Kamka 23.01.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 lampy są firmy Wever & Ducre - proszę poszukać u lokalnych dostawców, zajmujących się oświetleniem dobrych marek. My swoje zamawialiśmy w Poznaniu - służę namiarem na priva. Poprosze o namiar na priva ...jeszcze raz dziekuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2248 13.03.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witam serdecznie, dom mnie tak zauroczył ,że nie mogę oderwać wzroku a jestem w pracy ....:/ Czy jest taka możliwość o przesłanie większej ilości zdjęć czy na forum z każdego pomieszczenia itp lub na adres [email protected]Z góry bardzo bardzo dziękuję -dom bajka , elegancki , z duszą brak wsłów by to dokładnie opisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 07.08.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 brakuje tylko blatu http://i1.fmix.pl/fmi1112/ab10ca3d001445ba52e56256/zdjecie.jpg Jakiej firmy jest hoker ? Wygodny ? Jesteście zadowoleni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lo_la 27.09.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Hej Moni_ta prosze podaj mi namiar na priva na lampy Wever & Ducre w Poznaniu.Przepieknie urzadzilas swoj domek-Brawo!! ja tez jestem na etapie budowy -elekrtyka juz sie robi..boje sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts