rafus12 06.01.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ja wlasnie mialem wziasc KMT do kotlowni ale stanelo na Wiked Premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 07.01.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 u nas wstępnie drzwi wybrane. zastanawialiśmy się nad KMT albo WIKĘD są bardzo podobne. Narazie stanęło na WIKĘd premium ze względu na to, że są tańsze od KMT a wzornictwo prawie takie samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkslonik 07.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a widzieliście te drzwi gdzieś na żywo bo poszukuje salonu w łodzi by mieli na sklepie takie drzwi i są problemy w Łodzi głownie w katalogu a tak to ciężko porównać ich jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 07.01.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 mkslonik ja w sumie tez z katalogu wybierałam. otwór drzwiowy mamy 90 wiec drzwi będziemy zamawiać 80. Jeśli chodzi o KMT to mają bardzo mały wybór 80 ale za to 90 mają bardzo dużo. Wikęd za to ma 80 takie jak mi się podobają koleżanka w sklepie wraz z montażem wyceniła mi z przeszkleniami- reflex na około 2 tyś. za to bez przeszklenia 1300. Dodała, że może uda się jej wynegocjować niższe koszta montowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 14.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 jaka tu cisza chyba zima wszystkich zasypała:o właśnie wykańczamy strych idziemy , jedno pomieszczenie będziemy już mieli zrobione w ostateczności można było by już zamieszkać ściany i podłoga jest ogrzewanie kominkiem również cóż więcej potrzeba do szcześcia:wiggle: a tak powanież właśnie jestem na etapie wybierania kuchni oj trudny wybór:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 14.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 My z małżą robimy jutro maraton po hurtowniach z płytkami oj się będzie działo!!!!!!!!!!! Taki wstępny rekonesan robimy, co, gdzie i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 14.01.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 życzę powodzenia a po wstępnych oględzinach podzielcie się informacją co i jakja mam problem ,że mi zawsze podobają się najdroższe rzeczy , nawet jeżeli nie widzę ceny albo przede wszystkim kiedy nie widzę ceny:confused:więc mąż na razie nie chce chodzić ze mną po sklepach:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 14.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dla przełamania monotonii Taki mam widok z chałupy jak leże na wyrku http://www.timtur.com.pl/budowa/murowanie/172.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 14.01.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 wow aż dech zapiera chyba bym z tego wyrka nie wychodziła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavik 14.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 A u nas zima pokrzyżowała plany, przerwała prace przy dachu. Chłopaki żeby skończyć kłaść łaty zdmuchiwali śnieg z folii Blacha już częściowo położona, rynny już wszystkie. Na ciąg dalszy czekamy aż śnieg stopnieje. Niestety przestój prawdopodobnie potrwa minimum tydzień No i mieliśmy pierwszy drobny wypadek Chłopak "chciał" spaść z dachu, na szczęście tylko trochę się potłukł... Prawie wpadł na poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 14.01.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 jaka tu cisza chyba zima wszystkich zasypała:o właśnie wykańczamy strych idziemy , jedno pomieszczenie będziemy już mieli zrobione w ostateczności można było by już zamieszkać ściany i podłoga jest ogrzewanie kominkiem również cóż więcej potrzeba do szcześcia:wiggle: a tak powanież właśnie jestem na etapie wybierania kuchni oj trudny wybór:confused: Wiem,że to trudne, ale nie ma co zwlekać z decyzją. Ja na swoją czekałam dwa miesiące. A teraz się chwalę, tak wygląda nasza kuchnia: http://www.anatol.mojabudowa.pl/pliki/anatol/image/dsc_0027_zmien_rozmiary.jpghttp://www.anatol.mojabudowa.pl/pliki/anatol/image/dsc_0028_zmien_rozmiary.jpg dla przełamania monotonii Taki mam widok z chałupy jak leże na wyrku łał, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 15.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wiem,że to trudne, ale nie ma co zwlekać z decyzją. Ja na swoją czekałam dwa miesiące. A teraz się chwalę, tak wygląda nasza kuchnia: http://www.anatol.mojabudowa.pl/pliki/anatol/image/dsc_0027_zmien_rozmiary.jpghttp://www.anatol.mojabudowa.pl/pliki/anatol/image/dsc_0028_zmien_rozmiary.jpg łał, super! Super kuchnia, bardzo nawet. Napisz jak możesz jaką masz wysokość kuchni -chodzi mi o pomieszczenie od podłogi do sufitu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 15.01.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 śliczna ta kuchnia, jakiego koloru są fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pukul 15.01.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 "śliczna ta kuchnia..." popieram. też mi się podoba i o czymś podobnym myślę. możesz wkleić zdjęcie zbliżenia blatu przy oknie? to aktualnie mój największy problem mam na równi z meblami i nie wiem jak to rozwiązać - blat czy parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 15.01.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 wow ile taka kuchnia kosztuje??? bardzo ładna, szok szok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 15.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Super kuchnia, bardzo nawet. Napisz jak możesz jaką masz wysokość kuchni -chodzi mi o pomieszczenie od podłogi do sufitu. Pozdrawiam maggs- 2,85m. Parter mamy podwyższony, kosztem strychu (który można było adaptować na cele użytkowe). śliczna ta kuchnia, jakiego koloru są fronty? aksuda-fronty jasne to RAL1013 = white pearl, biel perłowa, pozostałe fronty i blat- orzech. "śliczna ta kuchnia..." popieram. też mi się podoba i o czymś podobnym myślę. możesz wkleić zdjęcie zbliżenia blatu przy oknie? to aktualnie mój największy problem mam na równi z meblami i nie wiem jak to rozwiązać - blat czy parapet pukul - u nas jest szerszy blat, nie ma parapetu. Zdjęcie wrzucę, ale nie dziś- córcia mi się pochorowała i wpadłam tu tylko na chwilkę. Takie samo rozwiązanie miałam w blokach, dlatego ja nie miałam obaw. Wiedziałam,że to dobre rozwiązanie edit: wklejam zdjęcia wow ile taka kuchnia kosztuje??? bardzo ładna, szok szok;) panda - robił ją nam znajomy, u którego zamawialiśmy wcześniej okna, drzwi wejściowe, bramę i drzwi wewnętrzne. Bez sprzętu AGD 12 tys. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez dusiaka dodanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pukul 16.01.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 dusiaka - dzięki wielkie! o to właśnie mi chodziło. też chciałam blatem to wykończyć. u mnie będzie to dodatkowe 12 cm i nie wiedziałam czy "da się to zrobić" z jednego kawałka. Wszyscy moi znajomi mają okna wyżej. Od dawna spędzało mi to sen z powiek... projekt indywidualny i jak się teraz okazuje mnóstwo pomyłek architekta dzięki Tobie - jedna sprawa wyjaśniona życzę zdrówka dla córci i wytrwałości dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 16.01.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 dusiaka + twoja kuchnia jest przesliczna ! Czy mozesz napisac czy te orzechowe boczki szafek to jest fornir czy MDFka? Nasza kuchnia bedzie bardzo podobna kolorystycznie, wklejam zdjecie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 17.01.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Noooo to objechaliśmy z żonką składy z płytkami, ja nie wiem dlaczego nam się zawsze podobały płytki które były po stówie lub więcej za m2, nawet jak na nich ceny nie było Z takim podejściem to my nigdy tego domu nie skończymy. Za to do garażu i kotłowni będą płytki gdzieś 10 - 15 zł za m2 to jedyne pocieszenie. Reszta do dalszej weryfikacji. A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z płytkami włoskiej firmy CISA CERAMICHE seria MYWOOD model CLAY http://www.ceramichecisa.it/mywood/collection_it_317899.aspx Się zastanawiamy czy to się nie porysuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 17.01.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 pukul - Dziękuję, dziś Młoda juz nie gorączkuje, ale jelitówka dalej daje się we znaki rafus - i na kolorystyce podobieństwo się kończy - Wasza kuchnia to jak moje dwie Fornir od światła słonecznego mógłby zmienić kolor, a wg. mojego projektu blaty i fronty miały być takie same- dlatego wybrałam mdf. Fornir orzechowy u mojej koleżanki zrobił się po 2 m-cach jakby lekko pomarańczowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts