wykrot 20.01.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dzwonią do Was? I co, dajecie się skusić? http://www.youtube.com/watch?v=7UenCGeycbM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 20.01.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 dzwonią , dzwonią , jak laska to próbuję nawiazać rozmowę na inny temat , czasem spory z tego ubaw , jak dzwoni facet to spławiam szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.01.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 jak dzwoni facet to spławiam szybko Temu u góry to tak szybko się nie udało... http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 21.01.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Kiedyś reagowałem rożnie, no może sporo "różniej" od tego u góry . Ale ostatnio ćwiczę sobie na ich koszt asertywność. Mam już sukces na koncie , to panienka nie wytrzymała, rzuciła kurwą a potem słuchawką. Aż żal, że nie nagrywałem ...Panienka pewnie już nie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Pamiętajmy, tylko, że po drugiej stronie jest człowiek i należy mu się szacunek. Jak mnie coś nie interesuje, to wystarczy "dziękuję, nie jestem zainteresowany, bardzo dziękuje za telefon i czas jaki pan/pani mi poświęca, ale obecnie ta oferta, mimo swojej niewątpliwej atrakcyjności, nie trafia w moje potrzeby" Zawsze działa pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ale można też skuteczniej : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.01.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Pamiętajmy, tylko, że po drugiej stronie jest człowiek i należy mu się szacunek. Jak mnie coś nie interesuje, to wystarczy "dziękuję, nie jestem zainteresowany, bardzo dziękuje za telefon i czas jaki pan/pani mi poświęca, ale obecnie ta oferta, mimo swojej niewątpliwej atrakcyjności, nie trafia w moje potrzeby" Zawsze działa pozdrawiam, majki Też kiedyś miałem podobne rozterki. Tak, po drugiej stronie jest człowiek, którego nikt nie zmuszał do pracy w TEJ firmie i na TYM stanowisku. Jego zadaniem jest nie dzwonienie do człowieka, tylko wybranie kolejnego numeru z listy i najskuteczniej jak potrafi wrobić go w zakup czegoś, na co by sam nie wpadł. Drogą selekcji wybierane są osobniki, które najlepiej sobie radzą. Z tego co wiem cechy "ludzkie" mają w tej selekcji najmniejsze "branie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 23.01.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ale można też skuteczniej : Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 23.01.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Też kiedyś miałem podobne rozterki. Tak, po drugiej stronie jest człowiek, którego nikt nie zmuszał do pracy w TEJ firmie i na TYM stanowisku. Może zmusiła go nasza szara rzeczywistość? A może to osoba niepełnosprawna, która może zarabiać jedynie za pomocą telefonu? Każdy telefon ma przycisk z czerwoną słuchawką, można go użyć nawet bez pożegnania. Kochani, więcej dystansu! K. Nefer, Twój przykład rewelacyjny. Ja kiedyś rzuciłem taki tekst: "przepraszam, ale przeszkadza mi pan w pracy, jestem w trakcie sekcji zwłok". Nawet się nie pożegnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 23.01.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Polecam do dosłuchania: http://youtu.be/El6RJYvBHfA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts