Atlanta 20.02.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 My tez myśleliśmy o ubezpieczeniu ale jeszcze się nie rozglądaliśmy. Gosia kominek w w moim guście. Ciągle mam w głowie Twój obecny taras (chyba Twój:???: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.02.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 E tam zaraz źle zrobiona. Wystarczy że naszpikowana przepustnicami i tłumikami bez których żadna firma na rynku Ci tego nie zrobi ,,, Tiaa, a ta co wpakowała grzałke 2 KW? to tez firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.02.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 My tez myśleliśmy o ubezpieczeniu ale jeszcze się nie rozglądaliśmy. Gosia kominek w w moim guście. Ciągle mam w głowie Twój obecny taras (chyba Twój:???: ) ale ten stary? czy nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atlanta 20.02.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Właśnie tak mi się wydaje że to Twój był? Taki mocno przeszklony, z drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.02.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Właśnie tak mi się wydaje że to Twój był? Taki mocno przeszklony, z drewnem.tak, moj stary taras w starym domu. Tera tez taki bede miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 20.02.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Tiaa, a ta co wpakowała grzałke 2 KW? to tez firma Ja Ci chętnie wpakuje co innego ,,, GWC glikolowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 20.02.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 To zejdźmy jeszcze raz pod ziemię. Czy ktoś z Was planuje, bądź już ma wykonane "zero" z bloków SILKA E24S, pierwsza warstwa na zaprawę, a kolejne na klej do cienkich spoin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.02.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Z tego co kojarzę to fundamenty muruje się tylko na zaprawę, nie na klej, wypełniając zaprawą spoiny pionowe i poziome - tak przynajmniej jest napisane w instrukcji na stronie silki Edytowane 20 Lutego 2012 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.02.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ja Ci chętnie wpakuje co innego ,,, OMG, musze przestac pic wino:wave: bo przeczytałam i stupor zaliczyłam;-) a tak naprawdę, to z chęcią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pukul 20.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 W sprawie ubezpieczenia - ja nie miałam zbyt wielkiego wyboru biorąc kredyt musieliśmy ubezpieczyć "dom w budowie" - którego jeszcze nie mam PZU - składka 180zł rocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 z checia glikol,hmm, co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewastudio1 20.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Czy macie juz na oku meble do domu może inaczej pomysł chodzi o to czy będa to nowoczesne wnetrza czy może w innym stylu bo ja mam mętlik w głowie lubię nowoczesne meble ale podobają mi się tez inne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 20.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Czy macie juz na oku meble do domu może inaczej pomysł chodzi o to czy będa to nowoczesne wnetrza czy może w innym stylu bo ja mam mętlik w głowie lubię nowoczesne meble ale podobają mi się tez inne klimaty Ja chcę mieć rustykalną kuchnię (bo i dom nie będzie nowoczesny), mam już zresztą stół i krzesła; i generalnie lubię takie klimaty, również w wydaniu skandynawskim - w ogóle elewacja ma byc bordowa z białą stolarką okienno- drzwiową, białą podbitką i szrym lub czarnym dachem. Taki norweski domek. Już ktoś z forum zrobił taki, kubek w kubek jak moja koncepcja. Ciekawe co z tego wyjdzie... Bardzo lubię meble z IKEI (poza tymi "badziewaiastymi"). Niestety sosnowa sypialnia po 7 latach już mi się przejadła, więc teraz mam raczej ochotę na coś nowoczesnego i luksusowego (wklejałam zdjęcie łóżka) i już nie będę miała pościeli w kwiatki . U dzieci będzie dziecięco, kolorowo i wesoło - nadal rządzi IKEA, poza tym te meble już mamy i użytkujemy. Natomiast salon... hmm. To dla mnie wielka niewiadoma. Ale na pewno nie będzie nowoczesny. Chcę, żeby dom był przytulny i.. domowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 20.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 ..musze przestac pic wino ....ale czasami warto inaczej pomyśleć zycie na trzeźwo jest nie do zniesienia a myslenie czasami boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nie no,nic ale jak tak dalej pójdzie to będzie nie tylko reku+GWC ale jeszcze pompa ciepła na dokładkę Nie żebym miał jakieś ale ale czasami warto inaczej pomyśleć Apage! żadna pompa, nie i koniec:)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam! Chcę Wam coś pokazać, co widziałam w czoraj na Targach w Gliwicach http://www.youtube.com/watch?v=MPp0-e_FrR4&feature=related Uważamy z mężem, że jest to fajna sprawa - ocieplenia natryskowe ( może już ktoś widział, słyszał albo zastosował ) Chcemy zastosować u nas na poddaszu Lilly20 - Barbara74 ocieplała tak u siebie poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 21.02.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nie doczytałam, czy ktoś to już stosował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka9 21.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witajcie!! Jestem tu nowa Projekt Rodka 8 kupilam w czerwcu 2010 w wakacje zrobilismy bardzo duzo- załatwilismy adaptację, całą papierologię, wytyczyliśmy domek, zalaliśmy stopę, wyszalowalismy fundamenty - pózniej zalali i rozszalowali. Potem z kolei ociepliliśmy papą folia kubełkową i styrodurem. Nastepnie zrobiliśmy drenaż wokól domu- jeśli tak można nazwac same fudamenty i wyrównaliśmy działeczkę., Mamy też już zrobiony podłącz wodno kanalizacyjny chociaż jeszcze nieodebrany z racji tego że baliśmy się mrozów aby nam nie rozwaliły licznika i czekamy z tym do pewnej wiosny, myslę że właśnie ona nadchodzi Teraz mamy z mężem duży dylemat czy decydować się na ogrzewanie węglowe (na dzień dzisiejszy jesteśmy na nie chyba nastawieni) czy na ogrzewanie gazowe?? Prosze doradżcie powiedzcie co w przypadku takiego domku jaki wszyscy budujemy wychodzi lepiej?? Oczywiśie licza sie dla nas równiez kwestie ekonomiczne i to nas popycha w kierunku ogrzewania weglowego (piec zasypowy na ekogroszek). Nie wiemy też czy nie zrezygnowac z kominka w końcu wszyscy nasi znajomi mówią ze nie uzywa się go tak często i częstu służy jako droga ozdoba Osobiscie bardzo chciałabym go mieć ale w sumie prawdą jest również to że zabiera też miejsce w salonie Powiedzcie co o tym myślicie. Pozdrawiam gorąco wszystkich i zyczmy sobie pieknej i wczesnej wiosny oraz przyjemnego i długiego lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziuby 21.02.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 My bedziemy mieli ogrzewanie weglowe. Kominek tez bardzo nam sie podoba, ale zeby nie sluzyl tylko jako ozdoba, chcemy zrobic w nim funkcje grila oraz zeby przy okazji ogrzewal wode. Mysle, ze fajnie byloby usiasc w zimie przy rozpalonym kominku z lampka winka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziuby 21.02.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Magdalenka9, teraz zauwazylam, ze jestes z Myslenic, wiec dosc blisko nas. My budujemy w okolicach Chyznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts