escone 19.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam! Jak w temacie. Poszukuję solidnej i niedrogiej firmy w woj.pomorskim, która wybuduje mi dom szkieletowy od fundamentu do stanu zamkniętego. Co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek6 20.01.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witaj Escone;Mieszkam w zach. części Polski i faktycznie jest mały problem z firmami specjalizującymi się w domkach drewnianych. Znalazłem jednak (dość przypadkowo ) firmę z Zielonej Góry. Może ona Cię zainteresuje? Na mnie robi wrażenie. Widziałem domek przez nich robiony, (wg. projektu Z-30) Pozdrawiamhttp://www.chatyzdrewna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escone 20.01.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Stanowczo za drogo, no i daleko Domek 65m2 za 233 500zł to gruba przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek6 21.01.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witaj Escone;od czegoś trzeba zacząć. Jeśli firmy na swoich stronach internetowych podają adresy mailowe, numery telefonów kontaktowych do zapytań oferowanych domków, to chyba trzeba z nich korzystać. Poza tym jeśli planujemy wydać sporą gotówkę na budowę naszego domu warto się spotkać z wykonawcą. Rozmowa w przysłowiowe cztery oczy skutkuje większym polem manewru i negocjacjom. W końcu internet to tylko internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heeld 31.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam Buduję domy szkieletowe jestem z woj.Pomorskiego lecz nie wiem czy mogę się tu na forum reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sieg 01.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam Jestem świeży ale mocno w temat zaangażowany ( pod swoje potrzeby) Popatrz na Starą Kiszewę do 80km bez kosztów. Specem nie jestem ale jak na razie firmą zauroczony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts