autorus 01.09.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Autorus zagapiłam się bo aksuda ma gipsowe, a moje będą cementowo-wapienne czyli tradycyjne. Nie mniej jednak z Knaufa. 21 zł za m2 materiał z robocizną. Hm, to bardzo, bardzo, bardzo dobra cena. Że tak powiem marzenie. U mnie jak pisałem jest faktycznie ok 500m2 po kopule, ale ok 800m2 proste ściany i też cementowo wapienne. I na razie nic nie załatwiłem jeszcze Jutro montaż cześci okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 01.09.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Masz już kogoś? Wiem, że kolega z forum teka poleca kogoś sprawdzonego. To ten mistrz od wylewek. Popytaj u niego. Bardzo miły i komunikatywny gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.09.2013 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 no właśnie rozmawiam z dwoma osobami z jego polecenia i na razie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 02.09.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 my za nasze tynki płaciliśmy 12 zł sama robocizna To na prawdę bardzo dobra cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 07.09.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 zapraszam wszystkie bocianki 2012 na Winobranie do Zielonej Góry:lol2: Właśnie się zaczął tydzień zabawy i nie wiem co wybrać imprezy czy budowa Chyba zostanę przy budowię Z postępów na naszej budowie to powoli do przodu. Opóźnienie mamy i to spore ale przestałam już się tym stresować , no cóż tak to jest jak większość już robimy sami. powoli przygotowujemy się do wylewek.Kończymy rozprowadzać wszelkie instalacje (ogrzewanie , odkurzacz klima itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 08.09.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 zapraszam wszystkie bocianki 2012 na Winobranie do Zielonej Góry:lol2: Właśnie się zaczął tydzień zabawy i nie wiem co wybrać imprezy czy budowa Chyba zostanę przy budowię Z postępów na naszej budowie to powoli do przodu. Opóźnienie mamy i to spore ale przestałam już się tym stresować , no cóż tak to jest jak większość już robimy sami. powoli przygotowujemy się do wylewek.Kończymy rozprowadzać wszelkie instalacje (ogrzewanie , odkurzacz klima itp.) Dzięki za zaproszenie, ale ja chyba też zostanę przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 10.09.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 U nas dzisiaj był Pan tym razem już sam pomierzył kuchnię ( do wstępnego projektu my podawaliśmy wymiary ) i ruszamy z projektem tak aby kuchnia była zrobiona i zamontowana przed świętami . Na razie cały czas mimo poślizgu liczę ,że uda mam się wprowadzić na Boże Narodzenie:yes: dlatego też okres wykończeniówki nabiera rozpędu , trzeba zacząć zamawiać płytki , drzwi czy meble oj trudne decyzje przed nami i wielki czas kompromisów:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.09.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 a ja juz wstepnie podpisalem umowy z tynkarzem z naszego forum tj anatak oraz elektrykiem przy najmnie teraz wiem co robie dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 10.09.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 to super:) , teraz przed Tobą dużo myślenia nad rozplanowaniem wszystkich włączników i kontaktów, dla mnie to była masakra a mąż cisnął , na koniec chodziliśmy po domu i sprawdzaliśmy w którym miejscu jest najlepiej zrobić taki wyłącznik aby człowiek się jak najmniej nachodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.09.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 powiem tak ostatnio myślałem, że straciłem kontakt z rzeczywistością. Byłem w błędzie . Kontakt stracę teraz, nad tą elektryką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 10.09.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Trzymam kciuki abyś tego kontaktu mimo wszystko nie stracił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 13.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 a ja juz wstepnie podpisalem umowy z tynkarzem z naszego forum tj anatak oraz elektrykiem przy najmnie teraz wiem co robie dalej..... Zastanawiam się jak sprawdzisz tynkarzy po robocie, bo chyba nie poziomicą Napisz jak sobie z tym poradziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 14.09.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 odnośnie tynkarzy to jestem o nich bardzo dobrego zdania, byłem nawet wczoraj na jednej ich budowie i takiej równej ściany w życiu nie widziałem. Jesteśmy umówieni na listopad. Byle pogoda była. Ogólnie na budowie w ciągu nastepnego miesiąca prace maja iśc z postępem geometrycznym. Czyli piankowanie jako największa i najdroższa operacja, w trakcie elektryka i kończenie okien. Ukoronowaniem ale to dopiero w listopadzie ( dopiero, przecież to lada moment) będą tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 19.09.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Po mału szykuje miejsce na piec. Jeszcze nie wybrałem ale raczej będzie to któryś z SAS-ów, np. SAS multi 23kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 19.09.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 No nareszcie u mnie okienka na miejscu jutro kila fotek z realizacji. Dziś już nie mam siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 20.09.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Po dwudniowym boju okienka załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 20.09.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Po dwudniowym boju okienka załatwione. [ATTACH=CONFIG]213416[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213417[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213418[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213419[/ATTACH] No okienka się prezentują super i ta precyzja montażu, tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.09.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 u mnie we wtorek zalewanie stropu w drugiej kopule. Do dokończenia surówki został o jeszcze wieniec świetlika i ściany działowe na pietrze.i koniec. no i czekam na kopułkę świetlikowa dokładnie tą ze zdjęcia. Tak samo po mojej będzie można chodzić, tyle, że ja nie będę próbował. Z ciekawych rzeczy dowiedziałem się ze kopuła nie jest wytłaczana tylko dmuchana. Ma to skutkować tym ze jest idealnie przeźroczysta jak szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.09.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 bardzo ciekawa ta kopułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.09.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 a tak wyglądają podstawy do niej. Niepozornie. No ale w sumie nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts