Piczman 29.02.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No też chciałbym się z tego pośmiać, ale nie mogę . Ale szambo pompuje i kwity zbieram, znaczy na wojnę się szykuję ,,, Najgorsze jest to że ze wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 29.02.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 kwity zbieram, znaczy na wojnę się szykuję ,,, Najgorsze jest to że ze wszystkimi Zbieraj kwity bo oręż dobry w ręce trzeba mieć! Trzymam kciuki! I pewnie się odezwę niedługo bo ciepło zaczyna się robić to i dziurę w ziemi zaczniemy kopać - nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.02.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ok . Pamiętaj, beze mnie nie zaczynajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.02.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 O a Ty fundamenty też kopiesz? A w okolice Warszawy się zapuszczasz czasami, służbowo oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.02.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A no będę niedługo kolektor w Warszawie robił pod płytą fundamentową jako zaczątek instalacji .Pisać na PW i pomyślimy . Ale fundamentów nie robię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.02.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 no dobra to jakoś te fundamenty sami ogarniemy skończę papierki to wezmę się za szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 29.02.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 a co sądzicie o stropie teriva??? jakie zamierzacie robic stropy w swoich domach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 29.02.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 miałem w projekcie - zmieniłem na monolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 29.02.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 dlaczego, czyzby za slaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.02.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 miałem w projekcie - zmieniłem na monolit ja tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ki9 29.02.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 My mamy w projekcie strop Ackermana i taki robimy, nic nie zamieniamy Dzisiaj przyszło pozwolenie na budowę hurrrrrrrra (tylko 65 dni czekania , teraz szybkie załatwianie prądu budowlanego, humus, geodeta i kwiecień/maj ruszamy z budową. Ma ktoś namiary na niskie ceny materiałów budowlanych w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qana 29.02.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja tak samo my też zmieniamy na monolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 29.02.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ok . Pamiętaj, beze mnie nie zaczynajcie Paffciu - niech mnie ręka boska broni zaczynać bez Ciebie P.S. Porady jakowejś w sprawie wojny od małża mego nie potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 29.02.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 My mamy w projekcie strop Ackermana i taki robimy, nic nie zamieniamy Dzisiaj przyszło pozwolenie na budowę hurrrrrrrra (tylko 65 dni czekania , teraz szybkie załatwianie prądu budowlanego, humus, geodeta i kwiecień/maj ruszamy z budową. Ma ktoś namiary na niskie ceny materiałów budowlanych w Warszawie? 1) Materiały tu: http://www.budowac24.pl - Dobre ceny Polecam 2) My w projekcie mamy terrivę i tak zostanie 3) Nie masz w pobliżu sąsiada, który użyczyłby prądu ? Używany licznik trójfaza, 10m. kabla, mała skrzyneczka (siła +230V) to raptem wydatek 200 zł i co m-ąc rozliczasz rzeczywiste zużycie, a budowlany: 1100 skrzynka podłączenie itp i zaczepiste rachunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.02.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Na moim osiedlu wszyscy mają czerwony, jestem jedyny z czarną blachodachówką . Jakoś mi się ten ceglany przejadł, 80 % domów taki kolor dachu ma . I oto zagadka: Ile domów liczy osiedle na którym mieszka Piczman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 29.02.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 P.S. Porady jakowejś w sprawie wojny od małża mego nie potrzebujesz? Jak zrobię porządek u siebie to będę wojował, póki co siedzieć cicho muszę Ile jest domków u mnie na osiedlu ? Nie wiem, nie liczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 29.02.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Pogoda zaczyna sprzyjać, więc i u nas budowlańcy zabrali się do roboty Trzeba dziennik budowy na forum założyć i trochę fotek powrzucać Czy ktoś z Bocianków 2012 buduje dom piętrowy???? A co do dachu to preferuję dachówkę ciemną, jak już tu ktoś napisał, czerwona dachy się przejadły. My własnie w czoraj dokonaliśmy wyboru dachówki i będzie grafitowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziuby 29.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ale Wam dobrze, juz zaczynajacym, u nas wczoraj sypalo i sniegu jeszcze po kolana, mam nadzieje, ze szybko stopnieje i ze uda nam sie zaczac za miesiac. Co do dachowki to ( nie lubie miec tego co wszyscy) kupilismy wiec jesienny lisc robena, takiej w wiosce nie ma nikt:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dziuby widze ze nie tylko u mnie zimowa aura, skad jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziuby 29.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Okolice Chyznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts