grzesiek1980 16.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Chyba zrobilem zly zakup ze wzgledu na: gwarancje, serwis ,cene . Pare tygodni temu fachowiec montowal mi dwie bramy jedna skrzydlowa ,druga przesuwna obydwie po 3,5m okno wjazdu .Zgodzilem sie ze zamontuje mi tez automaty powiedzial ze oferuje do sprzedania bramy firmy http://www.deapolska.pl zgodzilem sie zamowił automaty na dwie bramy (chcialem z jednego automatu zrezygnowac powiedzial ze juz zamowil automaty tylko czeka na kuriera ). cena troszke uwazam ze spora 5,5 tys za dwie bramy z montazem. A na moiej ulicy sasiad zajmuje sie serwisem i sprzedaza automatow nice bylo by sprawniej i chyba taniej . A firma DEA malo znana moja obawa o serwis czy serwisantem tej bramy bedzie montazysta ktory ma firme ktora zamuje sie kowalstwem bramami itp czy jesli mi sie popsuje to musi przyjezdzac serwisant z firmy która znajduje sie 300 kilometrow od mojego domu jeszcze na stronie znalazlem takie cos ,,Na fotokomórki i nadajniki, jako artykuły o najbardziej intensywnej używalności, obowiązuje tzw. "gwarancja prawidłowego funkcjonowania", obejmująca okres 24 miesięcy od daty produkcji, umieszczonej na etykiecie. W momencie uruchomienia systemu automatyzacji i stwierdzenia poprawności ich działania, gwarancja na w / w produkty przestaje obowiązywać.Na co zwrocic uwage jak bedzie montowal brame . Z góry dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 01.08.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Jał, 5,5k za DWIE bramy z automatyką? Nie wiem jakiej szerokości masz te bramy, ale ja mam dwie wyceny bramy przesuwnej 4,5m samonośnej z automatem i obydwie są w okolicach 7-8k. Za JEDNĄ bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts