goshia7 17.01.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 22 Maja 2013 przez goshia7 Likwidacja wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 witam sie pierwsza:) tez zaczynamy na wiosne , mam nadzieje ze szybko przyjdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkslonik 06.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 a nie lepiej było położyć tynki w garażu i dopiero barme zamontować tam mi doradzał koles od montażu okien i bram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 10.12.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Widzę, że ostatni wpis jeszcze z tamtego roku trochę zaniedbałam ten mój dziennik. No dobra, nadszedł czas aby nadrobić zaległości. Ale . . . to już w nowym wątku Zdecydowałam się na przeniesienie dziennika i komentarzy do jednego wątku. Głównie ze względów praktycznych, jest to o wiele bardziej wygodne dla mnie i dla czytających też Zatem wszystkich chętnych zapraszam tutaj: W naszym magicznym domu Edytowane 23 Maja 2013 przez goshia7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts