Żyra 10.11.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ja rozpoczynam budowę ale wiosną przyszłego roku. Już się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 10.11.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ja rozpoczynam budowę ale wiosną przyszłego roku. Już się nie mogę doczekać! też mieliśmy takie plany, a tu dziś już ławy mamy zalane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 10.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ewo - świete słowa - też mamy kilka wpadek na koncie , kilka rzeczy byłoby zmienionych ale ogólna koncepcja domu nie zmieniła by się PS. poprzedni awatar była ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Ewo - świete słowa - też mamy kilka wpadek na koncie , kilka rzeczy byłoby zmienionych ale ogólna koncepcja domu nie zmieniła by się PS. poprzedni awatar była ... dokończ bo nie wiem ...;)jaki był? Edytowane 10 Listopada 2012 przez ewastudio1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Jutro jadę do rzyczliwych ludzi porozmawiać o pompie ciepła mam nadzieję że więcej będzie plusów niż minusów bo szczerze powiem mamy ją w planach i wszystko przemawia na korzyśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.11.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 a mądrośc budowania jest w tym żeby budować z głową gdy rozum śpi budzą się demony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 gdy rozum śpi budzą się demony... ...I często nie dadza się odgonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 10.11.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 dokończ bo nie wiem ...;)jaki był? hmmm wyróżniający się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 hmmm wyróżniający się [/Q Co do tego to nie ma wątpliwości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 też mieliśmy takie plany, a tu dziś już ławy mamy zalane a u mnie w środę kończą "zero" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Pusto tutaj dziś troszkę chyba nasi bawią sie na jakiejś domówce ha ;)też bym się pobawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.11.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Pusto tutaj dziś troszkę chyba nasi bawią sie na jakiejś domówce ha ;)też bym się pobawiła na co czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 na co czekasz? nikt mnie nie zaprosił;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 nikt mnie nie zaprosił;( mam wolne miejsce na walkę Kliczko - Wach, wchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 10.11.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Arturo ,wszysko pieknie ladnie tylko takich co sobie wszystko wyliczyli jest na kopy i czesto szybko zmieniali sposob ogrzewania .Obok mojego domu w miescie mam sasiada ktory juz 3 razy w ciagu nastu lat go zmienial ,bo drastycznie zmienily sie ceny niektorych nosnikow enregi.Zeby nie byc goloslowym ok 20 lat temu 1kwh kosztowala ok 1 grosz dzis ok 50 ,wiec ciezko w takiej sytuacji powaznie brac jakies wyliczenia od uwage , bo jakby w takiem tempiie energia elektryczna miala drozec to za 20 lat kwh kosztowalby ok 25zl i ogolnie warto brac pod uwage rozne sposoby ogrzewania ,tym bardziej iz moze nas np; czekac blackout ,wiec ogolnie warto dywersyfikowac metody ogrzewania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 mam wolne miejsce na walkę Kliczko - Wach, wchodzisz? jasne;)ale nie znam adresu aha który to kanał polsat, tvn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.11.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 jasne;)ale nie znam adresu aha który to kanał polsat, tvn ? rtl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Czyżby zazdrość wychodziła z niektórych inwestorów,że inni a nie oni mają pojęcie o budowie "dobrego" domu ? Wg mnie faktycznie,budujesz jak dziadki czy rodzice,dla których ważne było posiadać tylko własny dach nad głową a o komforcie mieszkania nikt,nigdzie u nikogo nie słyszał Widocznie nie rozumujesz zagadnienia komfortu użytkowania domu ponieważ WM to nie jest głównie odzysk ciepła,to komfort świeżego powietrza zawsze a nie tylko w momecie otworzenia okien.PC czy grzanie prądem to nie jest moda,to komfort nie machania łopatą i nie dźwigania ton węgla. Dobre ocieplenie domu to nie jest kaprys,to chęć płacenia niskich rachunków teraz i przyszłości,gdyż cena czynników grzewczych będzie zapewne rosła a nie taniała,to inwestycja w przyszłość a nie trend na forum. Tego nie rozumiesz,podobnie jak moi sąsiedzi,zaawansowani wiekiem,którzy wybałuszali oczy jak budowałem,byli w szoku,że mając wegiel obok siebie,za sobą i na przeciwko siebie chcę grzać "drogim prądem" I żeby nie bylo,że idę za głosem stada,na grzanie prądem zdecydowałem się w 2009 r czyli ładnych parę lat temu,wszystko przemyślone i przeliczone [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Czyżby zazdrość wychodziła z niektórych inwestorów,że inni a nie oni mają pojęcie o budowie "dobrego" domu ? Wg mnie faktycznie,budujesz jak dziadki czy rodzice,dla których ważne było posiadać tylko własny dach nad głową a o komforcie mieszkania nikt,nigdzie u nikogo nie słyszał Widocznie nie rozumujesz zagadnienia komfortu użytkowania domu ponieważ WM to nie jest głównie odzysk ciepła,to komfort świeżego powietrza zawsze a nie tylko w momecie otworzenia okien.PC czy grzanie prądem to nie jest moda,to komfort nie machania łopatą i nie dźwigania ton węgla. Dobre ocieplenie domu to nie jest kaprys,to chęć płacenia niskich rachunków teraz i przyszłości,gdyż cena czynników grzewczych będzie zapewne rosła a nie taniała,to inwestycja w przyszłość a nie trend na forum. Tego nie rozumiesz,podobnie jak moi sąsiedzi,zaawansowani wiekiem,którzy wybałuszali oczy jak budowałem,byli w szoku,że mając wegiel obok siebie,za sobą i na przeciwko siebie chcę grzać "drogim prądem" I żeby nie bylo,że idę za głosem stada,na grzanie prądem zdecydowałem się w 2009 r czyli ładnych parę lat temu,wszystko przemyślone i przeliczone [ sorki chciałam tylko coś wpisać a skopiowałam do siebie ale będe miała to wybaczone...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 10.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 to przez tą pózną godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts