goshia7 18.01.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Witam Jeżeli będzie ktoś chętny skomentować to, co robimy serdecznie zapraszam. Wszelkie, opinie, porady, sugestie oraz pomoc mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.01.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 zrob jesze linki do komentow w podpisie , bedzie latwiej znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 18.01.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Masz rację, zapomniałam całkowicie, że można dodać podpis ale to już jutro załatwię bo dziś dosłownie padam na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam! będę dopingować zazdroszczę tak pięknej równej działki przy samej drodze i jeszcze nie trzeba było za nią płacić ciekawy projekt, na ile osobową rodzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 05.04.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam. Fakt, działka zupełnie za darmo i to taka duża to wielka ulga dla naszego portfela inaczej musielibyśmy wyłożyć sporo kasy a tak zostanie na coś innego. Działka jest równa ale niestety troszkę niżej niż droga tzn. jakieś 70cm więc będziemy ją wyrównywać i podnosić dom ale nie jest to wielki problem a domek przeznaczony jest dla 4-osobowej rodziny Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.04.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) no fakt dzialeczkaq za darmo to skarb, ja ja pomysle ile dalismy za nasza, i czemu taka duza kupilismy to tez obniżyliśmy garaz ( ok 20cm) bo by za wysoko wyszedl wjazd a niestety nie mozna juz bylo nizej posadowić domu bo bym miala mury w ziemi my bedziemy miec wentylacje mechaniczna, jakos przemowily do nas oszczednosci , rezygnujemy tez z komina w pom gosp, zostaje od kominka, juz zamowilismy bedzie leier Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 19.04.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Lepiej mieć działeczkę za dużą niż za małą tylko z drugiej strony to koszenie trawy Mówisz, że masz z leiera? My zastanawialiśmy się nad kominami Schiedel ale wycenili nam je na 6500zł i teraz nie wiem czy jest sens płacić za 2 kominy tyle kasy jak inne firmy są o wiele tańsze i z opinii słyszę, że wcale nie gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.04.2012 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 goshia u nas roznica pomiedzy leier a scheidel nie byla jakas duza, ale wiezlismy leiera bo byl tanszy, a opinie ma ok, mamy tylko jeden komin wiec mama nadzieje ze sie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 22.04.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 No widzisz, a u nas różnica była duża, chociaż jeszcze nie zamawialiśmy żadnych kominów więc nie wiem na co się zdecydujemy ehh u nas to wszystko tak na ostatnią chwilę a potem na łeb, na szyję szybko bo nie ma już czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 26.07.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 gratulacje sso, ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 26.07.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dziękuję Aksamitko A jeszcze nie tak dawno rosły tam same chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.08.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 hej budujecie śliczny domek będzie cudny jak skończycie. kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.08.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 wpadam z rewizytą. gratulacje sso. domek prezentuje się bardzo ładnie. jeszcze trochę i więcej prac będzie wewnątrz, a to chyba fajniejszy etap dla kobiety. można już snuć wizje wykończenia wnętrz. pozdrawiam i będę zaglądać. proszę więc nie zaniedbywać dziennika i regularnie go uzupełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 08.08.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 hej budujecie śliczny domek będzie cudny jak skończycie. kiedy planujecie przeprowadzkę? Dziękuję bardzo i cieszę się, że się podoba domek a przeprowadzkę planujemy końcem 2013r. ewentualnie wiosną 2014r. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy - czasowo i kasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 08.08.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 wpadam z rewizytą. gratulacje sso. domek prezentuje się bardzo ładnie. jeszcze trochę i więcej prac będzie wewnątrz, a to chyba fajniejszy etap dla kobiety. można już snuć wizje wykończenia wnętrz. pozdrawiam i będę zaglądać. proszę więc nie zaniedbywać dziennika i regularnie go uzupełniać. Dziękuję bardzo Właśnie tego etapu nie mogę się doczekać, chociaż z moim zdecydowaniem to chyba szybciej osiwieję niż urządzę ten dom Oczywiście zapraszam do odwiedzin będę się starać uzupełniać dziennik na bieżąco Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.08.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam się u Ciebie ,będę podglądać jak rośnie siostra bliźniaczka mojego domku A w razie jakichkolwiek pytań ,chętnie służę pomocą Pozdrawiam Witam serdecznie w moich skromnych progach i oczywiście zapraszam do odwiedzin Z całą przyjemnością będę podpytywać bo nie ma to jak porady bardziej doświadczonych forumowiczów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.09.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Hej Ola! Pewnie, że możesz wszelkie uwagi mile widziane Wiesz, że dla mnie okna orzechowe też są najładniejsze i na początku byłam przekonana tylko do tego koloru ale jak wybraliśmy dachówkę miedzianą i rynny nie wiem jakim cudem też w tym samym kolorze (chociaż wolałam brąz albo coś podobnego) to doszłam do wniosku, że tu jedynie będzie pasował złoty dąb. Ogólnie to mam teraz takie obawy, że jeśli okna będą w kolorze orzecha to kolorystycznie zdominują dom, natomiast jeśli będą w złotym dębie to całość spłynie w nijakość i będzie tak nudno i bezpłciowo Kurdę!!!! Gdyby rynny i okucia, podbitka były w kolorze orzecha to sprawa byłaby prostsza Ale wiesz co, dałaś mi do myślenia- jadę dziś z córką na tańce i tam niedaleko jest Afrodyta- z takim kolorem dachu jak nasz i podobno ma okna w kolorze orzecha. Podjadę tam, popstrykam parę fotek jak się uda i w domu przeanalizuje może jednak ta kolorystyka nie będzie się gryzła?? Pozdrówki Edytowane 12 Września 2012 przez goshia7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.09.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Wydawało mi się, że orzech nie pasuje do naszego domu dlatego jakoś wcześniej nie brałam tego pod uwagę chociaż kolor bardzo mi się podoba dlatego zwiedziłam dziś kilka osiedli z nowymi domami i podjechałam zerknąć na Afrodytę o której mówiłam i faktycznie ona ma kolorystykę identyczną jak u nas i nawet podbitka jest koloru złoty dąb a okna ma orzech i odniosłam wrażenie, że one wcale nie dominują kolorem wręcz przeciwnie, nadają taki fajny akcent co powoduje brak nijakości i kolory nie zlewają się w jedną całość. Okna zdecydowanie ożywiają dom Muszę przedstawić nową wizję mężowi Zobaczymy co powie? Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 14.09.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Heh.... No niestety mój mąż odróżnia i dla niego to jest wielka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 14.09.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Witam goshia7:)U nas stolarka jest w kolorze orzech i powiem że okna jeszcze nie byly myte od nowości i mają się dobrze:)Obawiałam się,że będę musiała myć je co kilka dni,ale okazuje się,że jestem miło zaskoczona faktem,że nie widać na nich kurzu:)Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts