Blechert 28.10.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 autorus - piękne zdjęcie. Ale skąd u Was tyle śniegu? W Poznaniu ładna jesień bez śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 28.10.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Nie mam pojęcia, przyjechałem i już tak było W Poznaniu zawsze cieplej Pamiętajcie o zmianie oponek, jak wczoraj jechałem to kilka samochodów z rowu wyciągali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 28.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Czy to aby dobry pomysl rozkladac w stropie rury od reku? Rozumiem w wylewce ale po co oslabiac strop. Mocno się nad tym zastanawialiśmy czy to nie osłabi stropu. Kierownik budowy nadzorował, więc myślę że będzie wszystko ok. On bał się tylko żeby strop się nie zawalił przy zalewaniu. Dlatego pod kanałami wszystko było dodatkowo podparte. A w wylewce przecież kanały się nie zmieszczą. Kto daje kilkanaście cm wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 28.10.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 (edytowane) nic Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 28.10.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Przecież są kanały płaskie 7cm, kanały unifleksu i kilku innych producentów które mają 6,3 cmm. Pod wylewką i tak dajesz styropian a przy tych grubościach wystarczy go dać 7 cmm i w nim ułożyć kanały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 28.10.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Mam duzy problem odnośnie rolet zewnetrznych ...nie pomyslałam o tym że przed budową domu powinnam to zgłosić moim majstrom gdyż powinni zrobić wieksze otwory a ja poprostu myslałam że mam dużo czasu na to i że to się montuje troche póżniej co teraz mam zrobić jak juz domek stoi czy uda nam się zamontować te rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 28.10.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 spokojnie da się zrobić ale o nadstawnych[i bardzo dobrze] zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 28.10.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 spokojnie da się zrobić ale o nadstawnych[i bardzo dobrze] zapomnij Dlaczego czym sie one różnią bo ja jestem ''blądynka'' ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 28.10.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 E tam z awatara nie widać. A na poważnie to będziesz miała jeden duży mostek z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 28.10.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Tylko będzie widać mało estetyczną (przynajmniej moim zdaniem) skrzynkę.Nie wiem czy rolety są takie niezbędne. Przed ciepłem może i trochę chronią ale przed zimnem nie koniecznie.Intymność można zabezpieczyć w inny sposób. Dobre okna to podstawa.Kiedyś nikt rolet nie zakładał i da się bez nich żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kwiatek6324 28.10.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Czy to aby dobry pomysl rozkladac w stropie rury od reku? Rozumiem w wylewce ale po co oslabiac strop. Czasem trzeba, ja tak mam, ale moje kanaly akceptowal konstruktor. Pozdrawiam AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 28.10.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Okolo 10 listpada montuja mi okna. Czy temperatura -5 do 0 st celcjusza to aby nie za zimno? Jakie sa wasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 28.10.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 autorus - piękne zdjęcie. Ale skąd u Was tyle śniegu? W Poznaniu ładna jesień bez śniegu. Moje ogrodowe krety mają świeże domku na wierzchu, wróżę piękną jesień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 28.10.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Okolo 10 listpada montuja mi okna. Czy temperatura -5 do 0 st celcjusza to aby nie za zimno? Jakie sa wasze opinie? Mam nadzieję, że nie, ja też czekam na okna, piany montażowe są chyba do -5stopni czyli by przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 29.10.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 po 5 listopada ma być + 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 29.10.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Tak a 3 dni pozniej znowu zimno...Z innej beczki - jak wam montowali dzwi balkonowe? U mnie beda 3szybowe i ciezkie (Veka Alphaline V90) - firma montujaca chce je zamontowac na podlozonych ceglach - wydaje mi sie to malo profesjonalne, docelowo jak bedzie lana wylewka to trzeba bedzie te cegly wyjac i wtedy sie moga opuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.10.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 po 5 listopada ma być + 14 trzymam cię za słowo. wczoraj mi woda w kranie na budowie zamarzła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 30.10.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Arturo, Jestes naprawde bardzo pozytecznym forumowiczem, wielkie dzieki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 30.10.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) U nas okna balkonowe też montowano na poszerzeniachhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=139911&d=1349243296http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=139911&d=1349243296 Edytowane 30 Października 2012 przez mgk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena i Rafał 30.10.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Tak a 3 dni pozniej znowu zimno... Z innej beczki - jak wam montowali dzwi balkonowe? U mnie beda 3szybowe i ciezkie (Veka Alphaline V90) - firma montujaca chce je zamontowac na podlozonych ceglach - wydaje mi sie to malo profesjonalne, docelowo jak bedzie lana wylewka to trzeba bedzie te cegly wyjac i wtedy sie moga opuscic. Ja mam identyczne okna - wg mnie są naprawdę porządne - i naprawdę ciężkie dlatego też jeszcze przed wylewkami mój przezorny małżonek wylał specjalnie pod okno belkę i bezpośrednio na niej ustawili mi okno balkonowe. Panowie monterzy połechtali ego mojego męża bo powiedzieli, że bardzo dobrze i fachowo to zrobił bo okno idealnie wchodziło Podobnie też wylał belkę pod drzwi wejściowe. Zawsze pewniej na czymś takim ustawić okna niż później się martwić czy na cegłach się nie wypaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts