/img515/7075/20120604175236resized.jpg ja bym poprosił ten nr kontaktowy do tych murarzy, jesli można, z jakiego jesteście województwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 18.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 prąd do budowy od sąsiada? może się skończyć niezłą karą dla obydwu stron ! Hmm.. Ciekawe, bo nawet pan w elektowni podpowiadał mi takie rozwiązanie. A za co niby ta kara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.06.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Kara bezdyskusyjna. Niestety jest to traktowane jako handel energia. Poponuj po prostu o tym nie mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 18.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Energetyka może jak będzie chciała się przyczepić bo powinieneś jak nie masz swojego płacić za prąd budowlany a on jest droższy. A sąsiad żeby żyć zgodnie z prawem powinien Ci wystawić refakturę za prąd który od niego pobrałeś. Dokładnie tak jak się dzieje przy podnajmowaniu części lokali. Energetyka dostarcza prąd do całego budynku i rozlicza się z jego właścicielem a właściciel na podstawie podliczników rozlicza się z najemcami tylko że tu jest jedna stawka za prąd a w twoim przypadku nie. Tak więc teoretycznie jesteście na bakier z energetyką i US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 18.06.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Nie wiedziałam o tym. Wydawało mi się, że branie prądu od sąsiada to bardzo powszechna praktyka. Dzięki za info. Swoją drogą ciekawe, że pan z elektrowni proponował mi coś teoretycznie niezgodnego z prawem - ale oczywiście jak to u nas, urzędy nie odpowiadają za swoich pracowników. no comments. Ja dziś się wybieram do przedstawiciela firmy MS okna po wycenę, a przede wszystkim po wylieczenie wsp U dla moich okien. Ciekawa jestem czego się dowiem, bo nie mam pojęcia ile mogą kosztować okna. Jeszcze te nasze jakieś takie nietypowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceel 18.06.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Hmm.. Ciekawe, bo nawet pan w elektowni podpowiadał mi takie rozwiązanie. A za co niby ta kara? chyba już wszystko zostało powiedziane (napisane) powyżej może prócz wysokości kary - od 5tyś wzwyż , no i ten kto "zakabluje" może liczyć na jakąś fajną premię z energetyki- więc może pan który wam to doradzał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.06.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Wydawało mi się, że branie prądu od sąsiada to bardzo powszechna praktyka. Bo to jest częsta praktyka, a zakablować może prędzej zawistny i wścibski sąsiad. W każdym razie są rzeczy z którymi lepiej się nie uzewnętrzniać tylko robić po cichu swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.06.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 a oto piękne wykopy obecnie już trochę inaczej wyglądają ale nie ma czasu zgrywać zdjęć z aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts