George22 16.01.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dzień dobry.Zwracam się z uprzejmą prośbą do Was drodzy użytkownicy, w sprawie pomocy przy pisaniu mojej pracy inżynierskiej:]Temat brzmi „Ocena stanu technicznego wybranego budynku i metody napraw.”Zatem celem będzie napisanie oceny stanu technicznego budynku i następnie zaproponowanie różnych metod naprawy. Kolejnie, stworzyć przedmiar i kosztorys. Wszystko to nie byłoby zbyt trudnym wyzwaniem, gdyby tylko mieć ten „wybrany budynek”:] I dlatego zwracam się z prośbą do Was. Przeczytałem dużo wątków i jest tam wiele ciekawie opisanych remontów czy też napraw zniszczonych budynków. Niestety takie opisy czy też wrzucone „na luźno” zdjęcia nie wystarczą mi. Potrzebowałbym dokładniejszych zdjęć uszkodzeń i opisów ich napraw. Również najbardziej potrzebne byłyby plany tego budynku w celu stworzenia przedmiaru i kosztorysu (może ktoś już ma nawet gotowy to będzie jeszcze lepiej). Będzie także jeszcze parę innych rzeczy oraz pytań z mojej strony, ale nie chcę się wdawać w szczegóły jeśli nikt nie zainteresuje się pomóc:] Oczywiście najważniejsza będzie zgoda na przetwarzanie danych o budynku (adres nie jest istotny). Zwracam się do Was iż chciałbym zamieścić w mojej pracy dokumenty z przed i po remoncie budynku. Taka forma byłaby najlepsza dla napisania wniosków.Zatem raz jeszcze proszę o jakąkolwiek pomoc. Będę bardzo wdzięczny i już w tym momencie dziękuję bardzo za jakikolwiek odzew. Pozdrawiam – Grzegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ILE masz na to czasu?JAKI KRETYN Ci to zlecił?Daleko masz do mnie? (Sosnowiec)Pisz PW lub na emilka... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts