Moni_ta 20.01.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Rasia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianasj 20.01.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Dziekuje za szybko odpowiedz co do kanapy SITS , czy widzialas je na zywo czy model wybralas z katalogu ? Widzilalam ze glowny przedstawiciel na Polske jest w Brodnicy. Jutro do nich zadzwonie wypytam czy gdzies na pomorzu mozna obejrzec ich modele. Powiedz prosze o ile to nie problem co za material i jaki odcien wybralas ostatecznie . Uwielbiam Wasz dom , wszystko jest takie cudowne , idealnie dobrane , ahh Wasz dom jet moim marzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.01.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Monika, czy Ty wiesz, że Twój dziennik kończy dziś 2 lata? To prawie tak jak ja Piękne dechy! Zazdroszczę etapu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 20.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Moni_ta dechy PIĘKNOŚCI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 20.01.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Monika, czy Ty wiesz, że Twój dziennik kończy dziś 2 lata? To prawie tak jak ja Piękne dechy! Zazdroszczę etapu... Karolina - faktycznie:) równo 2 lata . Czyżbyś i TY miała dzisiaj urodziny? Jeżeli tak, to wszystkiego najlepszego , sto lat !!! Deski w rzeczywistości są mega aksamitne w dotyku... Karolina nie zazdrość etapu, tylko pokazuj co pieknego wymyśliłaś w łazience Czekam na relację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 20.01.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ADK dziękuję w imieniu desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 20.01.2014 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Dziekuje za szybko odpowiedz co do kanapy SITS , czy widzialas je na zywo czy model wybralas z katalogu ? Widzilalam ze glowny przedstawiciel na Polske jest w Brodnicy. Jutro do nich zadzwonie wypytam czy gdzies na pomorzu mozna obejrzec ich modele. Powiedz prosze o ile to nie problem co za material i jaki odcien wybralas ostatecznie . Uwielbiam Wasz dom , wszystko jest takie cudowne , idealnie dobrane , ahh Wasz dom jet moim marzeniem. Dianasj w poście 549 pokazałam kolory , które wybrałam. Przed zakupem kilkakrotnie siedziałam na tych kanapach i są mega wygodne - nie kupiłabym kanapy bez testu:) Tkanina na kanapy to Drom, colour: 02 beige pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 20.01.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 PRZEPIĘKNIE! Jakie to uczucie jak widzisz swoje wnętrza prawie gotowe? Mam wrażenie, że jak się ułoży podłogę to dom przestaje być już placem budowy i staje się przytulnym miejscem ( takie samo wrażenie miałam oglądając zdjęcia podłogi DEMONA choć oczywiście styl wnętrz jest inny) Nie mogę się już doczekać tego etapu:) Dziękuję za pokazanie kontaktów - również tobie Magda - wyoślisz mi co jest w 2 i 3 puszce? Naprawdę są grzechu warte:p Monika deski przepiękne wyglądają, ale muszę poszukać tańszej opcji na piętro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 21.01.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ADK dziękuję w imieniu desek Ach, Monika wszystko mi się u Ciebie podoba, ale piękne dechy szczególnie - bo to moje niespełnione marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 22.01.2014 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 PRZEPIĘKNIE! Jakie to uczucie jak widzisz swoje wnętrza prawie gotowe? Mam wrażenie, że jak się ułoży podłogę to dom przestaje być już placem budowy i staje się przytulnym miejscem ( takie samo wrażenie miałam oglądając zdjęcia podłogi DEMONA choć oczywiście styl wnętrz jest inny) Nie mogę się już doczekać tego etapu:) Dziękuję za pokazanie kontaktów - również tobie Magda - wyoślisz mi co jest w 2 i 3 puszce? Naprawdę są grzechu warte:p Monika deski przepiękne wyglądają, ale muszę poszukać tańszej opcji na piętro;) Beszo - miło jak się wszystko krystalizuje i to, co do tej pory na inspiracjach urzeczywistnia się we wnętrzu. Na zdjęciu pokazanym przez Magdę jest radio podtynkowe - również Gira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 22.01.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ADK dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 22.01.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A na budowie: od jutra montaż wyspy, biblioteki, szafek i blatów w łazience itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.01.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 To czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 23.01.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Kuchnia bez blatu http://i2.fmix.pl/fmi1566/f95dbf560009e90c52e17cfa/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Moniko, pięknie się prezentuje kuchnia. Podłogi rownież przecudnej urody:D:yes: Ale za zdjęcia to powinnaś dostać po łapkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.01.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 a okap bedziesz posiadala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.01.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Pewnie będzie wysuwany z wyspy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.01.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Bardzo ładna wyspa Jest cała z corianu? P.S. Dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianasj 24.01.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Oczywiscie kuchnia wyglada bosko ahhh....... a pochwalisz sie jakie szafki posiadasz w lazience ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 24.01.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Bardzo ładna wyspa Jest cała z corianu? Karola - z corianu bedzie blat i boki - to ,co narazie widać na zdjęciu to fronty szafek w półmacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts