panda68wp.pl 11.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witajcie kto z Was ma schody na poddasze użytkowe?? Szukam inspiracji co zastosować na ściany na klatce schodowej. mamy dwójkę małych brzdąców więc potrzebne coś na czym nie będzie widać "łapek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.11.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Dziś wyłożyli nam płytki w kuchni otwartej na salon (płytki tylko między szafkami) [ATTACH=CONFIG]223258[/ATTACH] potem jak już będziemy zamawiać kuchnię to dołożymy 1-2 szt. pod okap Kurcze, ale fajnie, już masz płytki. Ja wiem już które płytki, teraz czekam na wyliczenie i chciałbym zamówić, choć się trochę boje jak to cenowo wyjdzie No ale jak w tym roku nie kupie to ze zwrotu vat nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 11.11.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witajcie kto z Was ma schody na poddasze użytkowe?? Szukam inspiracji co zastosować na ściany na klatce schodowej. mamy dwójkę małych brzdąców więc potrzebne coś na czym nie będzie widać "łapek" ja mam trochę większe brzdące tz. 15 i 8 lat więc łapek nie zostawiają ale umyśliłam sobie duże zdjęcia moich panienek tak coś w formie naklejek właśnie na klatce schodowej idąc na piętro:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 12.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja na ścianie na pięro cegiełkę układam, taką ręcznie formowaną ciętą w płytkę przykleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda68wp.pl 12.11.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Arturro może mi pomożesz, ty się tak znasz na wszystkim, a może ktoś jeszcze miał podobny problem i wspólnie coś wymyślimyRozpaliliśmy ten nasz piecyk (25 kw) temp. zadana 65 stopni -chodzi same podłogowe piecyk nie chce podejść do 65 stopni dzwoniłam dziś do serwisu ustawiliśmy piec tak jak kazali a tu nic lepiej nie jest w dodatku piec pożera ekogroszek. serwis kazał mi ustawić piec 10 sekund podawania/ 70 sekund przerwy/ nadmuch na 37% oraz 40 minut podawanie w "nadzorze" z tym, że piec nie może podejść do 65 stopni wiec cały czas pracuje. macie jakies propozycje piec Heiz eco 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 12.11.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Arturro może mi pomożesz, ty się tak znasz na wszystkim, Nie znam się na kopciuchach Rzuć zapytanie tutaj,chłopaki zapewne pomogą: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?65781-RANKING-KOT%C5%81%C3%93W-NA-EKO-GROSZEK/page456 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 18.11.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 cisza, spokój przed nami czas trudnych wyborów przyszedł czas na meble masakra:bash: nie wiem jak u Was ale u nas czas oczekiwania jest 8 tygodni, termin przeprowadzki trochę mi się przesunął więc myślę ,że meble zdążymy kupić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.11.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 matko, meble. Moje meble są, ale na wizualizacji. Obecnie pale kozą na węgiel http://www.timtur.com.pl/budowa/2013/260.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 19.11.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 bardzo mi się podobają takie kozy niestety w nowym domu mamy "tradycyjny " kominek czyli przy ścianie zabudowany co do mebli to dobrze ,że masz chociaż wizualizację bo u mnie tego brak i przez to mam jeden wielki mętlik w głowie zwłaszcza ,że ceny są zbyt wysokie do moich upodobań więc trzeba znaleźć kompromisowe rozwiązanie i tu się robi problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 26.11.2013 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 oj tak,meble to trudny orzech do zgryzienia. Często jak coś Ci się spodoba, to cena niekoniecznie albo taki wybór że trudno się zdecydować, albo masz już wizje, wiesz czego chcesz, chodzisz po sklepach i nic nie pasuje. Ja np lubię meble z ikea i tam przede wszystkim się zopatrujemy. Jak potrzebujemy coś kupić/dokupić/wymienić itd to właśnie do ikea zaczynamy poszukiwania. Fajne mają rozwiązania, meble od ręki i ceny przystępne. Ale kto co lubi w sumie to fajny etap wybieranie mebli, ale dobrze jak kasy ma się więcej, bo jak budrzet mały to bywa z tym różnie. Co do kozy, to mąż mnie namawia na koze na razie kominka nie robilismy, ale w planie jest kominek zabudowany - chyba że ulegne ślubnemu i w swoim czasie ta koza u nas stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 03.12.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 czy znacie może firmę Laufen chcę zamówić umywalkę tej firmy ale nie wiele wiem o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 13.12.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 czy znacie może firmę Laufen chcę zamówić umywalkę tej firmy ale nie wiele wiem o niej Chyba nikt nie zna :/ Pochwalę się postępami tynk http://obrazki.elektroda.pl/9462222900_1386963403_thumb.jpg i kawałek tarasu http://obrazki.elektroda.pl/5367129600_1386963811_thumb.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 13.12.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 zauważyłam umywalka kupiona więc z czasem okaże się czy dobry wybór:)maggs1 gratuluję postępów nam nie udała się z ociepleniem chociaż na razie pogoda łaskawa więc kto wie , cały czas walczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 24.12.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 24.12.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 25.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Zdrowych, wesołych Świąt i pomyślności w nadchodzącym 2014 Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.12.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Wiem ze to dopiero jutro, ale pewnie czasu nie będzie ani siły więc wszystkiego NAJ http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 31.12.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Wszystkiego najlepszego w Nowym 2014 Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 03.01.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 witam w nowym roku:bye: Czy też staraliście się do końca wykorzystać odliczenie VAT-u? my dzisiaj odebraliśmy ostatnie zamówienie z fakturą zeszłoroczną niestety nie wszystko udało nam się kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 03.01.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 witam w nowym roku:bye: Czy też staraliście się do końca wykorzystać odliczenie VAT-u? my dzisiaj odebraliśmy ostatnie zamówienie z fakturą zeszłoroczną niestety nie wszystko udało nam się kupić Staraliśmy się, ale oczywiście jeszcze dużo zostało do kupienia. Nam, rozpoczynającym w 2012r i tak się udało z tym VATem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts