malka 22.01.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Pierwsze co mi się rzuciło to naprawdę nie był panel zmywarki, lecz kolor płytek, jeśli myśli serio o ich wywaleniu, może lepiej przemalować na kolor zbliżony do ściany ? To Majolika, więc nie jest gładka, tym bardziej nie biędzie widac ,że na nich farba jest:) zerknij tu http://www.noxan.pl/higiena/farba-do-plytek-ceramicznych.html, parę godzin i kuchnia bedzie jak nówka, Dla mnie panuje chaos spowodowany zbyt duzą ilością odcieni brązu (kafle na scianie,podłodze, parapet, okno, blat) i rozrzut stylistyczny, ale jak wspomniałaś wiele z tego (lampa, uchwyty , okap? ) zostanie wymienione. Wiec moze faktycznie zgranie koloru kafli i sciany wystarczy by to ogarnąć Edytowane 23 Stycznia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.01.2012 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 bo chłopaki, to tylko przegląd barku radzili Iiiiii.... nie znasz się... Chłopaki radzi by Cię przytulić serdecznie, a Ty tak lekceważysz dobre serce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 23.01.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dziękuję za wiadomośc o płytkach. Są bardzo ciekawe i muszę je sobie oblukac. Dzięki za odwiedziny w moim nowym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 23.01.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Fajny pomysł z tymi farbami do płytek. Zawsze to jakaś alternatywa tańsza niż zaczynanie układania od początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 23.01.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Obyś miała tylko takie zmartwienia szczerze tego życzę. O wszystkim już pisali: zazdroski, uchwyty i inne detale które łatwo można zmienić. Drzwi pełne na zmywarkę faktycznie niszczą się od pary więc wolałbym panel, ktory aż tak źle nie wygląda. Płytki też mi się podobają, myślę, że za chwilę przestaniesz na to zwracać uwagę, szkoda kasy na kucie. Brakuje kilku detali i będzie ok. Gdybym miał działać podobnie to pół domu już bym zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.01.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Aadamuss 24, masz rację - sama też życzyłabym sobie takich zmartwień. Ale łatwiej poprawiać to, co może być w naszej gestii. Być może to problem zastępczy Ale jak miło będzie, gdy się go - przynajmniej częściowo opanuje Dziewczyny - dzięki na namiary z farbą! Wykrot..... Doceniam Dobrą metoda jest bagatelizowanie wcale nie aż tak poważnych problemów Biorę się w takim razie za opanowywanie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 23.01.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Jeżeli coś można poprawić to nie ma co o tym rozmawiać, jeśli czegoś nie można poprawić to szkoda czasu na rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.01.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Se posłuchajcie muzyki... Edytowane 23 Stycznia 2012 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jak to mawiają starzy Indianie - muzyka łagodzi obyczaje..... ja mówie, nerwy tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 24.01.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Lepiej dobrze zjeść niż byle komu się podobać - ))) ile razy to czytam to humor mi się poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.01.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Lepiej dobrze zjeść niż byle komu się podobać - ))) ile razy to czytam to humor mi się poprawia coś w tym jest wczoraj wykorzystałam swoja kuchnię wg jej głównego przeznaczenia - dla niedomyślnych - kulinarnych. I... Jest wygodna, funkcjonalna, przyjemnie jest pracować, na pięknym aksamitnym drewnie (blat). Kafelki są naprawdę ładne i radosne. (Już nie patrzę na swoją kuchnię i jej fotki bo przekłamują!!!!!) Teraz czekam tylko na zmianę okuć, lampę do kuchnia i tak mamy upatrzoną okap na razie zostaje - na szczęście aż tak go nie widać. Z panelem na wierzchu da się żyć - przynajmniej widzę, czy "pranie" skończone czy nie. Wykrot, co prawda muzycznie to nie mój przedział - ale teledysk ... zabawny! fotkę mi zżarło.... a jeszcze wczoraj była........ w albumik przeniosłam może dlatego Edytowane 24 Stycznia 2012 przez ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wykrot, co prawda muzycznie to nie mój przedział - ale teledysk ... zabawny! Wkleiłem to raczej dla tekstu niż muzyki. Ona ma większe problemy z życiem niż Ty z kuchnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts