pisii35 16.01.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Sytuacja życiowa mnie zmusiła do tego, żeby we własnym zakresie wykonać remont pokoju. O dziwo - wyszło naprawdę dobrze! Trzeba było zmyć stara farbę, położyć gips i pomalować - jak się okazało nie jest to bardzo trudne! Jestem z siebie strasznie dumna! Więc jeśli się zastanawiasz czy dasz rade - odpowiedź brzmi NA PEWNO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dawaj zdjęcia to pochwalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 19.01.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Wiele kobiet życie zmusza,albo same się zmuszają do wykonywania tego typu prac.Ja też zawsze wolę sama.Gratuluje i oficjalnie wpisuję nowego członka do klubu kobiet znających się na budowlance;). Nawet ekspertów na forach kobiet jest więcej niż panów.Tutaj jest Pani,która wie wszystko:olazience.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 19.01.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Położyć gładz,pomalować ściany ,położyć panele -nie jest to takie trudne,ale jak się ma ograniczony budżet a zapragnęło się mieć dom to trzeba się brać do roboty a mój mąż nie przepada za taką pracą i zawsze znajdzie jakąś wymówkę żeby tylko nie robić Teraz przykładam się do kładzenia płytek w pralni i tu już się troszkę boję czy dam sobie radę. pozdrawiam wszystkie kobiety budujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pisii35 19.01.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Zdjęć niestety nie będzie bo nie mam czym zrobić. Ale teraz nadszedł czas zamontowania nowego karnisza - to chyba dopiero będzie wyznanie, bo nigdy wiertarki nie miałam w rękach... Chyba o to poproszę jednak jakiegoś mężczyznę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekc 20.01.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 hehe odważnie jak na kobietę, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 25.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) ...coraz więcej kobiet pracuje zawodowo w wykończeniówce budowlanej. Kolega z żoną pracuje już chyba od pięciu lat... glazura + ogólnie remonty. Ja tez zatrudniałem dwie kobiety... jedna mi się spiła na budowie i wywaliłem (!) a druga to moja życiowa partnerka A we Warszawie pracuje cała brygada bab - ani jednego chłopa! ...robią wszystko - glazura, szpachlowanie, malowanie, zabudowy g-k... Widziałem je na Wilanowie. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Rom-Kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pisii35 05.02.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 ja jakoś mam większe zaufanie do kobiet - więc taką ekipę budowlańców kobiet bym chyba szybciej zatrudniła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahya 02.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Załóżmy klub kobiet budujących/remontujących, jak jeszcze nie ma (chyba że jest a ja o nim nie wiem...). Babki maja trochę inne spojrzenie na budowę, więc czasem i panowie by wyczytali coś ciekawego, a babeczki by się nawzajem wspierały. U nas to ja jestem głównym technologiem ds budownictwa Mąż będzie zaś wykonywał moje pomysły z moją pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Położyć gładz,pomalować ściany ,położyć panele -nie jest to takie trudne,ale jak się ma ograniczony budżet a zapragnęło się mieć dom to trzeba się brać do roboty a mój mąż nie przepada za taką pracą i zawsze znajdzie jakąś wymówkę żeby tylko nie robić Teraz przykładam się do kładzenia płytek w pralni i tu już się troszkę boję czy dam sobie radę. pozdrawiam wszystkie kobiety budujące ja dałam radę to Ty też dasz:) Załóżmy klub kobiet budujących/remontujących, jak jeszcze nie ma (chyba że jest a ja o nim nie wiem...). jest, jest http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Zdjęć niestety nie będzie bo nie mam czym zrobić. Ale teraz nadszedł czas zamontowania nowego karnisza - to chyba dopiero będzie wyznanie.... No tak, kamera w oku a faks w zębie , a tu nie ma czym zrobić fotki.... Od kobiety spodziewam się jedynie wyznania... i tu proszę szanowną widownię o dopisek. Zastanawiam się tylko czy to nie jest pic-fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Tedii, nie bądź wredziol, dziewczyna sie cieszy z efektów swojej pracy, a Ty chcesz Ją zgasić, Ją i Jej zapał, nie rób tego ... Pamiętam jak pierwszy raz wytapetowałam mieszkanie, a było to nie lada wyzwanie,zero kątów prostych,różnica poziomów 10 cm, na 2 m długości....efekt był taki se,ale dla mnie było to COŚ, bo zrobiłam to sama. Dziś juz wiem, że wiele rzeczy potrafię i kieruję się mottem z Twojej stopki choć pewnie idealnie nie jest - okiem fachowca,ale po "mojemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 11.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Mamy w końcu równouprawnienie to i na forum można od wielu lat wyczytać jak babki radzą sobie doskonale w różnych etapach remontów a nawet budowy. Widziałem już zdjęcia kobiet w wykopach przy szalowaniu ław, opisy jak dawały radę w ustawieniach skomplikowanego kotła C.O., więc remońcik pokoju to dla Pań chyba pikuś. Gratuluję zapału, możliwości i potencjału. A do tapetowania to akurat cierpliwość jest bardzo wymagana : ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala106 01.04.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Gratuluję i zachęcam do wiercenia. To nic trudnego. U nas od zawsze to ja jestem majster w domu, bo to uwielbiam. Całą budowę przeszłam sama, teraz kończę montować oświetlenie, w poprzednim tygodniu 15 halogenow i taśma led we wnęce , jestem dumna jak nie wiem co. Uważam, ze kobietki potrafią wiele same zrobić. Trzymajcie się dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts