Moni_ta 06.04.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Szukam prostych gniazdek - najbardziej podoba mi sie Gira E 22 szukamy wyposażenia łazienek:http://i3.fmix.pl/fmi2498/2839c0f3000ad87851601a4e/zdjecie.jpg Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Moni_ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dobry kierunek poszukiwań świetny design co jeszcze bierzesz pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 06.04.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 pytasz o osprzęt czy łazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 pytasz o osprzęt czy łazienki ? Jedno i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 06.04.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 poza Girą narazie nic mnie nie urzekło.W łazienkach rozważamy wc - Duravit Starcka 3 lub 2 , umywalkę Agape In-out lub Catalano Zero Tonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.04.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 a lampy jakie? Co do osprzętu ja rozważam Merten m-plan, a ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad Simonem, bo kupiłam od nich kilka gniazdek i bardzo zadowolona jestem z jakości, przy czym Simon jest sporo tańszy niż Merten Z prostych i też w miarę przystępnych cenowo jest jeszcze Berker Kwadrat, tylko tam już trochę mniejszy wybór kolorów i rodzajów wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 poza Girą narazie nic mnie nie urzekło. W łazienkach rozważamy wc - Duravit Starcka 3 lub 2 , umywalkę Agape In-out lub Catalano Zero Tonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 06.04.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) u nas będzie duzo "technicznego"oświetlenia chowanego w kanałach, korytach ledowych głownie z Xala , W&D, Artemide i może ? Vibia Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Moni_ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 u nas duzo "technicznego"oświetlenia chowanego w kanałach, korytach ledowych głownie z Xala , Wever&Ducre, Artemide i może ? Vibia :rolleyes:brzmi bardzo zachęcająco - ale w końcu najpiękniejszy dom w forumowej wsi zobowiązuje U mnie Artemide też z pewnością znajdzie jakiś kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 06.04.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 U nas Artemide bedzie w sypialni i dużej łazience:) A Ty, którą rozważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 U nas Artemide bedzie w sypialni i dużej łazience:) A Ty, którą rozważasz? W hallu i salonie chyba pokombinujemy z serią Tolomeo - mamy tam niemal wyłącznie ścienne oświetlenie. Bardzo podoba mi się też Cosmic Mugg - ale raczej nigdzie mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Monika, kiedyś wspominałaś u mnie, że też będziesz miała wyspę długości 3 m A jaka będzie jej szerokość? Zobacz sobie jeszcze umywalkę Agape Pear, jeśli lubisz takie wolnostojące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 07.04.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Karola moja wyspa bedzie 3,6 dluga i chyba 1, 2 m szeroka Potrzebuje umywalki stawianej na blat , nie chce całkowicie wolnostojąqcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 W takim razie trochę większa od mojej, ale równie proporcjonalna Idziesz dziś spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 07.04.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Tak, a dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 07.04.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie, aż tak się nie emocjonuję. Dam znać , aczkolwiek dzisiaj po południu nadal błoto nie do przejscia, ciekawe jak będą nosić te ciężkie konstrukcje w błocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 07.04.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie, aż tak się nie emocjonuję. Dam znać , aczkolwiek dzisiaj po południu nadal błoto nie do przejscia, ciekawe jak będą nosić te ciężkie konstrukcje w błocie ? Moni_ta, Według mnie nie będą nosić bo nie dadzą rady ....np. okno trzyszybowe o wielkości 2,7 x 2,8 m waży ok 500 kg więc jakoś słabo to widzę Dźwig Pani dźwig .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 08.04.2013 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale dzwig przy tej pogodzie nie ma szans wjechac na działkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 10.04.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam to moj pierwszy post na tym forum i na poczatek chcialam sie przywityc Wlasnie stalismy sie wlascicielami dzialki i zrobilismy juz projekt domu :nowoczesny z plaskim dachem dlatego przegladam Wasze watki i galerie,za bardzo jeszcze nie wiem jak sie poruszac na forum dlatego sory jezeli pisze nie tu gdzie trzeba.Dodam ze mieszkam w belgii i tu tez bedziemy budowac ,mamy kilka ogranicznikow z gminy i za wiele sami nie moglismy decydowac ale architekt w miare mozliwosci pogodzil nasze i gminy wymagania(sie okarze -czekamy na pozwolenie).Zrobilismy wstepna wycene na okna aluminiowe w Belgii i troche sie zaskoczylam cena dlatego mam do was zapytanie jakie najlepsze okna aluminiowe i u kogo bo za moje krzycza sobie 43 tys (euro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts