ave 20.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Nie podoba mi się moja nowa, wyczekana kuchnia (tzn meble)mężowi nic nie mówię, studiowi kuchennemu... focha mogę zrobić - ale pewne rzeczy sama chciałam no i... wiedziały gały co brały.... (odcieN korpusu z płyty i drewnianych frontów mi nie pasuje, i... no właśnie - moje wyobrażenie o całości mi nie pasujemacie pomysł jak sobie z tym poradzić (oprócz sprawienia sobie nowej kuchni - kasa się skończyła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 20.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Oglądać za kilka dni przyzwyczjenie przyjdzie samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dobrze jest zorientować się co jeszcze jest w barku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.01.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 no tak, ale juz trzeci dzień oglądam....coś mnie drażni i nie do końca wiem, co to jest. Macie czasami tak, że chcielibyście coś zmienić , ale tak gruntownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.01.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dobrze jest zorientować się co jeszcze jest w barku... jest tam i witrynka i na dole półeczki przeznaczone na naleweczki - wczoraj była ... dogłębnie sprawdzana XD też nic nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 20.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 jest tam i witrynka i na dole półeczki przeznaczone na naleweczki - wczoraj była ... dogłębnie sprawdzana XD też nic nie pomogło Eeeeee tam na pewno nic nie zostało? Sprawdź jeszcze raz. Dooookładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.01.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Eeeeee . Dooookładnie przedtem kuchni nie mieliśmy z tydzień... więc trzeba było jakoś kaloryczność posiłków wieczornych zachować i tak..... wyszły no i wątroba po takim ciągłym pocieszaniu może nie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.01.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Nie martw się, ludzie mają gorzej... http://www.youtube.com/watch?v=gXfSwLy0dWQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.01.2012 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 czyli człek sam sobie winien nooooo taka mało empatyczna jestem na szczęście nie jestem facetem i nie mam psa więc problem kuchni pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 21.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 jak zamontowali moją kuchnię to byłam prze szczęśliwa była wymarzona, jeszcze jej nie użytkuję ale czasem mam wrażenie że coś mi w niej nie pasujeogólnie czasem mam tak że w ogóle cały dom mi się nie podoba a innym razem jestem nim oczarowana wszystko zależy od nastrojumoże się przyzwyczaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 pokaż tą kuchnie,może my znajdziemy w niej coś fajnego ps. jak juz ave pokaże - nie krytykować!!! , nie dobijać, pogłaskać i przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.01.2012 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ps. jak juz ave pokaże - nie krytykować!!! , nie dobijać, pogłaskać i przytulić Ja bym ją całą tak przytulił... ale nie pisze jak mam daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.01.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 wykrot to ja dół a Ty górę ok? A AGD na pół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.01.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Widać, że temat używalności blatów kuchennych w celach , jest nadal aktualny. Ave, musisz w tej kuchni mieć pozytywne wibracje. Jak by stół zbyt stabilny był, podłóż pod nogę cuś, żeby się chibotał. Potem kuchnia zacznie Ci się naprawdę podobać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.01.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ave, musisz w tej kuchni mieć pozytywne wibracje. : noooo wibracje...... mam XD, blaty są dębowe, olejowane więc ..... aparat chwilowo zdechł, jak sie naładuje zrobię foty (oczywiście tylko kuchni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 22.01.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 To ja może dodam zdjęcia małej łazienki. Płytki były wybierane na szybko, bez przemyślenia. Płytki ułożone. Miesiąc później zmieniła mi się całkowicie koncepcja wystroju i z tego powodu już nie cierpię tej łazienki. A jeszcze jej nawet na oczy nie widziałam. Muszę ją zaakceptowac , przynajmniej na kilka lat uff... już mi lepiej http://i1.fmix.pl/fmi2404/ae435fa5000dade64f1bd913/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2361/16cdf0be000421454f1bd91e/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2177/d0ea4b3f00139c874f1bd92a/zdjecie.jpg Jakby coś to moge usunąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.01.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 T Jakby coś to moge usunąc... Łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.01.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 http://images50.fotosik.pl/1333/798af13f9adc2690m.jpg kuchnia z jakiejs perspektywy - strasznie drażni mnie panel od zmywarki, można to zamalować? Elizakop - nie usuwaj. Ja z jedną łazienką też tak mam - na szczęścia to mniejsza. I też jest ... bardzo bezpieczna w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Chłopaki, no to brać się do przytulania Co Ty, blaty sa cudne, ekspres fajny i czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 22.01.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 pozwolę sie wtrącić bo wiem co to znaczy byc niezadowolonym z nowej drogiej rzeczy....jedyne co w tej kuchni mnie razi (odczucie subiektywne zaznaczam), to płytki na scianie i zazdroski na oknie. meble sa jak najbardziej okzmiana płytek i firanek uczyni cuda, wierz mi, a to nie sa wielkie koszty. madre dziweczyny na forum pomoga ci dobrac cos fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts