Moni_ta 26.02.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Chloe wanna to marmorin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.02.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Gratulacje przeprowadzki Cudnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gakys1 26.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam - płyty to trawertyn bianco Libet, płyty maja się dobrze - przezimowały, wymagają umycia, fugi były wypełniane specjalną zywiczną fuga libetu Wielkie dzięki za odpowiedź , co prawda już zamówiłem bianco w ciemno ale myślę że najbardziej będzie nam pasować a kolor fugi jaki dawaliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.02.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Gratuluję przeprowadzki! Dobrze to wygląda . Bardzo podobają mi się połączenia rozcięć w suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.02.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 27.02.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 O nie, o nie, o nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!To ja głupia!!! Po jaka cholerę wchodziłam znów na to forum, przecież już budowa za mną i mieszkam i jest git.A tu nagle TAKI CUDOWNY DOM - WSPANIAŁY PO PROSTU.Nie zmieniłabym w nim zupełnie nic i mogłaby się wprowadzić i mieszkać w nim do końca swych dni i jeszcze jeden dzień dłużej.BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratuluję Wam tak cudownych wnętrz i "zewnętrz" i zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Gratulacje Monika! Niech Wam się dobrze mieszka! Pochwal się resztą wnętrz - jest czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 28.02.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Gratuluję przeprowadzki! Dołączam sie do prośby o zdjęcia reszty wnętrz. Jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 01.03.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Gratulacje z okazji przeprowadzki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.03.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 I ja przyłączam się do gratulacji z okazji przeprowadzki.Absolutnie pięknie a łazienka jak dla mnie NAJPIĘKNIEJSZA z wszystkich jakie widziałam na FM:)PRZEPIĘKNA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 01.03.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ja również dołączam się do gratulacji! Piękna łazienka najbardziej urzekła mnie wanna - cudna:D Czekam na więcej:) Możesz napisać mi coś więcej o żaluzjach? Zewnętrzne czy wewnętrzne? Właśnie rozgryzam problem podłączenia wewnętrznych żaluzji do systemu "inteligentnego" aby była możliwość regulacji góra/dół + otwieranie/zamykanie. Trudny temat dla dostawcy żaluzji:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 01.03.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Cześć Moni_ta ! Gratuluje przeprowadzki, pięknego domu i wnętrz !! :wiggle: Pewnie jeszcze troszkę zostało Wam spraw do dokończenia ale to też ma swój urok bo co tydzień można się czymś miłym zaskoczyć A na dodatek wiosna i na tarasie można wypić poranną kawkę, mistrzostwo świata A jeszcze jedno pamiętaj, że nie wszyscy się jeszcze przeprowadzili, więc nie zapomnij o "nas" Serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 01.03.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa.Po tygodniu mieszkania mogę tylko powiedzieć ,że mieszka się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 01.03.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Beszo zaluzje mamy zewnetrzne fasadowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 01.03.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Cześć Moni_ta ! Gratuluje przeprowadzki, pięknego domu i wnętrz !! :wiggle: Pewnie jeszcze troszkę zostało Wam spraw do dokończenia ale to też ma swój urok bo co tydzień można się czymś miłym zaskoczyć A na dodatek wiosna i na tarasie można wypić poranną kawkę, mistrzostwo świata A jeszcze jedno pamiętaj, że nie wszyscy się jeszcze przeprowadzili, więc nie zapomnij o "nas" Serdecznie pozdrawiam ! Cześć Zygii Bardzo dziękuję Zależało nam,aby wprowadzić się do gotowego domu, dlatego trochę się nam to wszystko przeciągnęło w czasie. Do dokończenia mamy, a właściwie do rozpoczęcia prace w ogrodzie i tynkowanie płotu, poza tym do uzupełnienia kilka wnętrzarskich gadzetów. Trzymam za Was wszystkich kciuki i obiecuję regularnie zaglądać Edytowane 1 Marca 2014 przez Moni_ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 01.03.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Moni-ta, gratuluję przeprowadzki!! Twój dom jest dla mnie jednym z najpiękniejszych na forum i każde kolejne fotki oglądam z zapartym tchem świetnie wszystko wygląda i też chętnie obejrzę resztę wnętrz jeśli je udostępnisz dla potomnych pozdrawiam serdecznie i niech Wam się mieszka jak najlepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 02.03.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Gratuluję wprowadzenia i zamieszkania Na pewno super się mieszka w tak dopracowanym domu Czekam na zewnętrzną część domu - bo to dopiero dopełni całą bryłę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 03.03.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Gratulacje Monika !!! Niech Wam się cudownie mieszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 05.03.2014 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 regał na ksiązki http://i3.fmix.pl/fmi33/260db6060017f39353175b38/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2868/6522f9450003515653175b27/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 05.03.2014 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Lucka, M.A.G. Demon bardzo Wam dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts