szaron 17.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) witam Jestem już na etapie zamieszkania w nowo wybudowanym domku.Część wykonawcow wziąłem z tego forum za co dziękuję a część po znajomych poszukałem.\ Ale do sprawy ....Przyjdzie kiedyś i na was taka pora, ze bęziecie siedzieć przy kotle gazowym i streowniku i sprobowac wyregulować ogrzewanie w swoich domach.Będziecie codziennie spisywac ilość zużytego gazu i ciężko będzie znależć logikę w tych zmianach parametrów hehe Pytanie:Czy jest jakiś rozsądny i sprawdzony przedstawiciel Vaillanta aby sprawdził ponownie ustawienie i wyregulowanie pieca ?Oczywiscie pierwsze uruchomienie już było ale człowiek był za świeży i jak mu tłumaczono niektóre sprawy.Poszukuję też sprawdzonego hydraulika, który sprawdziłby poprawność wykonanej instalacji .Oczywiście wszystko odpłatnie.Jeśli macie kogoś takiego to dziękuję z góry za informację,,, Edytowane 17 Stycznia 2012 przez szaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts