skowronp 17.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam, Mam mały dylemat. Mam strop drewniany nad garażem (nad nim jest graciarnia) - do belek przykręcone OSB od dołu. Do OSB przyklejony i przykręcony styropian 10cm. Chciałbym to zaciągnąć klejem i siatką ale zastanawiam się jak to powinno wyglądać na łączeniach ze ścianą (już otynkowaną). Czy?A) siatka ma nachodzić na ścianę (konieczne podkucie tynku na parę cm)B) siatka ma się kończyć równo ze styropianem i nie łączyć się ze ścianą. Następnie położę albo strukturę albo tynk gipsowy. Dzięki,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotnik 18.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 styropian w garażu na drewnianym stropie?Odwaga czy głupota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowronp 19.01.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 styropian w garażu na drewnianym stropie? Odwaga czy głupota? Możesz rozwinąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 19.01.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 styropian w garażu na drewnianym stropie? Nie NA tylko POD. A do autora - ja bym nie łączył siatki ze ścianą tylko dał na róg styropianowy ćwierćwałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowronp 20.01.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Nie NA tylko POD. A do autora - ja bym nie łączył siatki ze ścianą tylko dał na róg styropianowy ćwierćwałek. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts