Sylwia 1719513981 17.10.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Dobra to i ja czymś się pochwalę. Nasza miniaturowa łazienka prawie gotowa. Brakuje mebli ale mój osobisty stolarz będzie miał czas dopiero pod koniec roku:( Pomalowana ściana będzie zabudowana szafką wg mojego wymęczonego pomysłu:) zaczerpniętego oczywiście z inspiracji internetowych:yes: Trochę już świeci. Górne światło nie zamontowane jeszcze. Wnęka i blat na którym opiera się umywalka wymagały od mojego Mena Supermena naprawdę dużo pracy. Dziękuję Mu za cierpliwość i wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 18.10.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Dobra to i ja czymś się pochwalę. Nasza miniaturowa łazienka prawie gotowa. Brakuje mebli ale mój osobisty stolarz będzie miał czas dopiero pod koniec roku:( [ATTACH=CONFIG]370437[/ATTACH] Pomalowana ściana będzie zabudowana szafką wg mojego wymęczonego pomysłu:) zaczerpniętego oczywiście z inspiracji internetowych:yes: [ATTACH=CONFIG]370438[/ATTACH] Trochę już świeci. Górne światło nie zamontowane jeszcze. [ATTACH=CONFIG]370439[/ATTACH] Wnęka i blat na którym opiera się umywalka wymagały od mojego Mena Supermena naprawdę dużo pracy. Dziękuję Mu za cierpliwość i wyrozumiałość. Sylwia $ gratuluje łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.10.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Sylwia, super! Nie wiedziałam, że Ty jesteś Bocianek 2012. Szkoda, że nie prowadzisz własnego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 19.10.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Podpisuję się pod pochwałami Sylwiu śliczna łazienka, zazdroszczę dużego okna i żałuję, że się nie upierałam dłużej u siebie i zgodziłam się na małe. Płytki podłogowe jakie masz? podobne do moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.10.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 20.10.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) Dziękuję za pochwały tym bardziej, że to moja pierwsza w życiu łazienka którą miałam okazję zrobić i jeszcze ten drakoński metrarz;) szału nie ma;).Szare płytki to Paradyż z serii Nirrad Bianco,Podłoga gres Dublin beige kupiony w Castoramie, Szara farba - jakaś Śnieżka ale nie mam nazwy. mały biały domku okno to mój wymysł ponieważ w projekcie było 90 cm x 90 cm. Według mnie bardzo dziwny wymiar więc jest zupełnie inne. Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2016 przez Sylwia $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.11.2016 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Sylwia przyjemna łazienka podoba mi się wszystko, a najbardziej oświetlenie lustra i zgrabnie podłączona umywalka bez tych rur na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 27.01.2017 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 No to zaczynamy kolejny budowlany rok. U nas w końcu ostatni:)Nasz domek ma od środy piec:wave: Temperatura z godzin porannych to 17 stopni. W końcu ciepło się zrobiło. No i jest woda bieżąca! Tak niewiele a tak cieszy;)Jutro zaczynamy kłaść gres w holu:) hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.02.2017 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 chciałam poinformować, że w końcu się wykańczamy!!!na górze zrobione już pokoje na gotowo (panele i ściany), na dole gładzimy, szlifujemy i lada dzień zaczniemy malować.za jakieś dwa tygodnie będą schody. drzwi wew. już czekają w sklepie.a my czekamy na majstra od łazienek i płytek. chyba już niedługo się zjawi. w górnej łazience zrobił już w rudniu stelaż do wc, poprowadził rury, tak więc cześć roboty już za nim. poza łazienkami będzie kładł gres na parterze i kilka płytek w kuchni na ścianie.no i jak zrobi się ciepło, to ma przyjść koleś od ocieplenia, żeby dokończyć elewację, bo nie zdążył zimą przed mrozami. tak więc te wakacje mam nadzieję już spędzić w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 27.02.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 piąty rok budowy dla wszystkich Bocianków 2012:D Faktycznie należałby już powoli się przeprowadzać! Życzę tego wszystkim, którzy jeszcze zostali w tej ciągle budującej się grupie. Ja myślę, że weekend majowy spędzę w końcu u siebie:D! Z nowości budowlanych to po 6 miesiącach oczekiwania mam szafki w łazience:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts