gosia1719499730 13.08.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 U nas jak na razie zero zmian w temacie układu funkcjonalnego - ale projekt był przemyślany od początku, sama go kreśliłam, więc dziwne by było, gdybym teraz robiła demolkę Zmieniliśmy tylko strop z monolitu na płyty - bo taniej.U mnie niby tez był przemyslany, ale teraz szlocham ze bede miala za wąska jadalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.08.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dla relaksu do kawy;-) http://izabelapodlaska.pl/index.php?id=43 Przy okazji bawiliście się w czary mary, sypanie grosikow w rogi fundamentów? zakopywanie zdjecia? jakies inne "obrzedy" Jutro mam mięc lana płytę i sie własnie zastanawiam Ja w ostatniej chwili wrzuciłam grosiki, dobrze że jakieś miałam tak na zasadzie nie pomoże ale i nie zaszkodzi Czerwoną wstążeczkę też dziecku do wózka wiązałam Ale czarne koty uwielbiam (dobra, każde kocham ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.08.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ja w ostatniej chwili wrzuciłam grosiki, dobrze że jakieś miałam tak na zasadzie nie pomoże ale i nie zaszkodzi Czerwoną wstążeczkę też dziecku do wózka wiązałam Ale czarne koty uwielbiam (dobra, każde kocham ) Ja własnie tez sypalam grosiki w pierwszym domu, teraz chyba powtórzę Ktos mówił o puszce z gazetą aktualną i zdjeciami, ale nie ejstem przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 E to już raczej pendrive'a ze zdjęciami - idźmy z duchem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.08.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 w sumie rzeczywiscie, ale jak z duchem czasów t raczej nic nie zostanie jak nam odpalą rakiety;-) Nie ma sensu sie trudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.08.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ja dla potomnych robię zdjęcia, wykopków dla nich nie planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pukul 13.08.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 a ja mam pytanie z cyklu porady...właśnie robią mi tynki - góra niby skończona, ale wg mnie nie najlepiej - a może przesadzam - oceńcie proszę. w kilku miejscach kable są zaciągnięte tak ledwo, ledwo - szef tynkarzy najpierw mówił, że to wyschnie to nie będzie widać, a potem, że to wina elektryka bo nie wkuł w ścianę tylko mocował do ściany. jak to jest u was? mam się o co pieklić - kazać im poprawiać? czy może rzeczywiście przesadzam. tynki mam cementowo-wapienne robione maszynowo i raczej nie planowałam gładzi ani nic - tylko farba. ogólnie są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 13.08.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Przy okazji bawiliście się w czary mary, sypanie grosikow w rogi fundamentów? zakopywanie zdjecia? jakies inne "obrzedy" Jutro mam mięc lana płytę i sie własnie zastanawiam A i owszem - najpierw kilka grosików w fundament, potem po parę złotówek pod narożne pierwsze ciegiełki, a teraz hit - podkowa... Kilka lat temu dostałam od mojej starusiej babci taką wiekową podrdzewiałą podkowę. Zamieszkała w fundamencie pod wejściem )) Nie zaszkodzi pukul - my mamy tynki gipsowe. W jednym miejscu małż znalazł taki widoczny kabelek, też się wkurzył - nam powiedzieli, że jak wyschnie nie będzie widać. I nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.08.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dusiaka, taka podarowana z serca stara podkowa to więcej warta niż te wszystkie grosiki i złotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 13.08.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Co myslicie o Koramic L15 Ceglasta Szlachetna Angoba ? Ktos ma lub poleca???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.08.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A i owszem - najpierw kilka grosików w fundament, potem po parę złotówek pod narożne pierwsze ciegiełki, a teraz hit - podkowa... Kilka lat temu dostałam od mojej starusiej babci taką wiekową podrdzewiałą podkowę. Zamieszkała w fundamencie pod wejściem )) Nie zaszkodzi pukul - my mamy tynki gipsowe. W jednym miejscu małż znalazł taki widoczny kabelek, też się wkurzył - nam powiedzieli, że jak wyschnie nie będzie widać. I nie widać. Ale zazdroszcze Ci tej podkowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 14.08.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 E to już raczej pendrive'a ze zdjęciami - idźmy z duchem czasu Oooooo! A to jest bardzo dobry pomysł Ja też wrzuciłam kilka grosików. Jak to mówią- jeśli nie pomorze to tym bardziej nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.08.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A i owszem - najpierw kilka grosików w fundament, potem po parę złotówek pod narożne pierwsze ciegiełki, a teraz hit - podkowa... Kilka lat temu dostałam od mojej starusiej babci taką wiekową podrdzewiałą podkowę. Zamieszkała w fundamencie pod wejściem )) Nie zaszkodzi pukul - my mamy tynki gipsowe. W jednym miejscu małż znalazł taki widoczny kabelek, też się wkurzył - nam powiedzieli, że jak wyschnie nie będzie widać. I nie widać. A mnie pogonił gruszkowy z betoniarni i wstrzymał polewanie, aby przynieść euro. Miałam chyba baranią minę, to pozwolili na złotówki... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.08.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ooo euro, dobra mysl, moze jeszcze czerwona wstazka;-) U mnie Kaszubi rzucli tekst, ze pan domu ma podlac, dosłownie fundamenty:lol2:Do dzisiaj nie wiem czy jaja sobie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 14.08.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dusiaka, taka podarowana z serca stara podkowa to więcej warta niż te wszystkie grosiki i złotówki Ale zazdroszcze Ci tej podkowy:yes: Kochana babcia. Woziliśmy ją w aucie przez kilka lat. Nie mieliśmy koncepcji co z nią zrobić, aż nas naszło na budowanie domu Czy przyniesie nam szczęście? Oby A mnie pogonił gruszkowy z betoniarni i wstrzymał polewanie, aby przynieść euro. Miałam chyba baranią minę, to pozwolili na złotówki... Taaa, to standardy się już zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavik 14.08.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kochana babcia. Woziliśmy ją w aucie przez kilka lat. Nie mieliśmy koncepcji co z nią zrobić (...) Szczególnie początek mnie rozłożył na łopatki Dopiero później skojarzyłem, że o podkowę się rozchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 14.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Szczególnie początek mnie rozłożył na łopatki Dopiero później skojarzyłem, że o podkowę się rozchodzi Właśnie skumałam, co ja napisałam Nie będę tamtego wpisu edytować, trzeba się czasem od spraw budowlanych oderwać To by było bardzo ciekawe, tak wozić babcię w aucie przez kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 15.08.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 ale za to jak fajnie się to czyta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Be-be-be 15.08.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 WItam, wiem, że zmieniam wesoły wątek ale od tygodni zatsanawiam sie na tynkiem zewnetrznym i już od tego myślenia para uszami wychodzi. Poradzcie mi jaki nalepszy tynk wybrać, bo coraz bardziej namawiają mnie na tynk mineralny, bo tani. Co Wy na to? A a propo tych zakopywanych groszakach i innych sprawach to w sumie pierwsze slysze. Mnie jedynie zostaje zalać jakiegos grosza w schodach przed wejściem albo w tarasie bo wszystko inne dawno temu było robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 15.08.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 hej hej kochani;) u nas już trochę zmian a mianowicie czekamy na pozwolenie, projekt indywidualny wraz z załatwieniem pozwolenia 4500 zł. powiedzcie mi ile płaciliście za projekt przyłączy wodno-kanal.??? czy 1000 zł za proejkt wodno-kanal to dobra cena?? dodatkowo mam pytanko cena domu w sso dom 14x11 m 25 tyś. to duzo czy mało?? cena nie obejmuje dachu tylko kondygnacje9 w projekcie brak piwnicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts