eniu 19.01.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Wenta i jego goliaci... To co zrobili zasługuje na watek . Takie jest moje zdanie Utarcie nosa pyszałkowatym Słowakom przed wczoraj i dzisiejsze pokonanie zawsze pyszałkowatych Dunczyków to osiągniecie godne uwagi. Skład reprezentacji zdziesiątkowany kontuzjami, broni honoru jak zawsze w sposób godny podziwu. Pomyśleć, że budżet reprezentacji Polski w piłce ręcznej wynosi chyba tyle ile budżet na jednego gamonia z kopaniny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romole 19.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Po pierwszej połowie chciałem się czymś znieczulić, na browca mnie wzięło. W sezonie zimowym w lodówce nie zamieszkuje, więc poszedłem go nabyć drogą kupna... Po drodze nie było telewizora!!! A w drugiej taka jazda!!!Teraz za karę spijam gorzką... żołądkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.01.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Bo jak się znajdzie właściwą piłkę, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.01.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 To co się dzieje na boisku piłki ręcznej, w porównaniu z piłka nożną, klasyfikuje ten drugi sport w dziale szachy lub tenis stołowy Przegrywać 11 bramek w pierwszej połowie, by na koniec doprowadzić do remisu, to czyhanie na moje świadczenia z tytułu ubezpieczenia zdrowotnego. Litości nie mają ... Na innych boiskach boiskach podobnie. Nie ma mowy o nudzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Najważniejsze to wiedzieć gdzie jest piłka... http://mistrzowie.org//uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL//201201/1326912290_by_brokenMan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shearer_ 25.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A dzisiaj mecz o wszystko. Z Niemcami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.01.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wygrany . Brawo ! Choć niewiele to dało .Ale nawet jeśli piąte miejsce, to nie mam żalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 26.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A wystarczyło wygrać z Macedonią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 26.01.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ale nawet jeśli piąte miejsce, to nie mam żalu... Nie rozumiem, Dlaczego nie ma żalu? Przeciwnie, żal jak cholera! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.01.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nie rozumiem, Dlaczego nie ma żalu? Przeciwnie, żal jak cholera! K. Nie mam żalu do chłopaków...A żal jak cholera jest ! Zgoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 No i pozamiatane. W sumie śmiesznie i ciekawie. Wygraliśmyz mistrzami Europy ! Niestety nierówna gra doprowadziła nasna 9 miejsce (?). Duńczycy chyba zasłużenie zdobyli 1 miejsce. Hansen zaprezentował porażający profesjonalizm... Jest szansa na olimpiadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 29.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 i na pewno zrobią wszystko bo potrafią walczyć w kwietniu będzie wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts