buzia18 27.10.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 No to najważniejsze, że masz pomysł, na pewni coś fajnego wymyślisz Jeśli chodzi o kamyczku, to masz rację i absolutnie nie będę ryzykować Niestety mogę nie upilnować moich maluszków Ale ten mech też fajnie wygląda i podobnie nic złego się z nim nie dzieje. Zobaczymy. Z tym dywanem muszę się jeszcze zastanowić, ale wydaje mi się, że troszkę przytulniej się zrobi, nie wiem jeszcze A Wy macie piwnice, czy nie? A jeśli nie, to kotłownia jest w tym pomieszczeniu gospodarczym, tak? A na co macie piec, jakie ogrzewanie będziecie mieli? pozdrowienia i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 28.10.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Z drugiej strony siedząc na sofie przed TV fajnie tak położyć bosą stopę na czymś kudłatym Na piwnice u nas nie było szans- jest zbyt mokro także nie robiliśmy. Kotłownię mamy w garażu Zrobiliśmy małe zamieszanie i wszystko poprzestawialiśmy. Kotłownię w projekcie podzieliliśmy i zrobiliśmy garderobę z wejściem od wiatrołapu i pralnię, do której wchodzi się przez łazienkę a w garażu wydzieliliśmy małe pomieszczenie i tam zrobiliśmy kotłownię z wejściem również od podwórka. W garażu mamy 2 stanowiska tylko to drugie troooooszkę mniejsze Niestety rozwiązanie to już nie bardzo się nam podoba, teraz zrobilibyśmy całkiem inaczej Co do pieca to na pewno będzie na węgiel i ja jestem za żeby zrobić na gaz tak, żeby można było ogrzewać węglem albo gazem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzia18 28.10.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Oj, to faktycznie troszkę pozmienialiście Fajnie, że zrobiłaś sobie pralnie, bo mieś taki duży dom i nie mieć miejsca na pranie i suszenie, to porażka, prawda? A opał to pewnie gdzieś na zewnątrz będziecie trzymać? My na szczęście mogliśmy zrobić piwnicę. Chociaż decyzję podjęliśmy późno, już po złożeniu dokumentów na pozwolenie, ale mogliśmy jeszcze zmienić I to była jedna z najlepszych decyzji, bo nie wyobrażam sobie teraz nie mieć piwnicy Masakra. pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 29.10.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Oj, to faktycznie troszkę pozmienialiście Fajnie, że zrobiłaś sobie pralnie, bo mieś taki duży dom i nie mieć miejsca na pranie i suszenie, to porażka, prawda? A opał to pewnie gdzieś na zewnątrz będziecie trzymać? Dokładnie, ja o tę pralnię walczyłam do samego końca bo nie wyobrażam sobie domu bez niej A z opałem nie będzie problemu bo razem z mężem prowadzimy m.in. skład opału więc wystarczy, że codziennie wracając z firmy będziemy zabierać worek węgla My na szczęście mogliśmy zrobić piwnicę. Chociaż decyzję podjęliśmy późno, już po złożeniu dokumentów na pozwolenie, ale mogliśmy jeszcze zmienić I to była jedna z najlepszych decyzji, bo nie wyobrażam sobie teraz nie mieć piwnicy Masakra. pozdrowienia... I bardzo dobrze, bo to świetne rozwiązanie. Wiem, bo widziałam na własne oczy Artemidę podpiwniczoną dzięki uprzejmości pewnych inwestorów i bardzo mi się ten pomysł podobał ale u nas nie było szans na piwnicę Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.10.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 to już jutro ten ważny dzień? jak już będzie po, to wstawiaj zdjęcia. ja nie mam ani piwnicy, ani zbyt dużego pomieszczenia gospodarczego, no a pralki, to nawet nie mam gdzie wstawić węgiel, pralka i słoiki będą chyba stały na podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 29.10.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Tak, to już jutro Już nie mogę się doczekać. Na samą myśl mam motyle w brzuchu Jak już wszystko wstawią to zaraz wrzucę fotki Na zewnątrz to nie na pewno coś wymyślimy Na słoiki to może jakaś ziemianka a węgiel pod daszkiem i będzie git pralkę też gdzieś wciśniemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzia18 30.10.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 No i jak tam Gosieńko, zaczęli ???? Jak tylko będziesz mogła wklejaj zdjęcia My mamy piwnicę pod garażem i pod całym gospodarczy, jakieś 60 m. Super sprawa. Teraz nawet m mówi, że przydałoby się jeszcze jedno pomieszczenie, ale i tak nie źle I tak chyba będziemy stawiać jakiś mały gospodarczy na jakieś taczki i takie tam rzeczy, bo w garażu oprócz samochodów musimy jeszcze nasz wózek wstawić, a nie jest ona malutki No, ale to może dopiero na wiosnę. M myślał, żeby to zrobić na miejscu placu zabaw, ale to chyba nie jest dobry pomysł, bo plac jeszcze parę lat się przyda:p No, to czekam na zdjęcia pozdrowienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.10.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 o ziemiance też myślimy i to całkiem poważnie. fajny bajer taka piwniczka na słoiki, warzywa, owoce i winko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 30.10.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 No i jak tam Gosieńko, zaczęli ???? Jak tylko będziesz mogła wklejaj zdjęcia My mamy piwnicę pod garażem i pod całym gospodarczy, jakieś 60 m. Super sprawa. Teraz nawet m mówi, że przydałoby się jeszcze jedno pomieszczenie, ale i tak nie źle I tak chyba będziemy stawiać jakiś mały gospodarczy na jakieś taczki i takie tam rzeczy, bo w garażu oprócz samochodów musimy jeszcze nasz wózek wstawić, a nie jest ona malutki No, ale to może dopiero na wiosnę. M myślał, żeby to zrobić na miejscu placu zabaw, ale to chyba nie jest dobry pomysł, bo plac jeszcze parę lat się przyda:p No, to czekam na zdjęcia pozdrowienia.. Tak już zaczęli Z samego rana przyjechali. Ja właśnie wpadłam na chwilkę do domu, żeby się zagrzać bo takie zimno http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_3_3.gif Zdjęcia będą, będą . . . . of course P.S. Znam to z autopsji, że takich pomieszczeń gospodarczych nigdy za wiele i najlepiej jeszcze gumowych, żeby upychać i upychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 30.10.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 o ziemiance te poważnie. fajny bajer taka piwniczka na słoiki, warzywa, owoce i winko. Tak, to jest bardzo praktyczne rozwiązanie i np. może spełniać funkcję ozdobną. Ja to tak sobie planuję, że jak już ogarniemy wszystko na zewnątrz to taką ziemiankę chciałabym wkomponować w ogród. Czyli praktycznie i estetycznie Tylko do tego jeszcze ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzia18 31.10.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 I co Gosia, gdzie zdjęcia???Jak idzie praca? Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 31.10.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 I co Gosia, gdzie zdjęcia??? Jak idzie praca? Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Czekam.... Już jestem W sumie to dopiero wróciłam do domku i tak na szybciutko powiem tak: wszystko jest w porządku nawet w idealnym porządku Okna są super wszystko działa jak powinno i w ogóle firma spisała się na medal ale to już opowiem jak będę miała więcej czasu Zdjęcia również wstawię ale dopiero w piątek teraz muszę zmykać bo dosłownie padam na twarz a jutro baaardzo, bardzo wcześnie muszę wstać i czeka mnie ciężki dzień Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzia18 02.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No to czekam kochana, czekam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 02.11.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Fotki już dodane Niestety kilka zdjęć jest słabej jakości bo robiłam je jak już się ściemniało ale jutro ma być piękna słoneczna pogoda więc zrobię jeszcze raz i wymienię na lepsze Chociaż myślę, że na tych coś tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzia18 02.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No widziałam, piękne :yes: Gratulacje Już zupełnie inaczej domek wygląda, prawda A te okna w wykuszu - super, bardzo mi się podoba. Szkoda, że takich nie zrobiłam, chociaż z drugiej strony nie miałam problemu z grzejnikiem Tarasowe, też bardzo fajnie. Ale jak w końcu zrobiliście, macie przesuwki, czy normalnie otwierane ? pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 02.11.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dziękuję Tak, w domu jest już zupełnie inaczej, zrobiło się tak przytulnie i cicho Teraz mogłabym tam przesiadywać godzinami tym bardziej, że mąż wstawił piecyk i jak się rozpali to jest tak cieplutko i przyjemnie jak przy kominku Co do okien w wykuszu to w ostatniej chwili podjęliśmy decyzję, że będą właśnie takie i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji tylko niestety będziemy mieć duży problem z grzejnikami Drzwi tarasowe zrobiliśmy otwierane standardowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 03.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Super okna i bramy, gratulacje. A co do grzejników zawsze możesz zastosować ogrzewanie ścienne albo jakiś grzejniki dekoracyjne np. http://allegro.pl/grzejnik-dekoracyjny-inventio-inv-70-180ef05-nowy-i2746066723.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.11.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Super okna i bramy, gratulacje. A co do grzejników zawsze możesz zastosować ogrzewanie ścienne albo jakiś grzejniki dekoracyjne np. http://allegro.pl/grzejnik-dekoracyjny-inventio-inv-70-180ef05-nowy-i2746066723.html. Dziękuję Nad grzejnikami cały czas się zastanawiam i szperam w necie znalazłam kilka całkiem fajnych - jeden na tej stronie allegro właśnie tam jest Coś takiego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.11.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Gosiu,serdecznie gratuluje SSZ :hug: Dziękuję :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Gratuluję okien i bram!!!! teraz już bardziej domowo prawda? Pięknie wygląda już domek I z tego co widzę to jedna brama z napędem a druga bez tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts