Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Po drugiej stronie rzeki

Recommended Posts

Po drugiej stronie rzeki, w dzielnicy o niezbyt pozytywnej opinii, w małym bloku i z 15 kotami pod oknem ,śpiewającymi serenady do białego rana....zakochałam się od pierwszego wejrzenia...i postanowiłam zostać na dłużej :).

Zapraszam do oglądania i komentowania. Mam nadzieję,że z Waszą pomocą i doświadczeniem, uda mi się dokończyć urządzanie naszego eM.

Miłego weekendu-kamyczek

Na początek aneks kuchenny:

DSC04105.JPG

DSC04096.JPG

Też mi się podoba i chętnie obejrzę więcej takich zdjęć Jeśli można chciałam Cię zapytać czy wygodnie Ci się otwiera te szuflady w kuchni bo sama zastanawiałam się nad wymianą uchwytów na takie tylko nie byłam do końca przekonana co do praktyczności tego rozwiązania. I kolor ścian jakiś znajomy mi się wydaje:)

Z tymi uchwytami to różnie bywa, generalnie zdają egzamin, ale muszę powiedzieć,że przy 100cm szufladach ciężko było się zdecydować ;)wolałam zaryzykować z gałkami niż z rączkami ,bo zawsze można wymienić :) Kolor ścian volcanic ash-flugger'a

:lol: Witam was wszystkie baaardzo baardzo serdecznie !!!

To może od początku:

kinkiety z INNE MEBLE

moje dechy ukochane, olejowane z Chapel parket, model XVII, przyciemniane-długo na nie czekałam,a właściwie na promocję....:) udało się i po roku użytkowania wiem, że nie zamieniłabym na żadne inne, o nie!

Płyta Gorenje, seria Karim Rashid, a piekarnik BO 755 SYA- męski wybór ;)

Kasiu, w tej chwili nie pamiętam nazwy płytek, ale obiecuje odszukać w wolnej chwili, promise:)