goshia7 10.12.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 mkslonik odpowiadam tu Tynki można było położyć na całości w garażu i początkowo zastanawialiśmy się nad tym, ale summa summarum wyszło, że wygodniej dla nas będzie zrobić to tak jak jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.12.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 U nas też tynk położony tylko w otworze bramy, czyli to co było potrzebne do zamontowania Goshia super że plany zrealizowane. Przez zimę będziecie robić instalacje tak? czyli idziemy łeb w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.12.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Tak, przez zimę chcemy zrobić instalacje To super, że jesteśmy na tym samym etapie w razie wątpliwości będę Cię podpytywać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.12.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156372&d=1356273091 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.12.2012 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 "Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,że może z niej uczynić Betlejem.Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce,że może przyjąć nowo narodzoną miłość…Do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja, a miłość przyjdzie sama…"Świąt wypełnionych radością i miłością,niosących spokój i odpoczynekoraz Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 24.12.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Radosnych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia, wypełnionych wzajemną dobrocią i zrozumieniem, a w Nowym Roku spełnienia marzenia o domu - życzy bury_kocur z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.12.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Gosiu,życzę Wam spokojnych,szczęśliwych Świat Bożego Narodzenia i kolejnych już w swoim domku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 31.12.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Gosiu Niech zbliżający się Nowy Rok przyniesie same radosne momenty, w których poczujesz nie tylko stabilność finansową, ale też doświadczysz ciepła i miłości ze strony bliskich. Wszystkiego Najlepszego! http://images39.fotosik.pl/1888/ab3be5072ab960a1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 01.01.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Dziękuję bardzo za życzenia. Moja droga, ja również życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Spełnienia marzeń, samych sukcesów osobistych i zawodowych. Aby ten nowy roczek był wspaniały i przyniósł niezapomniane chwile Pozdrawiam i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dziękuję bardzo za życzenia. Moje trochę spóźnione, ale szczere: spełnienia marzeń, uśmiechu i kolejnych świąt w nowym domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 08.01.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dziękuję bardzo za życzenia. Moje trochę spóźnione, ale szczere: spełnienia marzeń, uśmiechu i kolejnych świąt w nowym domu:) Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witaj Ghosia u Ciebie.Wpadłam z rewizytą i co widzę? Moje okna i moją bramę garażową. Mamy nawet ten sam kolor, te same modele, te same klamki i to wszystko od tego samego sprzedawcy. A na dodatek pewnie na tym samym stoku jeździmy Obstawiam miejscowość S.......Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 06.03.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam u siebie Poważnie? To super - czyli wiemy co dobre Jeśli chodzi o narty to byłam tam kiedyś ale zazwyczaj jeżdżę na stoku w K........ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 witam wiosennie. co tam słychać na budowie (a raczej w wykończeniówce)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 23.04.2013 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam U nas przez zimę z powodu braku czasu wszystko stało w miejscu. Prace ruszyły dopiero w połowie marca ale staramy się nadrabiać zaległości Za 2 tygodnie robimy wylewki no a kotłownia będzie już gotowa po niedzieli. Jutro jadę z mężem po płytki. Czyli pierwsze pomieszczenie w domu będzie już gotowe Jak tylko znajdę chwilkę to przyjdę z rewizytą. Ogólnie to mam takie zaległości w dziennikach, że Nie mam pojęcia kiedy ja to nadrobię Ale obiecuję, że zajrzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.05.2013 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 hop hop ! pora chyba znowu odkurzyć dziennik, bo coś czuję że masz sporo do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.05.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 hop hop ! pora chyba znowu odkurzyć dziennik, bo coś czuję że masz sporo do pokazania no właśnie. ostatni wpis sprzed pół roku. to niedopuszczalne tak nas zaniedbywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 22.05.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) no właśnie. ostatni wpis sprzed pół roku. to niedopuszczalne tak nas zaniedbywać. Właśnie pracuję nad moimi zaległościami, powoli nadrabiam i przenoszę temat do nowego skonsolidowanego wątku Zapraszam wszystkich chętnych tu: W naszym magicznym domu Edytowane 23 Maja 2013 przez goshia7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.05.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Hej Goshia, przychodzę od Kozy:cool:chciałam się oficjalnie przywitać i pooglądać kolejne ładnewnętrza a tu co??? nic nie widzę przecie:( musisz się teraz szybciutko porawić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 23.05.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witam serdecznie u siebie Już się poprawiłam i nowy wątek został utworzony, uzupełniony i myślę, że wszystko będzie na bieżąco, tym bardziej, że mam dużo dylematów i będę potrzebować Waszej pomocy Link w stopce już się pojawił więc zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts