bluenet 14.11.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dziękuję uwielbiam ją) cała przyjemność po mojej stronie ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 14.11.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 fajnie pisać słuchając w tle takiej muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 14.11.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 cała przyjemność po mojej stronie ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 14.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 przy takim awatarze melisa nie pomoze i nie obnizy cisnienia im ;P a jeszcze niedawno tak mi ktoś dokuczał żebym wróciła do mojego avatara :Pwtedy nie trzeba byłoby meliski parzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 14.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 a jeszcze niedawno tak mi ktoś dokuczał żebym wróciła do mojego avatara :Pwtedy nie trzeba byłoby meliski parzyć widziałem dialogi na temat Twojego avatara i za diabła nie wiem o co w tym chodzi...Posługujecie się jakimś tajnym kodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 14.11.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 widziałem dialogi na temat Twojego avatara i za diabła nie wiem o co w tym chodzi...Posługujecie się jakimś tajnym kodem? chodzi o te piękne kształty ha ha póznie zmieniłam na inny i niektózy tęsknili i nie poznali mnie ale gdy znów wróciłam do pierwszego avatara wszystko wróciło na swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 14.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 chodzi o te piękne kształty ha ha póznie zmieniłam na inny i niektózy tęsknili i nie poznali mnie ale gdy znów wróciłam do pierwszego avatara wszystko wróciło na swoje miejsce Nieźle. Ludzie poznają Cię dopiero gdy wystawisz pupę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 14.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nieźle. Ludzie poznają Cię dopiero gdy wystawisz pupę... to bardzo żle brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 14.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Chodzi o to że każdy z nas zapamiętuje zdjęcie przynajmniej na początku pózniej poznajemy ludzi po wypowiedzi po słowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 14.11.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dużo w tym racji. Pierwszy z brzegu przykład. Pytam wykonawcy. Po ile kupujesz dla mnie bloczek fundamentowy? On: 2,30 brutto. Dzwonię do firmy od której on kupuje(anonimowo oczywiście) po ile mają z transportem przy zakupie 1300 szt. 2,56 brutto. Czy warto się boksować z koniem? Chyba nie... Jeśli chcesz coś kupić to nie dowiaduj się anonimowo, ustal miejsce dostawy, termin wyłóż pieniądze na ladę i negocjuj ceny. Do składu gdzie rzeczywiście chcesz kupić materiał idź na końcu z dobrymi cenami od konkurencji i wtedy możesz mieć dobry rabat. Pamiętaj wykonawca nie zrobi nic za darmo, pięć rzeczy sprzeda z rabatem a 10 z dużym zyskiem, bo z tego się utrzymuje. Pozdrawiam i życzę każdemu najtańszych materiałów i najlepszych wykonawców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaretta81 15.11.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam:) poszukuję ekipy, murarzy, dekarzy.... do wykonania SSO budynku z terenu Górnego Śląska. Bardzo prosze o namiary:). Pozdrawiam Małgosia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 15.11.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 U nas wczoraj sie dzialo, zamontowali nam okienka, brame garazowa, dwie pary drzwi tymczasowych, elektrycy w tym czasie zamontowali alarm. w porywach bylo 6 samochodow dostawczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 15.11.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Poratujcie. Jakiej ceny się spodziewać za robociznę: 1/ za położenie blachodachówki przy moim "magazynie na zboże" /spórz w lewo /-ok 210 mkw. z niewielkimi naczółkami nad szczytami. Dach odeskowany i opapowany papą 400/1200 Icopal, bez lukarn, okien dachowych, ma tylko jeden mały wyłaz. 2/ za orynnowanie, obróbki przy nich /ok 35 mb/ wokoło dachu, a rynien spustowych będzie 4 szt, długości w dół będzie zapewne ok 22mb; 3/ za zamontowanie ok 20 mb płotka śniegowego; 4/ za montaż odgromienia lub choćby uchwytów do niego na dachu; 5/ za zamontowanie kilku schodków kominiarskich od wyłazu do komina went-dymowego. Jak to się liczy? Plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 15.11.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 U nas wczoraj sie dzialo, zamontowali nam okienka, brame garazowa, dwie pary drzwi tymczasowych, elektrycy w tym czasie zamontowali alarm. w porywach bylo 6 samochodow dostawczych. Tylko pozazdrościć aż miło gdy coś się dzieje na budowie a jakie okna zamawialiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 15.11.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 POCIESZCIE MNIE:( Analityk z banku stwierdził, że projektant źle wyliczył pow. użytkową i tak faktycznie było. Zmieniliśmy u projektanta z poddasza strych tzn z dwóch pokoi zrobiliśmy jeden- reszta to strych i dziś telefon z banku, że RACZEJ analityk jest negatywnie nastawiony i wniosek będzie odrzucony, gdyż powiększyliśmy strych tylko po to by dostać dopłaty. Nie kumam niczego przecież to logiczne, że wybraliśmy taki projekt,żeby mieć dopłaty a ze projektant okazał się "szkoda gadać" to mamy kłopoty. Nie wiem co dalej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 15.11.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) głowa do góry jest napewno wyjście z tej sytuacji Edytowane 15 Listopada 2012 przez ewastudio1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.11.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 POCIESZCIE MNIE:( Analityk z banku stwierdził, że projektant źle wyliczył pow. użytkową i tak faktycznie było. Zmieniliśmy u projektanta z poddasza strych tzn z dwóch pokoi zrobiliśmy jeden- reszta to strych i dziś telefon z banku, że RACZEJ analityk jest negatywnie nastawiony i wniosek będzie odrzucony, gdyż powiększyliśmy strych tylko po to by dostać dopłaty. Nie kumam niczego przecież to logiczne, że wybraliśmy taki projekt,żeby mieć dopłaty a ze projektant okazał się "szkoda gadać" to mamy kłopoty. Nie wiem co dalej:(jedyne wyjscie szybko do innego banku, bo imo w tym juz kredytu nie dostaniecie. macie komplet dokumentów, xero i myk do BOS, POcztowego, PKO BP http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 głowa do góry jest napewno wyjście z tej sytuacjiNiesttey nie jest to prawda, sama się bujam z bankami od ponad 2 miesiecy. MOja opinia jest taka, że w bankach obecnie pozostali na stanowiskach analitykow sami niekumaci. Maja problem z odroznieniem przychodu i dochodu. A jak sie do czegos doczepia, to koniec, kropka.Obym się myliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 15.11.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Niesttey nie jest to prawda, sama się bujam z bankami od ponad 2 miesiecy. MOja opinia jest taka, że w bankach obecnie pozostali na stanowiskach analitykow sami niekumaci. Maja problem z odroznieniem przychodu i dochodu. A jak sie do czegos doczepia, to koniec, kropka.Obym się myliła Przykre ale prawdziwe jest to że tak wiele zależy od człowieka a może nawet jego humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 15.11.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 ludzie w urzędach są bezwzględni ja bym tak nie potrafiła mam za miękie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts