Kamyczekm 20.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Po drugiej stronie rzeki, w dzielnicy o niezbyt pozytywnej opinii, w małym bloku i z 15 kotami pod oknem ,śpiewającymi serenady do białego rana....zakochałam się od pierwszego wejrzenia...i postanowiłam zostać na dłużej . Zapraszam do oglądania i komentowania. Mam nadzieję,że z Waszą pomocą i doświadczeniem, uda mi się dokończyć urządzanie naszego eM. Miłego weekendu-kamyczek Na początek aneks kuchenny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Początek obiecujący Prosimy więcej fotek i najlepiej większych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 21.01.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Też mi się podoba i chętnie obejrzę więcej takich zdjęć Jeśli można chciałam Cię zapytać czy wygodnie Ci się otwiera te szuflady w kuchni bo sama zastanawiałam się nad wymianą uchwytów na takie tylko nie byłam do końca przekonana co do praktyczności tego rozwiązania. I kolor ścian jakiś znajomy mi się wydaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamyczekm 21.01.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Z tymi uchwytami to różnie bywa, generalnie zdają egzamin, ale muszę powiedzieć,że przy 100cm szufladach ciężko było się zdecydować ;)wolałam zaryzykować z gałkami niż z rączkami ,bo zawsze można wymienić Kolor ścian volcanic ash-flugger'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 21.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Bardzo ładnie, będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamyczekm 21.01.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Dziękuję! A z wielkością zdjęć proszę o cierpliwość-nadal się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamyczekm 21.01.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Szuflady z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamyczekm 21.01.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Po drugiej stronie pokoju...czyli tzw salon i moja ściana płaczu z kinkietami , dla których nadal poszukuje odpowiedniego towarzystwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.01.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witaj Kamyczku! Fajna ta Twoja kuchnia, szczególnie lampa nad stołem. Dojrzałam też świetny kinkiecik, zdradzisz skąd? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 21.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 I mnie się tu podoba Możesz powiedzieć co to za płyteczki w aneksie kuchennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 O rany!!!!!Zapowiada się przepięknie!!!!!!!!!Świetne, klimatyczne mieszkanie!!!! Pytanie nr 1 -co to za dechy na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Piękna płyta i piekarnik - to Gorenje? Jaka seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamyczekm 21.01.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witam was wszystkie baaardzo baardzo serdecznie !!! To może od początku: kinkiety z INNE MEBLE moje dechy ukochane, olejowane z Chapel parket, model XVII, przyciemniane-długo na nie czekałam,a właściwie na promocję.... udało się i po roku użytkowania wiem, że nie zamieniłabym na żadne inne, o nie! Płyta Gorenje, seria Karim Rashid, a piekarnik BO 755 SYA- męski wybór Kasiu, w tej chwili nie pamiętam nazwy płytek, ale obiecuje odszukać w wolnej chwili, promise:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts