Danonki 11.11.2012 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 a my od 26 października już mieszkam w naszej Pchełce ale nadal powoli się wykańczamy. Dom mamy tradycyjny, ale dobrze ocieplony i z kratkami wentylacyjnymi praktycznie w każdym pomieszczeniu. z niecierpliwością czekam aż większość będzie już pisała o rzeczach związanych z wykańczaniem domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 11.11.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) Łooooomatkooooooo ..... Sylwester chyba Ci się komputer ciaciął Miałeś na myśli ekonomiczne czy ekologiczne jeśli to pierwsze to ... Edytowane 11 Listopada 2012 przez kupiecjudex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 11.11.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 a my od 26 października już mieszkam w naszej Pchełce ale nadal powoli się wykańczamy. Dom mamy tradycyjny, ale dobrze ocieplony i z kratkami wentylacyjnymi praktycznie w każdym pomieszczeniu. z niecierpliwością czekam aż większość będzie już pisała o rzeczach związanych z wykańczaniem domu Zazdroszcze Wam bardzo:-) przede mna długa droga, mam wrazenie ze nigdy sie nie skonczy http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 11.11.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Potwiedzam, najgorsza jest ta zmiana avatara Ewy;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 11.11.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Gosiu, a ty na jakim etapie? Dziennik widze zapuszczony tak jak moj;)Mi w srodw wstawiaja okna, drzwi, brame no i podlaczaja alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 11.11.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Potwiedzam, najgorsza jest ta zmiana avatara Ewy;( no co wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 11.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Czego się nie robi dla przyjaciół bo chyba mogę Was tak nazwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 11.11.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Gosiu, a ty na jakim etapie? Dziennik widze zapuszczony tak jak moj;) Mi w srodw wstawiaja okna, drzwi, brame no i podlaczaja alarm. ja wiszę sobie w prózni, bo albo działam dalej, jak dostaniemy teraz kredyt, albo dopiero na wiosnę. Jestem na etapie dachu, tzn w środe mi kładą dachówkę. Inna sprawa że mam wyjatkowy etap zniechęcenia budową. Zaliczyłam nadproża o 10 cm nizej, żle wymurowana ścianę i zle postawiony komin;-) na budowie jestem codzinnie, mam dobrego kierownika i co, nico, tak się zdarza. Tak że dochodze do etapu że jak bank który btw ma chore podejście do działalnosci gospodarczej powie ze nie teraz, to chyba odtchnę z ulgą i zrobię sobie wakacje budowlane OOOO, Ewa zadek znowu dała, też mi brakowało;-) http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 11.11.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Gosiu, a ty na jakim etapie? Dziennik widze zapuszczony tak jak moj;) Mi w srodw wstawiaja okna, drzwi, brame no i podlaczaja alarm.Wstawiasz juz docelowe drzwi? bramę? nie boisz sie ze Ci zniszczą???? http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 11.11.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Nareszcie ewa jest ewą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 11.11.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Nareszcie ewa jest ewą dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 11.11.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 no a ja wiem już, że Ewa to Ewa, bo nick średnio pamiętałam (mam w tym zakresie słabą pamięć), a pupę bardzo dobrze więc nawet nie wiedziałam o kogo chodzi, a teraz wszystko jasne Ewa, nie zmieniaj juz ava, bo to Twój tak jakby... znak rozpoznawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 11.11.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 no a ja wiem już, że Ewa to Ewa, bo nick średnio pamiętałam (mam w tym zakresie słabą pamięć), a pupę bardzo dobrze więc nawet nie wiedziałam o kogo chodzi, a teraz wszystko jasne Ewa, nie zmieniaj juz ava, bo to Twój tak jakby... znak rozpoznawczy Zrobiło mi się GORĄCO nie wiem dlaczego ha ha aż mam wypieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 11.11.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 no a ja wiem już, że Ewa to Ewa, bo nick średnio pamiętałam (mam w tym zakresie słabą pamięć), a pupę bardzo dobrze więc nawet nie wiedziałam o kogo chodzi, a teraz wszystko jasne Ewa, nie zmieniaj juz ava, bo to Twój tak jakby... znak rozpoznawczy Miło mi że zapadłam w pamięci a raczej ten tyłeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 11.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Dzwi wejsciowe i ogrodowe beda tymczasowe, uklon od firmy montujacej. Brama garazowa docelowa mam nadzieje ze nie zniszcza. Nie zniechecaj sie wpadki beda, mysmy np za pozno zajarzyli ze salon jest niedoswietlony. A wakacje tez mozesz zrobic, ja tez po oknach czekam do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 11.11.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ewa przylaczam sie do podziekowan za przywrocenie avatara:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 11.11.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Wiecie co ja myślę o ogrodzeniu chciałabym żeby było zabudowane przez które nie będzie widać wiele ...widziałam kilka ale najbardziej podoba mi się właśnie takie betonowe z kolorem elewacji na sobie co o tym sądzicie znalazłam u kogoś z nas takie ładniutkie ale teraz już nie wiem do kogo należało w kolorze zielonym oczywiście ono ma przęsła kute też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 11.11.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ewa przylaczam sie do podziekowan za przywrocenie avatara:-) Niema sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.11.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 tez bym chciała całe ogrodzenie, jednak u nas plan przestrzennego zagospodarowania zakazuje, cóż będę bratać sie z sąsiadami i ekipami budujacymi domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 11.11.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Kiedy musze zgłosic prace przy ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts