Jarecki79 02.02.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Niech Pan spojrzy tyez na link do mojego kotła na brulim, tam użytkownik stumił max. temp. spalin na 140st.C, z rozpędu spaliny delikatnie wyżej przebijają, ale ogólnie wykres temp. jest bardzo ładny. Nie widzę powodów, aby eCoal na kotle z softem 15kW wybijał spaliny do ponad 250 czy 300st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 02.02.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Co jak co ale rajmund nam się w te mrozy przegrzeje przy ponad 24 st C. - kocioł na 70 st C zadanej no no prawie ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 02.02.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Podrasowany eCoal u rajmunda https://esterownik.pl/remote/784 idzie jak nóż w masło , temperatura na kotle 70 st. C a temperatura spalin od południa 100 st C. No no ciekawe jeszcze tylko jak wygląda palenisko czy są spieki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berdnard 03.02.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Podrasowany eCoal u rajmunda https://esterownik.pl/remote/784 idzie jak nóż w masło , temperatura na kotle 70 st. C a temperatura spalin od południa 100 st C. No no ciekawe jeszcze tylko jak wygląda palenisko czy są spieki itp. witam znam sie doskonale -HOBBY A NAWET CHOROBA jak urzytkowac piec z podajnikiem wszystko jest WPORZO pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berdnard 03.02.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 i ja musiałem spasować. Program od oe+ który do tej pory dawał radę, musiałem zmienić na pellet. Obawiam się, że będzie mi przesypywał ale poczekam. witam odwiedz mnie to cie uszczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 02.06.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Niech Pan spojrzy tyez na link do mojego kotła na brulim, tam użytkownik stumił max. temp. spalin na 140st.C, z rozpędu spaliny delikatnie wyżej przebijają, ale ogólnie wykres temp. jest bardzo ładny. Nie widzę powodów, aby eCoal na kotle z softem 15kW wybijał spaliny do ponad 250 czy 300st.C A nie sądzisz ,że na wysokość temp spalin ma również konstrukcja samego kotła? eCoal nie jest do wszystkich dlatego E-S sam przeprowadza również testy kotłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts