gosia1719499730 10.09.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Okienka MS tytanowe termo Miałem kilka wycen w tamtym okresie m.in z Oknoplastu,HekaPlastu,Eurocoloru i MS był najtańszy ze swoją promocją Różnica była kilka tys.zł. o M&S tez biorę pod uwagę, zerkne w takim razie na promocję, te kilka tysiecy sie przyda;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 10.09.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 aksuda - musiałem wymienić Vaillanta, bo zepsuł się. Założyłem Junkersa ale tego bez logo, tureckiego Neckara - dużo lepszy - sam niweluje skoki ciśnienia wody i temperatury oraz daje się nastawić na niższy poziom przepływu wody niż tamten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.09.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 gosi@ m&s polecam bardzo, moje sprawują się świetnie i cenowo były najlepsze. Nawet Oknoplast, w którym koleżanka zrobiła mi możliwą najlepszą cenę ich nie przebił.Już drugi raz brałam okna z tej firmy i to był dobry ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.09.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) No i jeszcze muszę się pochwalić, za dwa miesiące przeprowadzka. Oby si ę udało. 1 marca zdjęcie humusu, 9 marca zalane ławy. A dzisiaj domek wygląda tak Edytowane 13 Września 2012 przez S.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.09.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 S.P na Gdanskiej brałas? Gratulacje, to już, ale szybko zleciało:rolleyes: Zazdroszczę Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.09.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Gosi@, tak na Gdańskiej u Błażeja Runowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 10.09.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 A tak troszkę zmieniając nasz budowlany temat to u nas jest piękna pogoda:jawdrop: i od soboty naszym pięknym miastem rządzi Bachus;) więc nie bardzo chce się budować trzeba teraz imprezować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.09.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Gosi@, tak na Gdańskiej u Błażeja Runowskiegoja wlasnie mysle nad nimi i Hekaplastem, a okna montowałas po alarmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.09.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Gosia okna montowałam przed instalacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.09.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Gosia okna montowałam przed instalacjami.Nie bałas się ze Ci ukradna??? mi to sen z powiek spedza:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 10.09.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 my okna będziemy montować okna razem z alarmem , jedna ekipa od okien druga od alarmu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 10.09.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 my okna będziemy montować okna razem z alarmem , jedna ekipa od okien druga od alarmu:) Właśnie to jest najlepsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Żubr 10.09.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 co do kotła to nie zawsze warto płacić za markę i reklamę Junkers i Vaillant oferują kotły na podobnym poziomie, jednym z ważniejszych elementów wyboru jest serwis, dostępność serwisu w pobliżu miejsca zamieszkania im więcej tym lepiej (krótszy okres oczekiwania na naprawę, zwłaszcza zimą) dlatego my zdecydowaliśmy się na Junkersa co do instalacji to będziemy robić z AL/PEX z firmy Kisana system zaciskowy u nas jest AL/PEX z firmy Kisana system zaciskowy rury wygąldaj solidnie, ale narazie nie sprawdzałem szczelności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 10.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 mam pytanie, otrzymaliśmy listem pozwolenie na budowę, ale w domu mamy tylko projekt (indywidualny) wersja robocza, aby pójść do banku w sprawie kredytu musze mieć właściwy projekt, opieczętowany i zatwierdzony, czy ja muszę go odebrać ze Starostwa w którym składałam wniosek o PnB???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 11.09.2012 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Czy robił ktoś ostatnio płot (zwykła siatka)? Jeśli tak, jaki wyszedł koszt za mb z robocizną? Pytałem już gdzie indziej, ale jakoś nie dostałem odpowiedzi... Ja robiłam z siatką ocynkowaną, była po 12zł z transportem,bez drutowania siatki. Wisi na stemplach. Za żelazne uchwyty do bramy zapłaciłam 200 zł, za 45 bardzo grubych stempli-200zł. Za 95m ogrodzenia- 1200zł robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.09.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 nita83 fajnie widzieć, że ktoś jest na tym samym etapie. tak, jak piszesz: aby do przodu. a plusem jest to, że można podglądać tych, co są z przodu i korzystać z ich doświadczeń. w sprawie zamawiania, to koleżance wstawiali w sierpniu okna, które zamówiła w styczniu. mówiła, że zimą najlepsze są ceny (przynajmniej, tak ją poinformowali w firmie). powodzenia w dalszych pracach dla wszystkich bocianków. oby pogoda się nie zepsuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 11.09.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 panda68 - tak, musisz przecież coś mieć dla siebie również, nie tylko dla banku A przy okazji wycieczki do Starostwa, od razu odbierz (lub kup - zależy od lokalnego zwyczaju) ostemplowany dziennik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 11.09.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 max-maniacy - zimą granit też jest tańszy a płyty granitowe są znacznie szybciej wycinane niż latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinas33 12.09.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) max-maniacy - zimą granit też jest tańszy a płyty granitowe są znacznie szybciej wycinane niż latem. hehe dokładnie, zimą nawet lody są tańsze sklep z torebkami firmy sprzątające wrocław przystanki autobusowe palarnie wiaty rowerowe torebki listonoszki Edytowane 20 Lipca 2020 przez karolinas33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiattt 12.09.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam, Mamy już wylane ławy, mamy dobry grunt, zwir, drenażu nie potrzebujemy, jaka robiliście u siebie izolacje poziomą na ławy, a jaką pionową? Może coś doradzicie? Chcemy 10 cm jakimś..styropianem(jeszcze nie wybraliśmy..) ocieplić piwnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts